בית פורומים החרדים והאינטרנט

שלמה בניזרי שר הרווחה לשעבר הפושע הראשי שלא רצה לעזור בשעת צרה !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/3/2009 15:29 לינק ישיר 

בס"ד
אשר מואשם בלקיחת שחד הוזהר ע"י בעבר על ידי במכתב בשנת התשס"ב "שמר בניזרי לא לעולם חוסן" ,אבל לא שעה לאזהרה והגיע יום הדין שלו שלא רצה לעזור ליהודי בעת צרה הנ"ל "נבל ברשות התורה" כמ"ש הרמב"ן פרשת קדושים אתם לא מפלגה "חרדית" אתם רק מחללים שם שמים ברבים באיצטילא דרבנן וזה הכי חמור בשם "תורת ישראל"
וזה לא מקרה פרטי שלי ,אלא עוד היו הרבה מקרים שיכלו לעזור ודאגו לכסא שלהם כמו שאמר פרעה "ורק הכסא הכסא אגדל ממך" ,ואלו ממשיכי דרכו של פרעה הרשע "תכבד העבודה על האנשים ואל ישעו בדברי שקר" העיקר אצלם החיצוניות החליפות לא עבודת השם אמיתית כי בעלון "אל המעיין" כתבו "שכל יהודי צריך לומר שהוא עבד למרן שליט"א " תורה חדשה המציאו לנו אנשי ש"ס שריך סוררים ממש עבודה זרה באיצטילא תורנית !
ועל זה נאמר "ולא יהיה לך אלהים אחרים על פניי" !!
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2009 18:16 לינק ישיר 

תגובת מטה המאבק לצדק חברתי:
ממש חוצפנית הגב' אילנה לוי באה ללמד אותנו הלכות לשון הרע !

בס"ד
הגב' החוצפנית אילנה לוי באה ללמד אותנו הלכות לשון הרע ,אבל מה שהיא שעושה הוא ההפך הגמור ,כי היא מוציאה שם רע עלינו וכתוב "נאמן רוח מכסה דבר והולך רכיל מגלה סוד" ו"מוציא דבה הוא כסיל" ,שימו לב גולשים כאשר שואלים אותה שאלות ענייניות ברומו של עולם היא עונה בבזיון, ולא עונה לענין מסתובב סחור סחור העיקר להסיט מהנושא המדובר והמיתקפה הכי גדולה היא מיגננה ולהתחפר בעמדות שלה שתביא ראיות לדבריה לא השערות וסברות כרס שחלמה עליהם אתמול בלילה ! זו לא דרכה של תורה גברת אילנה לוי !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2009 18:07 לינק ישיר 

בס"ד
תגובת אמנון:
ש"ס הם ערב רב אם לא ערבים שחדרו לתוך היהדות במרמה

אלו הערב רב המובחרים של דורנו.
את האחרונה שתלמד אותנו איך לשמור את הלשון, חצופה שכמותך לכי לישון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2009 18:04 לינק ישיר 

מי אמר לך שלא שפכתי את נפשי לפני בורא עולם מי גילה רז זה לאילנה לוי?

בס"ד
לא ידעתי גב' אילנה לוי שאת גם החלטת שלא שפכתי את נפשי לפני בורא עולם וכאשר אומרים "שהכל מן השמים "יש צד הקדושה ויש צד הסטרא אחרא ומי שלא מקבל עול מלכות שמים בתחילה ולא מתבטל לעשות רצון הוי"ה יתעלה לפני רצונו לא נקרא עבד ה'' ולהפוך בן אדם לאלוה זה פולחן אישיות וזה אסור ע"פ היהדות ,מהי בדיוק הדרך הזאת להאשים אשמות אישיות ,את השמצת אישית אותי ואת אמנון כשליחי הס"מ ,כאשר בסך הכל רצינו לקדש שם שמים ברבים ולהיות בחינת פינחס "שהבועל ארמית קנאין פוגעין ",כי כאן הביאו לנו "תורה חדשה " ש"ס מה שלא שערום אבותינו
ש"ס עקרה את כל מנהגי אבותינו והפסח המקורי עם כל כשרות הבד"ץ ,לא מגיעים לקרסלי אבותינו
בתמימות והלב השלם שפנה רק לעבודת ה'' ולא להשתחוות לבשר ודם עובדים רק את השם יתעלה בלי מתווכים ,אין בעיה ליטול עצה מן החכמים ,אבל לא להפוך את החכמים לאלהים אחרים ,כי רצוננו לראות את מלכנו ,את מנסה לטהר את השרץ בקן טעמים ,כל החצרות והחסידיות למיניהם כולל כת ש"ס לא הביאו שום גאולה ,אלא רק מחלוקת בעם ישראל ושנאת חינם שלא לשם שמים! בודאי שאנחנו תומכים בחזרה בתשובה אמיתית עם לב אחד לאבינו שבשמים ולא בדרך של "הפרד ומשול" ומה שאת טוענת "שכל ישראל יש להם חלק לעולם הבא" שכחת את המשך המשנה "ואלו שאין להם חלק לעולם הבא" וקודם כל צריכים להיות עם ישראל  ולא ערב רב ,כי לא נקרא עם ישראל והזוה"ק אומר "שיתיר דחקין הערב רב לישראל יתיר מאומות העולם" ו"ראשי עמא ודיינא יהיו ערב רב " .
ו"ראשי עמא אי לא אתתקנן בקדמיתא עמא לא יתקננן" ותלמידי חכמים מרבים שלום בעולם ,ופה
יש כל כך הרבה ישיבות ואין תורה אחת ורק האמת נעדרת כדברי חז"ל "ותהי האמת נעדרת" !!

תוקן על ידי shay98 ב- 06/04/2009 3:06:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2009 17:39 לינק ישיר 

איפה בדיוק הבחירה החופשית של האדם?

בס"ד
איפה בדיוק הבחירה החופשית של האדם?
גב'' אני רואה שאת לא רוצה לדבר לענין לכן דיעותייך לא מעניינות אף אחד ושכחת שיש לאדם בחירה חופשית ,את מחייבת את האלוהות וזה בעיה חמורה מאד כתוב במפורש "השמים שמים להוי"ה והארץ נתן לבני אדם" ובספר האמונה הרמה להפילוסוף האלד'י רבנו אברהם אבן דאוד ז"ל בהקדמתו עמוד 2 כתב וז"ל :"וכבר הודעתיך שהדבה הנמשכת לאמונת ההכרח אינה כדבה הנמשכת לאמונת הבחירה אך היא מעוטה ונקל לצאת ממנה" עכ"ל ושכחת שמגלגלין זכות ע"י זכאי ומגלגלין חובה ע"י חייב ואדם יכול לבחור בין להיות צדיק או רשע ואכמ"ל
בדברים ידועים ,אני עמל בתורה ולא כותב סתם דברים בשביל להפיג את השעמום כי רק אם יש בהם תועלת לרבים אני מפרסם וגם זאת רק אם אני מקבל רשות מהשמים ! הרבה פעמים נמנעתי מלכתוב דברים כי חששתי מאד שלא יבינו את דבריי ולא ירדו לסוף דעתי ,מה שלצערי הרב לא הבנת את דבריי כהלכה ודי בזה למבין !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2009 17:37 לינק ישיר 

בס"ד
תגובת אילנה לוי :
אם למדת אז אתה יודע שכל ישראל יש להם עולם הבא? אז מה הבעיה שלך?

