|
|
| נשלח ב-17/4/2009 15:27 |
|
| |
דבר חיזוק קטן, שהתחשק לי לכתוב פה(:
בשלב של נפילה שהיתה לי יצא לי "במקרה" לפתוח בספר דור התמורות את העמוד שבו כתוב הדבר הזה, ואני חושבת שזה דבר שיתרום לכל יהודי ויהודיה בכל מצב בו הוא נמצא... וזה גם בעצם המתכון להתקרבות אליו יתברך.
"האם יש לך אוהב ורע כאביך שבשמיים, אשר רמזו חז"ל עליו יתברך: "רעך ורע אביך אל תעזוב"- זה הקדוש ברוך הוא.
ומי יבין את הגיון ליבך ומי ירפא את נפשך כמוהו יתברך.
הקשב לדבריי, הסתר את עצמך בחדר מיוחד אם אפשר לך ואם לאו הסב פניך אל הקיר וציר במחשבתך שאתה עומד לפני כסא כבודו יתברך ואתה שופך לפניו את ליבך בשיחה לתפילה, כפי שעולה על ליבך בכל לשון שאתה שומע..."
(חובת התלמידים דף קל"ט)
תייסמו את זה, לפעמים אדם מתרגל, וההרגל הוא האויב הגדול של האדם... אנשים מתרגלים לעובדה שה' נתן ופשוט זורמים עם זה...והשגרה ממשיכה והחיים זורמים ואנחנו לא עוצרים לרגע לחשוב, שבעצם זה שנתן לנו את הכל מחכה שנדבר איתו, ולא רק להגיד תודה שזה דבר מובן מאליו, אלא לדבר איתו! לדבר איתו כמו בן שמדבר עם אבא שלו.
לפני שהולכים לישון לספר לו על היום שלנו על הרגשות שלנו, אפילו שהוא יודע את זה! אפילו שהוא יודע יותר מאיתנו מה עבר עלינו ומה אנחנו מרגישים, הוא רוצה שנשתף אותו שנספר לו, שנגיד לו כמה שאנחנו אוהבים אותו, שבלילה בשקט בשקט בלי שאף אחד ישמע נמחא כפיים ונשיר לו "הקב"ה אנחנו אוהבים אותך, הקב"ה אנחנו ממליכים אותך"
אין דבר שיותר מרגש אבא מלשמוע את הבן שלו מתוודא בפניו על אהבתו ושר לו שירי אהבה והודיה...
שנזכה כולנו תמיד בכל מצב גם בעצב גם בשמחה לדבר איתו לשפוך את ליבנו בפניו ולהדבק בו כמה שרק אפשר, ובע"ה בזכות הדבקות והאהבה בהשם יתברך נזכה להביא את המשיח במהרה בימינו, אמן!!!
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2009 00:49 |
|
| |
ליאור,כמה שאת צודקת,אין כמו לדבר עם אבא'לה...
הוא מסדר את העניינים,ומהר. בדוק ומנוסה!!
ישר כוח!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2009 13:41 |
|
| |
אמן....
ישר כח מאוד יפה...
|
|