| נשלח ב-4/4/2009 22:13 |
|
| |
חשיפה: קופת העיר נתניה-הכניסה למקורבים בלבד
קופת העיר נתניה -הכניסה למקורבים בלבד.
קופת העיר נתניה בהנהלתם של רבני נתניה, החלה בפרסום מסיבי של גיוס תרומות, לא סוד הוא, ששנה שעברה, קופת העיר נתניה אספה, מעל ל 3.500000 מליון ש"ח.
הקופה הנ"ל החלה במבצע חסר תקדים של גיוס מליוני דולרים, והתרומות רבות ועצומות מאד והמספר הנ"ל מוכיח כמה הדבר נכון.
קופת העיר נתניה, אמורה לפי דבריה, לעזור לנזקקים, אבל במקום לעזור לכלל הנזקקים ללא הבחן, היא עוזרת ע"פ מעמד חברתי, וסלקציה ואפלייה מכוונת ובשיטת אתה משלי, תקבל, לא משלי לך לעזאזל...
רצף של כשלים, ובעיות, חסרות תקדים, מעלים רושם רע ומכוער על ניהולה של הקופה.
ולהלן חלק מהטענות שהגיעו ע"י ציבור האברכים ובני התורה.
1. מדוע אברך שמקבל 1000 ש"ח מהכולל, משלם על הקמחא דפסחא 100 ש"ח? הרי התרומות האדירות שהקופה מקבלת, מכסות על כך? לאיזה כיסים הכסף זורם???????
2. אפליה/הפרדה, קופת העיר מחלקת בהפרדה ובאפלייה.
חלוקה 1 למקורבים לאנ"ש,סל המצרכים שמקבלים גדול, כולל עופות יין מצות וכו'
חלוקה השניה ל"עמך" ולשאר נדכאים, שזורקים להם את הפירורים והשאריות שנשארו כגון: סבון כלים ונייר טואלט ואת "כל העצמות" שנשארו.... בושה!
וכי נעלמה מהם הלכה פשוטה? מדוע החסידה טמאה? משום שעושה חסד רק עם חברותיה!
איך רבני נתניה, שרוממות התורה והקב"ה בפיהם, לא איכפת להם מכך?
היכן התורה שלהם?
היכן היראת שמיים שלהם?
אין להם יראה ופחד?
מה שבטוח שריח מסריח נודף מכל הניהול של קופת העיר נתניה...
ושהרבה כסף זורם לשם.....
ולא בטוח שכל הכסף מחולק לעניים.......
כי לפני כן, הוא נעצר איפה שהוא ..............
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2009 01:21 |
|
| |
יש לך מסמכים עם ראיות חותכות לטענות שטענת ?קשה לי להאמין לדברים הללו כי אני קצת מכיר כמה מהמארגנים שמה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2009 12:18 |
|
| |
לבמדדד----
תקשיב טוב .. בינה יתרה לא ניתנה לאנשים שבאים ומקשקשים סיפורים אלף לילה לילה על ימין ועל שמאל ללא ראיה או בסיס מסוים לדבריהם .
--- אם אתה חושב שאתה צודק תביא באמת ראיות ולא סתם לכתוב .
שנית -
אני מכיר אישית את ההנהלה שם , מדובר באברכים שלא מורידים לעצמם אפילו שקל !!! וכל העשיה היא למען הקופה ובהתנדבות מלאה !!! אני אישית יודע שהם מתפרנסים מיגיע כפיים או ממשרה רבנית מסוימת והם נוסעים בתחבורה ציבורית !!! רק לאחד מהם יש רכב משפחתי ישן כמו שיש כמעט לכל אדם מן השורה (והרכב הזה ברשותו עוד לפני שקמה קופת העיר ... )
אז לפני שאתה כותב משהו תבדוק טוב טוב אם זה נכון ,,
ושהשם יעזור שתזכה להיות מהנותנים ולא מהמקבלים .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2009 16:15 |
|
| |
מתחילה לא ראיתי צורך לענות...(כמעט הרחקתי לכת וחשבתי שאתם הוזים)
אני לא בטוח שעל כל ידיעה בעיתון, ואפילו על הידיעה הכי קטנטנה, מישהו מהקוראים מבקש ראיות ומסמכים, שיוכיחו לו את הידיעה.
אבל.. יש לשים לב, בהבנה פשוטה מאד.
ראשית כספי קופת העיר ניתנים רק לאברכים המקורבים בדרך זו או אחרת, לרבני הקופה, (בד"כ רבני הקופה מנהלי כוללים).
בדבר החלוקה הסלקציונית:
פשוט מאד, יש חלוקה בימים נפרדים, יום אחד לציבור האברכים ובני התורה. והיום השני ל"עמך" ושאר נדכאים.
זה כבר נוהג הקיים מידי שנה בשנה, והמפורסם אין צריך ראיה.
מכוון שהקופה הזאת לקחה על עצמה, את האחריות על עניי נתניה, כפי שהיא מצהירה, במודעות, ובעיתונות, כל הזמן.
הרי היא מתחייבת לעמוד בדרישותיה, ולא להגביל את החלוקה רק לאברכי הכוללים, שנרשמים ע"י הראשי כוללים.
ומה עוד, ש"החלוקה" שהייתה לא הייתה חינם אין כסף אלא "במחירים מסובסדים", אלא בתשלום מלא (שעוד קרו לזה "מחיר סימלי") אבל בבדיקה קלה ברשתות המרכולים, יוצא שאנשים שילמו בדיוק כפי שהם שקונים במכולת...אז ממי עושים צחוק?
אם כן איזה קופת עניי העיר מדובר כאן?
ואם תאמר, שכך הקופה החילטה לעשות , א"כ מדוע הם מטעים ומולכים שולל את ציבור התורמים שסבור שמחלקים לעניים חינם??
אגב, אתה מוזמן לכתת רגליך בקמחא דפסחא של ארגונים רבים, שם לא מחלקים קמחא דפסחא "בתשלום".
אם אתה רוצה הוכחות יש לך.
תקבל או לא זה כבר הבעיה שאתה משוחד מכל הנושא.
כל טוב..
 |
|
|
|
|
|