בית פורומים חבלי משיח

הסוד שנתגלה לאחר 3,300 שנה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/3/2009 20:43 לינק ישיר 
הסוד שנתגלה לאחר 3,300 שנה

בעקבות פגישה מרגשת עם רוני ממן, הרב שמואל יניב חשף בפניו את הגילוי המדהים של הרה"ג זלמן פנחס הורוויץ, זצ"ל, מלפני מאה שנה, של סוד המספר 1820 בתורה. מאז שקדו על המלאכה מספר רבנים גדולים, אשר גילוייהם רוכזו בספרי "צפונות" של הרב שמואל יניב, שליט"א.

הגילויים מעידים, שיש שיטה מוצפנת, מסודרת ועקבית בתורה, שיטה המכוונת ע"י נותן התורה.  ההצפנה מחזקת את הקביעה, שבלתי אפשרי לכתוב את התורה באופן אנושי ושכל מה שהיה, הווה ויהיה נרמז כבר בתורה, שנאמר: "הפוך בה והפוך בה דכולי בה".

הקש לצפייה במצגת

תוקן על ידי 3ברית ב- 30/03/2009 20:52:17

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/3/2009 23:15 לינק ישיר 

כיוון שהיום זה הפך להיות כמעט בדיחה (עושים כל מיני צירופים וגימטריות מכל דבר), יש להרבה יהודים הסתייגויות במיוחד כשאלה שלא מבינים בזה ממש מחפשים דרך הצירופים רמזים לנבואות עתידיות וגאולת ישראל.

הייתי משאיר את העיסוק למי שבאמת חוקר את הנושא . הרב יניב ידוע כאדם מאד רציני וירא שמים אמיתי והספר שהוציא בענין הזה מעניין בפני עצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2009 23:07 לינק ישיר 

אני נחשפתי לשיטה זו לפני 25 שנה, בשנת 1984 במסגרת יום עיון כשהייתי בשמינית מפי פרופ' (דר' אז) אליהו ריפס שהוא המתמטיקאי בעל שם עולמי כיום, שגילה שיטה זו יחד עם דורון ויצטום ועשה מחקרים רבים בתחום הזה. 
הוא פרסם את הגילויים שלו רק 10 שנים מאוחר

הרב שמואל יניב ועוד רבים עושים שימוש בשיטה זו כדי להאדיר את אמיתות התורה

יש לקחת את גישת ההצפנה בפרופורציה הנכונה
זה אינו דבר המוכיח משהו על נכונות ואמיתות התורה
אלא עוד מסר שממנו אפשר ללמוד על העומק הטמון בספר הספרים
שלא תבינו נכון, אני רואה חשיבות ומאמין במה שמוצאים בשיטת ההצפנה
אך לא על זה בנוי האמונה בתורה ובאלוקות

אני מכיר את הצפנים ישר והפוך, עוד יש בידי מסמכים מאותו יום עיון עם שירבוטים בכתב ידו של ריפס, אולי היום הם שווים משהו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > הסוד שנתגלה לאחר 3,300 שנה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext