בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן שמואל לרר - ותערב לפניך,להורדה ולשמיעה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/4/2009 00:05 לינק ישיר 
החזן שמואל לרר - ותערב לפניך,להורדה ולשמיעה

http://chazzanut.org/download/libsonmo/Shmuel%20Lerer%20-%2003%20-%20vete'erav%20lefanecha(s%20lerer).mp3

לאחר ששרת החברים חזר לאיתנו ניתן להשלים את תפילות החג,לפנינו הקטע "ותערב לפניך" בהלחנתו ובביצועו של החזן שמואל לרר.הקטע לקוח מתוך התקליט "הללוי-ה" שהופק בעת שהחזן שמואל לרר שרת בקודש ב"בית המדרש הגדול" ביוהנסבורג,מלווה החזן דב רום.שימו לב מה ניתן לעשות עם הקטע ללא ליווי מקהלה.

קטע נוסף מתוך התקליט "יבוא אדיר ויגאלנו" בהלחנתו של זלמן ריבלין
http://chazzanut.org/download/libsonmo/Shmuel%20Lerer%20-%2005%20-%20yavo%20adir%20veyig'aleinu(z%20rivlin).mp3
החזן לרר בא לומר בקטע זה "אני ירושלמי" ,הפרנסה טלטלה אותי לדרום אפריקה,אבל אני מביא לכם את הניחוח הירושלמי.לא שוויקי,לא פריד ולא ניו יורק , בראשונה אני מביא את הבית בו גדלתי.

איך יהודה כותב
תהנו ותגיבו

בעזרת השם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 02:03 לינק ישיר 

ליבסון
אהבתי את ההשקפות שלך
חזק ואמץ
תחזור החזנות היפה הותיקה האמיתית
בוא נראה חזנים של היום מתמודדים עם אמירה ותפילתיות כזאת
אמת בדרום אפריקה תמיד היו חזנים גדולים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 00:33 לינק ישיר 

אתמול החזן "רוזנפלד" אמר, שהקטע "יבוא אדיר" זה לחן של "רוזנבלט"! ולא של "ריבלין"!

שמיעת קטעי חזנות בביצוע חזני העבר = חוויה מיוחדת במינה!!! (כי על טעם וריח אין מה להתווכח!!!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2009 18:15 לינק ישיר 

באמת א חזן פון דער היים.
"ערב" לשמוע חזנות מעין זה.

תודה לך משה

רוב החזנים הגדולים שימשו בדרום אפריקה שהיתה ידועה למדינה אוהבת חזנות. הדור החדש שם כבר מחפש משהו יותר מודרני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2009 11:29 לינק ישיר 

כמה חסר היית לנו משה בימי החג. תודה על ההשלמה כעת.
החזן שמואל לרר בעל קול 'באריטון לירי' מוכיח כי החזנות נשלטה ועדיין מקומה אצל חזנים שבאים לידי ביטוי דווקא לא בטונים הגבוהים.
יבוא אדיר ויגאלו יצירה טיפוסית ומלאת חן יהודי בלחן זלמן ריבלין, לא שמעתי את היצירה מעולם, אשמח לשמוע אם יש עוד חזנים שהקליטו את היצירה הזו.
על ותערב לפניך אפשר לכתוב לא מעט אבל ספק אם יהיה אפשר לנתח אותה בצורה מושלמת, מעטים החזנים שנתנו ליצירות מעין אילו ביטוי מושלם כלחן וביצוע זה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן שמואל לרר - ותערב לפניך,להורדה ולשמיעה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext