שמתם לב או שלא חברים יקרים אבל ידידינו כב' המיייחל פתח את הפורום לצפיה בלבד לכל מאן דבעי אז -
ברכות לך כב' המיייחל וברכת מזל טוב לכולם!!!
נשלח ב-23/3/2012 15:30
החידושים והערות היו חסרים לי היום.
שבת שלום
נשלח ב-19/3/2012 11:13
המייחל אנחנו פה תמיד. כפי שציינת באשכול אחר, הפורום אינו במה להציג דעות של כל אחד. אנו מחכים יום יום שתפרש לנו את התנהלות העולם בדרך לגאולה על פי מקורותינו מחז"ל ועד הזוהר. אם איני טועה אתה קבעת כי הינך היית בגלגול אחר נביא ולכן, אנו מחכים למוצא פיך כדי להבין את מה שהולך סביבנו. אם טעיתי במשהו אני מתנצל.
נשלח ב-15/3/2012 09:56
עיניכם הרואות..
הנה דנדוש, אתה רואה בעצמך את חומרת המצב, בקושי 2-3 ניקים. (וגם זה רק לאחר שאני מאיים לתקוף באיראן!)
בשביל זה לטרוח? בשביל זה להשקיע? לא נראה לי.
אא"כ יחליטו האחרים להתעשת ולצאת ממחילותיהם למען יזכו למחילה.
בקרוב כשיתלקח העסק עם תקיפה באיראן (ולשיטתי עוד לפני כן וולקנו גדול)
והעניינים יתחילו להיות לחוצים אז יקראונני ולא אענה יחפשונני ולא ימצאו..
חבל. עדיין הנר דולק..
נשלח ב-14/3/2012 16:33
כמו שיירי של פצמ"רים וטילי גראד זה לא רגיעה
וכמו שאבק זה לא חמץ
וכמו שהילדים הם לא עבדים
וכמו שהבעל הוא לא קורבן פסח
כך גם המייחל הוא לא שעיר לעזאזל !!!
מה לא ברור ?!?!
נשלח ב-14/3/2012 15:28
כבודו היחיד שמרגיש מסוגל להציב כיוון לאמור להתרחש ואנו קוראים ומשתהים .. נו מתי ? האכן כך יהיה ? עצת ה' היא תקום .. רק ברחמים ברחמים...
נשלח ב-14/3/2012 14:42
מה נסגר אתכם..
תראו..
כדי להתכתב עם עצמי אני לא זקוק לכל הפורום הזה
באותה מידה אני יכול גם לכתוב לעצמי בתיבה או במייל
ולשלוח לעצמי אחלה הודעות מתוקות וחמודות.
אז מה הקטע הזה שגזרתם על עצמכם שתיקה כ"כ רועמת בזמן האחרון
והשארתם אותי לבד לשאת במשא הפורום תגובותיו ועידכוניו..
חברייי'ה! לא מתאים לי העסק הזה..או שתחזרו לשאת בנטל או ש....לא יודע מה!
אצא לתקוף באיראן לבד או אפעל להוריד איזה אסטרואיד על אמריקה..
אבל ככה?? ודאי שאי אפשר להמשיך!! מה אני עז?? וגם אם אני עז אז מה!! עז הוא לא בנאדם?!
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/03/2012 14:53:15
נשלח ב-18/8/2011 10:00
כל המגיב 2 תגובות כל יום מובטח לו שהוא בן העולם הבא
נשלח ב-18/8/2011 08:45
מצד שני אני גם מבין אתכם.. הכל מסביב שקט ולא קורה שום דבר פיקנטי בעולם, לפחות לא משהו שיכול להוציא אותנו משלוותנו. בטח לא באוגוסט. כך שזה בסדר, אני לא מקפיד עליכם..היו רגועים.
אבל מצד שני גם אל תצפו ממני להשקיע ולעדכן ולהתעלם מהתחושה החזקה של 'מדבר אל הקיר' .
נשלח ב-17/8/2011 15:58
אוהההה!!!! אתם רואים... זה תגובה!!!
נשלח ב-17/8/2011 15:40
מרגול זה בכלל לא כוחות . . .רחמנות . ..
נשלח ב-17/8/2011 15:34
חבר'ה זה לא עסק ככה..
או שתתחילו להגיב או שאתחיל לנקוט באמצעים קיצונים לא יודע, אולי אשלח לכם את מרגול..דיר בלאק אהה..אני לא צוחק..
נשלח ב-5/6/2011 10:24
אל לך למהר להציע למייחל לאיים כיוון שכשהוא מתחיל. . . .. .כמו יהודה. . .השבט יהודה כשהתעמת מול יסף בעניין בנימין. .. יא חביבי יא חלאוולאו. . .
גם אלה שכתבו והגיבו פשוט קופאים על מקומם מפחד וזיע וחלחלה ופשוט לא יכולים להגיב במאומה ! ואלה שלא הגיבו עוברים להקפאה עמוקה הדורש הפשרה ותהליך שיקומי ארוך בעקבות נזקי ה-"חיל ורעדה יאחזו"
הצעה כזאת ,לדעתי הצנומה, מסוכנת והרפתקנית ואפילו כרוכה בפיקוח נפש . . וד"ל
נשלח ב-5/6/2011 10:01
לפי כמות הכניסה לפורום, יש הרבה קוראים ולא מגיבים כלל ויש כמוני שמגיבים מידי פעם אבל אין כמו נזיפה ואיום מהמייחל, כדי לגרום לנו להגיב ניותר.
נשלח ב-5/6/2011 01:50
אנא רחם עלינו כבוד המייחל היקר, קשה לקיים פורום שבו לא מחפשים לקרוא תיגר על הכותב הראשי בו אלא לחכות למוצא כתיבתו ולהתפעל מין האמת אשר נחשפת לפנינו. אל תעזבנו לפני הרגעים הגדולים שבאמת שמחכים לנו מעבר לפינה. שבוע טוב
נשלח ב-4/6/2011 22:16
אני רואה שמשום מה אתם בוחרים בתענית דיבור... חבל. במצב כזה לא תוכלו לצפות ממני שאגיב אחרת. אתם פשוט לא קולטים שההפסד כולו שלכם? אנחנו הולכים וקרבים להתגלות המשיח וכל הזמן מתגלים חידושים ושתיקתכם הרועמת לא ממש תורמת למוטיבציה לעדכן תפורום.
אבל אם זו בחירתכם.. מי אני שאתווכח אתכם. בסה"כ באתי לומר שאל תצפו ממני להתנהג אחרת. לא רוצים עידכונים..לא צריך.