הוא הבטיח דבר שבמילא ישנו, כי כל ישראל יש להם עולם הבא וברור שכל מעשיו של האדם נשפטים בשמים ואם הוא בוחר בלומדי התורה ובתמיכה בלומדי התורה, ברור שיהיו לו זכויות יותר מלזה שמצביע בעד לחלק את ישראל לערבים בעזה ולערבים בישראל.
אז מה הבעיה שלך?תלמידי ישיבות הגיעו למצב שלא היה להם אוכל, ורבנים לימדו ללא שכר, איפה אתה חי?
אז בניזרי לא עשה מה שאתה רוצה,אם אתה בן תורה אז אתה יודע שאין אדם נוקף אצבע למטה בלי שהכריזו על כך למעלה והכל משמים.
אז במקום לקבל את הדין ולהגיד, כי כל הבא עלי אמת עשית כי אני הרשעתי, אז אתה מבזה ומקלל בני תורה?ועוד אתה מצדיק את עצמך?
תתבייש לך שי.
ואתה עוד צוחק עלי?אתה באמת בדיחה !
כי מן הדין הייתי צריכה לשתוק, אבל לשמוע איך מבזים בני תורה ולשתוק הייתי נענשת על זה יותר!
אתם משועממים ומחפשים לריב, זה מיותר, תוציאו את העצבים שלכם על מישהו אחר.
כי במילא כל מה שקורה או לא קורה הכל משמים וכולנו שליחי השם לטוב או לרע לפי הזכויות שלנו או החובות.
ובכל זאת ההתנתקות היתה גזירה שנגזרה וכל השאר נמצאו חייבים לבצע אותה.
וגם אוסלו אלף נרצחים היו צריכים לשלם את הדין על עוונות ישראל וזו גם גזירה, אז באים בטענות ולא מבינים שהכל משמים קודם כל לפי הזכויות שלנו.
עם ישראל צריך להתעורר ומהר ולכן השם מכה אותנו ויש לו מלא שליחים בשביל זה.
ואם את הדבר הפשוט הזה אתם לא יודעים ובאים בטענות לש"ס ולא מבינים שהם שליחים לטוב ולרע לפי הזכויות או החובות שלנו, אז לא למדתם כלום עד היום
חבל מאד.
וכן יתכן שהשם רצה את התפילה והזעקה שלך אליו........

ואולי השם עשה בכוונה שבניזרי לא יעזור לך כדי שתפנה אליו בזעקה לעזרה ולא לבני אדם?
אולי השם רוצה את התפילה והתחינה והזעקה שלך אליו שתבוא ותבקש ותתפלל אליו, שי?
מה לך לחפש סיוע מבני אדם וממפלגות?
אתה חייב להבין שהעזרה שלך והסיוע שלך יבואו רק מהקב"ה ואתה יודע את זה לבד, רק שמרוב צרות אתה שוכח את האמת בדרך וכועס על בני אדם שלא עוזרים או מסייעים לך ואתה מקלל אותם, מיותר לגמרי.
השם רוצה שתפנה רק אליו ושעולם לא תסמוך על בני אדם שיבואו לקראתך, כי אם יבואו או לא יבואו לקראתך זה רק לפי רצון השם.
אז מרוב עצים אבדת את הדרך ביער.
כל המצוקות שלך והעזרות שלך והסיוע אם יבואו או לא יבואו זה רק לפי רצון השם.
לכן הקב"ה ישתבח שמו לעד, הוא הכתובת שלך לתפילות בקשות ותחינות, ואם השם יענה לך אז תקבל סיוע משמים מכל מקום, אבל רק משמים קודם כל.
לכן כל הרגזות והקללות, למה בני אדם לא סייעו לנו, זה נובע מחוסר אמונה שהקב"ה הוא עונה ומענה בעת צרה כשיודעים לפנות אליו נכון, גם השם לא חייב לנו כלום, אף אחד לא חייב לנו כלום וטוב להגיד את המשפט שממתיק את הדין...
"ואתה צדיק על כל הבא אלי כי אמת עשית ואני הרשעתי"
והשם יעזור וירחם אם ירצה.
והייסורים הם כפרת עוונות, יש להצדיק את הדין ולקבל באהבה את הייסורים אז השם ממתיק הדין.
הכל תיקונים שצריכים לעבור והכל משמים ולא מבני אדם או מפלגות.
בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2009 15:34 לינק ישיר 

את משמיצה בחוצפה והפעם תרד אש מן השמים על החוצפה שלך!

