דוד גולדנר שולח איומים בדואר למי שלא מפרסם את המשיח !
בס"ד יום שני יב ניסן התשס"ט
דוד גולדנר שולח איומים בדואר למי שלא מפרסם את המשיח !
לאחרונה קיבלתי איומים מדוד גולדנר במכתב שהצרות שבאות עליי בגלל אי פירסום משיח ובגלל שאני מתעקש לפרסם פנימיות התורה וחכמת הקבלה דוד גולדנר חושב שימשיך עם הצעקות שלו להביא את המשיח בינתים את המשיח הוא לא הביא ,בלי קיום תורה ומצות ותפילה מעומק הלב לאקמא שכינתא מעפרא אין התגלות משיח בן דוד כמ"ש "ומלאה הארץ דעה את הוי"ה כמים לים מכסים" וגו'' . הוא יכול להמשיך ולאיים עלינו הוא לא עושה שום רושם ,יש דרך תורה ולא דרכים אחרות ועקלקלות !הגר"א מוילנא זלה"ה כתב ש"עיקר הגאולה תלויה בלימוד התורה ובעיקר לימוד חכמת הקבלה " אבן שלמה פרק יא .עש"ה בודאי שחייבים מצות ומעשים טובים ו"כל שישנו בעשיה ישנו בלימוד ".כדברי חז"ל .
בס"ד
נכנסתי לאתר "קולו של משיח", אני מכיר את הבן אדם דוד גולדנר ראיתי אותו בירושלים לפני הרבה שנים הוא לא מסיונר הוא פשוט טועה בדרך שלו ,חושב שיאיים על אנשים במכתבים שיפרסמו משיח ויצעקו כל היום "משיח" ,בלי תורה ומצות לא מביאים ולא מקרבים את המשיח !
נשלח ב-10/4/2009 03:44
דוד מספיק עם האיומים שלך ככה לא מביאים את המשיח !!
בס"ד
דוד מספיק עם האיומים שלך ככה לא מביאים את המשיח !!
אם אתה חושב שתמשיך לאיים ולקלל ובזה תביא את המשיח אני מבטיח לך אישית שתביא רק את ההפך לא את המשיח אלא רק הרס ו"הפרד ומשול" בלי תורה ומצות לשם שמים לא מביאים שום גאולה ושום משיח !! כמ"ש "כי מלאה הארץ דעה את הוי"ה כמים לים מכסים " ועיקר שתרבה הדעת בזמן המשיח כמ"ש רבנו הרמב"ם וכמאמר הנביא ישעיהו ובזכות לימוד ספר הזהר יצאו מהגלות ברחמים אמן יהי רצון.
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1