חג חירות אמיתי שנזכה כולנו לגאולה השלמה במהרה בימינו אני מאחל לכול אחד מהחברים וגם מהצופים
חג פסח כשר ושמח
מקווה לראות את כולכם מצטרפים לברכות
נשלח ב-15/4/2009 20:31
תרבחו ותסעדו !
נשלח ב-15/4/2009 20:27
תרבחו ותסעדו
שיהיה לנו חג האמונה
בשלמות
ושנזכה לגאולה
בזכות חג האמונה
הנקרא
מימונה
נשלח ב-14/4/2009 15:41
הנה כל כך מהר עבר החג הזה חשבתי שאני יצליח לעשות כמה דברים אבל אופססס לא הצלחתי מה לעשות הכל ברצון ה' הטוב עלינו ובחסדו ישתבח שמו לעד שזכינו לאכול מצות בזה החג כידוע המצות הם מיכלא דאסוותא דהיינו מאכל הרפואה
ומיכלא דמהימנותא
מאחל לכם חג שביעי של פסח הכי שמח שבעולם
נשלח ב-8/4/2009 18:16
אמן כן יהי רצון בברכת חג שמח לכוווללללםםםםם
נשלח ב-8/4/2009 17:48
חג שמח וגאולה שלמה בקרוב יכול להיות גם היום תתכוננו
נשלח ב-8/4/2009 16:21
כן נכון הפורום של הרגלא''ט מיוחד במינו הרגלא''ט הוא מיוחד במינו אני לא חושב שיש עוד צדיק במדרגה שלו או לפחות שעונה תשובות ברמה שלו אני מוקסם אני נפעם הייתי אצל הרבה מקובלים ואף אחד לא ידע לומר לי את התשובה לכשרון שה' יתברך נתן לי
יש לי כוח ראייה רוחני לא סיפרתי את זה אף פעם פה בפורום כדי שלא יתרידו אותי בעניין אני רואה הילות מעל הראשים של בני אדם וגם רואה צבעים על קירות הבתים בצורות של עיגולים ורק הרגלא''ט גילה לי איך ומה זה כולי מוקסם יש כמובן עוד פרטים שדיברתי עם הרגלא''ט והוא אמר לי דברים שרק אני בתוך עצמי חושב אותם ואף אחד לא יודע על זה אפילו המקורבים שלי ולך צברית אני חייב תודה את פתחת לי את הדרך
מציע לכל אחד לשלוח אימייל בימים הקרובים ולקבל עיצות ישועות ונחמות
[email protected]
יש בעיה פה בחדרי חדרים הקישור לא פותח את האוטלוק לכן צריך פשוט להעתיק את הקיצור דרך ולהדביק אותו באוטלוק
זכות הרגל''ט תגן עליכם אמן
תוקן על ידי המשקיף ב- 08/04/2009 16:21:47
נשלח ב-8/4/2009 16:06
המשקיף כתב:
יישר כוח צברית עלי והצליחי בפורום המיוחד שלך ''חבלי משיח'' ונשמח לראות אותך גם כאן
תודה, בע"ה אחרי החג (או במהלכו... נראה).
בינתיים אנחנו נפגשים בפורום מבורך נוסף. אשריך.
יברך אותך השם וימלא משאלות לבך לטובה !
נשלח ב-8/4/2009 14:07
חג פסח כשר שמח ומלא רחמים ואהבה לכל עם ישראל ולחברינו שבפורום !
מי יתן שברכת החמה היום תפתח במהירות את תהליך הגאולה והטוב הנצחי........
נשלח ב-8/4/2009 12:17
יישר כוח צברית עלי והצליחי בפורום המיוחד שלך ''חבלי משיח'' ונשמח לראות אותך גם כאן
נשלח ב-8/4/2009 11:08
חג שמח לכולם ובמיוחד לרבי המשקיף! אני מאוד מאוכזב שלא הגיע המשיח היום ושברכת החמה לא עשתה כלום.
ברכת החמה פעלה את הפעולה שלה, זה שאנו לא רואים את זה, זה בגלל שאנו עיוורים רוחנית. היה סבלני חג שמח
תוקן על ידי nipnap ב- 08/04/2009 11:32:37
נשלח ב-8/4/2009 10:23
חג כשר ושמח לכל בית ישראל
מי יתן ונראה כבר השנה את בית המקדש מכונן במקום
שיועד לו, ומשיח בן דוד מוביל את כולנו לשאת תפילה לאבינו שבשמים !
מאחלת לפורום ולכותבים בו - עלו והצליחו !
נשלח ב-8/4/2009 01:38
חג פסח שמח וכשר לכל עם ישראל הקדושים
יהי רצון מלפני אבינו היקר שבשמיים שיקים שכינתא מעפרא ויגאל אותנו בחסד וברחמים כי לעשות רצונו אנו חפצים בלב שלם באהבה.
נשלח ב-7/4/2009 23:47
לפורום הנה ימים באים ליעקב ולכל חברי הפורום, שנזכה בחג זה לגאולה אמיתית.
כידוע מהאר"י שבכל חג יורדת אותה ההשפעה והאורות שהיו באותו המאורע הראשון, ולפי זה כך הכח של כל חג לפי האורות שיורדים באותו החג. לכן כשם שהשם גאל את בני ישראל והוציאם ממצרים כמו לידה, והנס מדמה אותו האר"י לתינוק שנולד וגדל לגיל 20 בלילה אחד!!, זהו הנס של פסח לידה וגדילה רוחנית ללא שיעור וזמנים. כך נזכה כולנו למוחין דגדלות לעבודתו יתברך לכל חברי הפורום ולכל עם ישראל אכי"ר .