מיאמי אקספיריאנס תשס"ט (יום שני) סיקור + תמונות וקליפים
ההופעה התחיל ב8:05PM יואל קאר היה המנחה.
היום עשיתי יותר קליפים מתמונות כי אבא של ארי ברוין ביקש ממני לעשות קליפים והוא כבר ישלח לי תמונות!
המוזיקה גם היום ע"פ רוב היה פלייבק היה שם מתופף וכמה גיטרות אבל לא יותר.
ירחמיאל היה יותר טוב היום...
הסולנים היו מאוד טובים במיוחד בנימין רבינא אברמוביץ גם עקיבה אברמוביץ היה משהו מיוחד האחים אייל וג'רמי הרשקוביץ(אין עליו)"יאיר קניג"(כבר אמרתי אליו מיליון פעמים שאין עליו) ארי ברוין קיבל כמה סולואים וזה היה ממש יפה יש לו עתיד...
הזמר הראשון היה יהודא גרין והוא פתך עם השיר "נשמת" שזה להיט ענק!!! תמיד מבקשים ממנו לשיר את זה.
אח"כ שר את "ניגון משה" מאלבום שלו גם זה להיט ואח"כ שר "my brother when will u see you again" המילים במקור ביידיש אבל הוא שר את זה באנגלית.
וכאן המנחה הזמין האלומני.
נכנסו עם השיר עושה שלום והמשיך עם השיר אשא עיני(של קרליבך)והמשיך עם השיר "שומרים הפקד".
ואח"כ הם התיישבו על הכיסאות ושרו כמה שירים שקטים והתחילו עם השיר "מהרה"(הישן) ואח"כ פתח ליבי.
וכאן נכנס פרחי מיאמי עם השיר גלה היה מאוד מאוד יפה.(יש קליפ)
ופה חלק מהמקהלה יצא ושרו את השיר ירושלים הרים סביב לה בלי החזנות בהתחלה.
אח"כ שרו מחרוזת של שירים שקטים השיר הראשון היה "שבת משוש" והשיר "נקדש".(יש לי קליפ רק של נקדש)
אח"כ נשאר רק 4 או 5 ילדים ושרו בעבור דוד עבדך.(יש לי קליפ)
אח"כ נכנס שוב המקהלה ושרו אשא עיני הסולנים היה מאוד מאוד יפה.(יש קליפ)
ועכשיו שרו "משיח"(יש קליפ)
עכשיו היה הפסקה בערך 15-20 דקות ושוב נכנס האלומני וכמו אתמול שרו את השיר "אילו".
ואח"כ נכנס כמה ילדים ושרו מחרוזת קצר עם השיר לא ישא גו ואח"כ "עוד ישמע" ואח"כ "כל מי" "תהילת ה' ".ואח"כ "והיה מחנך קדוש"
אח"כ שרו את השיר מעם ה' האנגלית (יש קליפ)
ואח"כ שרו את רווח(יש גם קליפ)
ופה הם הכניסו "אורגן" וכינור ויאיר קניג התיישב על האורגן ושר את את השיר עזור נא כמובן שיש קליפ.
ומיד אח"כ שרו את השיר "יבוא" גם יצא מאוד יפה(יש קליפ)
ואחרי יבוא שרו את "מהרה" החדש. - עשיתי קליפ אבל בטעות מחקתי את זהממש צעקתי על עצמי...
ואח"כ כל אחד יצא והכריז את השם שלו(כמובן שיש קליפ)
ועכשיו לסיום ההופעה שרו "איום ונורא וכמובן קליפ של כל השיר!!!
ע"כ הסיקור ועכשיו אני יתחיל להעלות את התמונות שכן עשיתי.
תוקן על ידי elmonsey ב- 14/04/2009 9:27:35
נשלח ב-20/4/2009 18:29
תורידי אותם אחד אחד...
זה נורא מפתה ומושך להוריד את הכל ביחד, אבל זה לא כדאי...
נשלח ב-20/4/2009 18:25
לי הנט קרס בגלל העומס עדין אין לי ואני לא מצליחה להורידיש למשו פתרון???
נשלח ב-19/4/2009 21:25
באמת יש הרבה מה לומר.
בעז"ה מיד אחרי ל"ג בעומר, לא?
אין טעם להתחיל עכשיו.
נשלח ב-19/4/2009 17:16
אלי, יש תוכנות לזה. (אבל זה מן הסתם יפגום באיכות.)
תהילה, לפני שביעי של פסח כמעט לא הורדתי כלום. יחסית אני בהספק, אבל הכל מאחרי החג.
הדבר היחיד שהשאיר אותי רגועה ושפויה זה הקליפים ב- youtube. אחרת אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי צריכה לחכות לאחרי ל"ג בעומר....
יש הרבה מה לדסקס... אבל בטח לא כולם ראו הכל... לא?
נשלח ב-19/4/2009 17:04
תהילה אי אפשר עד שניראה את כולם לא?
נשלח ב-19/4/2009 16:48
ריבי, למה את מיואשת? כמה קליפים הספקת להוריד לפני שביעי של פסח? את כל השאר את יכולה להוריד לאט לאט עד לג בעומר. (ירד כבר עזור נא?)
גם לי בהתחלה היו ניסים ונפלאת, קליפ אחד היה באמצע לרדת ואחרי שעה מישהו ניתק את המחשב, קליפ אחר הורדתי בטעות פעמיים, אבל בסוף בעזרת שני מחשבים (אמא שלי השתכעה בנחיצות הענין ותרמה גם את שלה) הספקתי להוריד את רוב הקליפים לפני החג, וכמו שאמרה ריבי זה פשוט ממכר, התלהבתי מהקליפים על הרגע הראשון, אלי, אתה פשוט אדיר!
מתי נדבר ונדסקס על ההופעה? מי מתחיל?
נשלח ב-19/4/2009 16:40
ריבי בטוח יודעת.....
נשלח ב-19/4/2009 04:36
אולי יש למישהו מוסג איך אני יכול להוריד את המשקל של הווידיאו?
אני מוכן להעלות את זה שוב.