בס"ד
הגב'' אילנה לוי ממשיכה בחוצפתה להשמיץ מעל גבי הפורום כדורינט הליצנית הגדולה זה את ,אני במשפט אחד קולט את השטויות שאת כותבת כאן ,אין לך שום השגה בזוה"ק ולא בתורה ואינך יודעת באיזה השגות אני נמצא ,אני לא משמיץ רבנים כמוך ,כי אני מכבד לומדי תורת אמת ויראי שמים אמיתים ,אבל לא צבועים שאין תוכם כברם ,ולקח לי הרבה זמן עד שפירסמתי נגד מישהו ,אבל לעולם לא תקפתי מישהו אישית אלא רק את מעשיו והתנהגותו שהיה בא חילול השם ברבים ואין לנו שום צורך בישיבות של שקר ,כי בעבר למדתי בישיבות אז אני יודע מה שקורה שם ,אז אל תחשבי לעבוד עליי גברת אילנה לוי את ממציאה דברים שלא היו ולא נבראו כמו הטענה המצוצה מאצבע בעבר שאני סוכן שב"כ ,אף פעם לא עבדתי בשב"כ ולא התגיסתי לשב"כ אז גברת מי מדמיין חלומות באספמיא !! ויש לי זכרון טוב ותדעי שהכל מתועד בפורום החרדים והאינטרנט כך שלא תוכלי להתכחש לאמת !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2009 15:33 לינק ישיר 

גב' למדתי הלכות לשון הרע בעיון ומפרסמים את החנפים מפני חילול השם !

בס"ד
גב' אילנה לוי לפני שאת מטיפה מוסר על לשון הרע ,יש כלל ידוע שמפרסמים את החנפים מפני חילול השם (יומא דף פו ע"ב ) ואני פתחתי בזוה"ק מתוך לימוד ויראת כבוד לספר הזוה"ק ,אבל הרב שלך חושב שהוא יותר מהאר"י ז"ל והרשב"י ז"ל ביחד ומבטיח עולם הבא למצביעי ש"ס כל תלמיד חכם שיש לו רבב על בגדו חייב מיתה וכמו שנאמר "וירח את ריח בגדיו" אל תקרי בגדיו אלא בוגדיו, ואלו הכת הארורה שמעלו מעל בהשי"ת
אינך יודעת כמה התייסרתי לגלות תורת אמת והדברים נאמרים מתוך ידיעת האמת ואי אפשר לשתוק יותר על חילול השם ,את מבזה בצורה מעליבה את התורה !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2009 15:32 לינק ישיר 

בס"ד
תגובת אילנה לוי:
שׁמֵר פִיו, וּלְשׁוֹנוֹ שֹמֵר מִצָרוֹת נַפְשׁוֹ" (משלי כא, כג)

החיים והמוות ביד הלשון.
אף שלא שופטים אדם בצערו, אתם מסתכנים לשוא בחייכם. ועוד פותח זה האדון בזוהר על כאבו האישי וכועס על רבנים בעם ישראל.
אתה מתאבד אדון שי או שאני טועה?
נתייחס לזה שלא שופטים אדם בצערו ואולי ירחמו עליך משמים.
כי אתה פשוט טיפש.
אנחנו לא בעולם האמת, וישנה רשת תורנית ענקית של מאות אלפי לומדי תורה ויש לדאוג להם לכלכלתם, כי הגיעו עד פת לחם וישיבות עם חובות רבים שעומדים לקרוס.
ואתה כנראה לא קולט שבזכות לומדי התורה כל העולם הזה עדיין קיים ועומד, אחרת האוקיינוס היה שוטף את העולם ומטביע אותו.
ומה אתה רוצה? שש"ס תוותר על רשת תורנית ותוותר על תקציבים בשביל שהשמאל ישלוט פה לאבד אותנו לנצח חלילה? בעולם הזה יש לנהוג כמו בעולם הזה ולא כמו בעולם האמת, פה לא עולם האמת!
ולימוד התורה מכפר עוונות והוא מעל כל ההזיות שלכם הפוליטיות והרצונות שלכם שש"ס יתנהלו כמלאכי עליון ולא יצטרפו לממשלה ויתנו לרשת התורנית של מאות אלפי תלמידי ישיבות לשקוע, ברוך השם שלא אתה מנהל את ש"ס.
וישר כוח לרב עובדיה יוסף שליט"א שהוא חכם מספיק כדי שאויבנו לא יחסלו אותנו.

שֹמֵר פִּיו, וּלְשׁוֹנוֹ שֹמֵר מִצָּרוֹת נַפְשׁוֹ" (משלי כא, כג)
תשננו!
מי האיש החפץ חיים, אוהב ימים לראות טוב? נצור לשונך מרע ושפתיך מדבר מרמה (תהילים, לד, ד).
www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > שלמה בניזרי שר הרווחה לשעבר הפושע הראשי שלא רצה לעזור בשעת צרה !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext