בקישור הראשון הוא מדבר נגד הבאבא אלעזר וגם נגד רבי דוד אביחצירא שליט"א
וקרא להם נוכלים
לכן הנני מגלה דעתי בזאת
שלא יכול להיות שכל צדיקי הדור פסולים ורק כבוד הרגלא''ט הוא היחיד הכשר שבדור
לכן מהיום והלאה אני לא מתכוון להמשיך להביא מדברי הרגלא''ט לכאן
ואני מבקש גם מחסידיו של הרגלא''ט לא להתנצח איתי ולא לנסות להוכיח את נכונותן של דברי הרגלא''ט
אציין שיש לו דברי תורה וחידושים שלא שמעתם אוזן באמת דברים יפים אבל קשה להישאר דומם לאחר שלא השאיר אף רב בישראל שלא דיבר בו סרה
לכן עד אשר יבוא משיח צדקנו ויריח כל אחד ויאמר מי כשר ומי לא אני מתכוון לשתוק ולא להגיב לא לכאן ולא לכאן ואבקש גם משאר החברים שלא ימצאו את ההזדמנות כדי לדבר סרה ברגלא''ט כי גם לזה לא אסכים
אויי כמה שהגלות הזו קשה!!!
תוקן על ידי המשקיף ב- 14/04/2009 13:36:51
נשלח ב-16/4/2009 14:11
המאמרים שהבאנו, בהם יש דברי גידוף וקללה נגד רבנים גדולים כולל משפחת אבוחצירה, וכן דברים אחרים, נאמרים בשמו של הרב, וכן צורת הכתיבה עם צירופי המילים תואם את צורת הכתיבה של הרגלא"ט במאמרים אחרים. לכן או שהדברים נאמרו על ידי הרגלא"ט, וכפי הנראה הוא עומד מאחורי כל מה שהולך בפורום ונאמר בו... או שהוא וכל המנהלים שם וירטואלים אבל זה לא נראה כל כך.
לכן אי אפשר לדעתי לעשות הפרדה בין הרגלא"ט לחסידים שלו, ורק בגלל שהוא רואה דברים מסוימים על בני אדם עדיין זה לא אינדיקציה לגבי כשרותו, ו/או צידקותו.
הכלל הוא כזה הקליפה נקראת כקוף אחרי אדם, ולכן היא מראה עצמה כטהורה וכו'. אבל רבי שמעון אומר, ואמרנו את זה, שבדיבור מתגלת פנימיותו של האדם, שכן הדיבור יוצא מתוך האדם...
וכמה שאדם ינסה להסתיר זאת, בסופו של דבר זה מתגלה דרך הדיבור שלו....
ואדם שיש לו שכל בראשו יבין מה הולך שם ואם איזה אנשים מדובר, ודי לחכימה ברמיזה...
טוב שהם עשו את זה, אבל מצידם, הם מתנהגים כמו מאפיה. אם הם רואים אדם שהוא 50 אחוז איתם שינסו לקרב אותו לגמרי, שיהיה מאה אחוז, ובמקום זה הם מרחיקים אותו. (כמובן - רק מבחינתם זה לא טוב.)
נשלח ב-16/4/2009 00:29
לפי מה שהבנתי הם קלטו שהיא לא איתם במאה אחוז אלא רק ב50 אחוז לכן אמרו לה ביי ביי
נשלח ב-16/4/2009 00:27
למה סילקו אותה?
גם היא התפכחה?
נשלח ב-16/4/2009 00:24
הצצתי בפורום של הרגלא''ט וראיתי שם כמה דברים מעניינים
אחד מהם הוא שסילקו את צברית משם אמרו לה שלום ולא להתראות
את עוד יכולה לחזור לכאן ולהתנצל על ההתקפה שלך
נשלח ב-14/4/2009 18:23
בס"ד
על הרגלא"ט ועל אתרו נאמר "וגם את הנביאים ואת רוח הטומאה אעביר מן הארץ " וגו'.
נשלח ב-14/4/2009 16:41
המשקיף הנכבד
עמדתך שלא להכניס ראשך בין הרים גבוהים מאד נכונה, אני מאד ממליץ להתמיד בה.
אם יורשה לי כמה הערות על הסגנון.. כמה חכמים היו חכמנו שקבעו ש"הפוסל במומו הוא פוסל !".
העתקות מפורומים שונים..? מי כמוך לעשות זאת .. כמה פעמים שאלתי את עצמי מה אנחנו לא יודעים לקרא ולשוטט באינטרנט.. למה צריך את זה ..? מילא אדם מביא חידוש מעצמו אבל סתם להעתיק??
ולמה לרדת לרמה כזו של התנצחות מול ברית3 ? את מי זה מכבד ? החלטת לא להגיב למחלוקת בין תלמידי חכמים, מאד ראוי !! תתמיד בא ! למה להיסחף??
חג שמח וגאולה קרובה.
נשלח ב-14/4/2009 16:23
אני פניתי אלייך פחחחח....
תפסיקי להעתיק מפה אשכולות שלמים
ותדירי רגלייך מכאן
את לא יודעת להישאר עיניינית תמיד הופכת את זה לאישי
בכל ויכוח שהיה לנו איתך תמיד הפכת את זה לאישי
ובאה בכל הכוח להכריח אותנו לקבל דעתך
מה לעשות אנחנו לא היסמנים שלך
חפשי לך יסמנים במקום אחר
מצאת לך כמה כאלו כבר תיהני לך איתם אי שם בפורום היבש שלך
סתאם שאלה לי אלייך עוד כמה מנהלי משנה את מתכוונת למנות לפורום שלך יש שם יותר מנהלים מניקים
תוקן על ידי המשקיף ב- 14/04/2009 16:22:35
נשלח ב-14/4/2009 16:06
המשקיף כתב:
תציבי אותו היכן שאת רוצה אני אמרתי בהודעה הראשונה שלי שאני לא מעוניין להתנצח עם חסידי הרגלא''ט
אם תמשיכי לדחוק בי אני יעלה לכאן מה שאת כתבת לי בפרטי נגד הרגלא''ט
רבי דוד אביחצירא הוא קודש קודשים והוא מברך כל אדם שבא אליו
אין דרכו להוכיח כי הוא יודע שאנשים לא מקבלים תוכחה
מה דעתו האישית של הרב את לא יודעת וגם אני לא
אם תמשיכי להפיץ שקרים נגד רבי דוד אביחצירא שליט''א
את תתני את הדין על כך לא אני
ואת בפורום שלך יכולה לכתוב מה שתרצי אבל עם תנסי לדבר נגד רבנים או נגד רבי דוד לא תוכלי לעשות זאת כאן
הרי הוזהרת
המשקיף
זאת לא פעם ראשונה שאתה משתמש באיומים כלפי, אני מציעה לך לחשוב פעמיים לפני שאתה תוקף אותי.
דבר שני - אני לא חסידה של הרגלא"ט, לא ראית את זה בשום מקום. ההיפך, אני בוחנת ובודקת ומגששת
ומחפשת - זו זכותי וכל מי שכותב שם בפורום יודע את זה !
מעולם לא הערצתי אף אדם, אני מקווה שהשם חנן אותי בשכל טוב, ואני משתמשת בו, מותר לי להתלבט, מותר
לי לחשוד , ומותר לי להביע דעה.
כיוון שאתה מאיים לא פעם ראשונה, ומפעיל כח בגלל העמדה שלך באתר - אני מבקשת ממך להפסיק לפנות
אלי - בשום נושא, הגישה שלך לא מכבדת אותך.
נשלח ב-14/4/2009 16:05
פששש...אני רואה שאליהו הנביא מבשר המשיח ירד לעולם
בדמות אישה...ולא סתם אישה...אישה צברית! (מבשרת הרגלא"ט...אולי מבשרת גלא"ט כויישר)
יחסית לאישה שחוזרת ואומרת שאינה יודעת כלום...את מקשטת
יפה את הפורומים השונים בהרבה להג ופטפוטים...
מה שאומר שאם כן היית יודעת משהו...לא היית צריכה לכתוב כלום!
לניפנאפ:
זה שהיא משנה את דיבוריה כזיקית אינו דבר חדש...וברוך ה' מתקיים בנו
ממש "אמת מארץ תצמח" שרואים כל אחד ואופיו האמיתי...
וכמו שמתגלה הפרצוף האמיתי שלה כך מתגלה לטובה פרצופו של המשקיף
שמנסה בכל כוחו לשמוע ולספוג דעות ולנסות להישאר בדרך הנכונה...ולא
לבוא לידי נסיון ולא לידי בזיון...
ה' יעזור...תקופה לא פשוטה.
נשלח ב-14/4/2009 16:02
nipnap כתב:
מעניין צברית שכאשר דיברתי בצורה מאד עדינה על הרב עובדיה ורבנים אחרים בצורה שלא נראת לך וגם כשאמרתי שיש רבנים שהם בחינת ערב רב, יצאת מגדרך איך אני מדבר כך על רבנים. ואילו כאן את מקבלת את דברי הרגלט"ט בקלות ועוד משבחת אותו למרות הקללות שהוא משחרר ללא רסן כלפי רבנים גדולים שאת הגנת עלייהם ועל כבודם...מה השתנה היום הזה מכל הימים??? רק בגלל שאמר לך כמה דברים אישיים את מקבלת אותו בצורה עיוורת !?!?
ניפנאפ - אין לי זכות לצאת נגד רבנים, ואין לי ראיה פנימית או דיעה כלשהי לגביהם, גם בתגובה לא יצאתי נגד אף
אחד, יותר מזה - אני לא רואה ברגלא"ט משיח והוא יודע את זה. כתבתי אצלו "ימים יגידו".
מצד שני, אני כן יוצאת נגד עיניים עוורות וסומות מלאות הערצה כלפי מקובלים ורבנים, ואי הפעלת השכל האנושי
שקיבלנו מאלוקים ואנחנו חייבים להשתמש בו.
העליתי תמיהה קשה כלפי דבריו של המקובל שברך יהודי הנמצא בשלטון ומתאכזר לבני עמו. זה נראה לי מאד
לא בסדר, כאשר במקביל לברכה שקיבל יהודי אכזר - יוצא הרגלא"ט ודורש אמת.
עם כל הכבוד, אני יודעת שמה שנדרש ממני זה אמת ועל זה אני נלחמת, וכשאני רואה רב שנלחם גם הוא על
האמת בחירוף נפש אפילו זה מרגיז ומקומם - כל מה שנשאר לי הוא לראות בו איש אמת ולהעריך אותו יותר מכל
אחד אחר שאני מכירה, שלא נלחם בשקר הנוהל בארץ.
נשלח ב-14/4/2009 15:54
תציבי אותו היכן שאת רוצה אני אמרתי בהודעה הראשונה שלי שאני לא מעוניין להתנצח עם חסידי הרגלא''ט
אם תמשיכי לדחוק בי אני יעלה לכאן מה שאת כתבת לי בפרטי נגד הרגלא''ט
רבי דוד אביחצירא הוא קודש קודשים והוא מברך כל אדם שבא אליו
אין דרכו להוכיח כי הוא יודע שאנשים לא מקבלים תוכחה
מה דעתו האישית של הרב את לא יודעת וגם אני לא
אם תמשיכי להפיץ שקרים נגד רבי דוד אביחצירא שליט''א
את תתני את הדין על כך לא אני
ואת בפורום שלך יכולה לכתוב מה שתרצי אבל עם תנסי לדבר נגד רבנים או נגד רבי דוד לא תוכלי לעשות זאת כאן
הרי הוזהרת
נשלח ב-14/4/2009 15:54
אכן יהי רצון שהאמת תתגלה החוצה....אבל מי אמר שמה שהוא אומר זה אמת...