החבר'ה די בהיסטריה עקב מעבר מתוכנן של מספר משפחות איכותיות ביותר מק. אתא הנחשבות כמובילות, מוכרות ונחשבות מאד בציבור האשכנזי-חרדי.
המציאות העגומה היא שאט אט הכוחות הטובים בציבור האשכנזי-חרדי שעדיין נשארו - עוזבים....
אח!.. איפה? איפה ק. אתא של פעם? ק. אתא שאני הכרתי בזמן שהתגוררתי שם? חבל! מקום מעולה עם כל מה שצריך וככה... מה יהיה?
תוקן על ידי אתא_בנשמה ב- 18/04/2009 20:37:26
נשלח ב-26/4/2009 02:39
זה נשמע אוי ואבוי איך הם עוזבים................
להזכירך תמיד עוזבים את קרית ותמיד מגיעים חדשים.
לפעמים עוזבים טובים יותר לפעמים פחות.
נתגבר על בעיה
בקיצר לכל ........ יש מחליף
נשלח ב-24/4/2009 18:18
כואב הלב. גם אני שמעתי על 2 משפחות אנ"ש שעוזבות את הקריה. כואב לי הלב על עיר עם פוטנציאל לא נורמלי, יש תשתית טובה לאוכלוסיה חרדית דתית טובה.
השאלה מי יכול לגרום להגירת אוכלוסיה טובה לעיר. בפתח תקווה למשל, חברה קדישא מסייעת במענקים של עשרות אלפי שקלים, לאברכים ובני תורה שקובעים יתד בעיר (בעיקר במרכז העיר) מה דעתכם?
נשלח ב-21/4/2009 00:03
דווקא הקהילה החסידית נחלשה.
לצערנו הרבה עזבו את קרית-אתא במהלך השנים,זכור בוודאי לכולם שיכון סיגעט המפואר שפיאר את עירנו במהלך עשרות השנים,שבמהלך השנים הרבי זצ"ל עזב לירושלים וגם חסידיו עזבו ונשארו שם ממש משפחות בודדות והבית מדרש במצב גרוע. גם שאר החסידים שהיו עזבו או נפטרו. זוגות צעירים עברו לערים החרדיות והרבה מהבנים של רבני קרית-אתא כבר לא גרים בעיר.ממש חבל,יש ערים אחרות שאף שהם לא ערים חרדיות חל בהם חיזוק גדול בשנים האחרונות כגון נתניה וחיפה,שיש בהם שכונות שבשבת אתה רואה כמעט רק דתיים או חרדיים.
נשלח ב-20/4/2009 21:00
הכפר גודל ופורח
יתכן ויש אכן כמה משפחות שעוזבים אבל למיטב ידיעתי השמעות אמורות שהקהילה החסידית כנרא ממשיכה להתרחב שם בתחילת השנה הבעל"ט ......
נשלח ב-19/4/2009 01:02
חברה חברה תרגיעו לא מיניה ולא מקצתיה אני מעודכן מהחברה בתוכו ממש קרית אתא היתה ותישאר מקום יפה ומיוחד ומי שגר שם אוהב את המקום!!!
יש מישהו שעוזב בסוף השנה וגם הוא אוהב את הקריה רק נאלץ לעזוב
החברה שם ממש לא בהיסטריה (כך דווח לי ממקור מוסמך ביותר) והלואי שבכל מקום יהיו כאלו חברה נהדרים ומאוחדים כמו בקרית אתא!!!!
נשלח ב-18/4/2009 22:11
קודם כל ברוכים הבאים
להיפראקטיבי! אני רואה שאתה חדש מהיום ממש! אז שיהיה לך רק בהצלחה!
ועכשו לענינינו, מי עוזב??? מתי עוזבים??? ולאיפה עוזבים??? לא שמעתי כלום!!
זה רציני? או עוד המצאה של אתא בנשמה שרוצה להראות שהוא בענינים אף שכבר עזב מזמן את המקום? היפר, מה אתה אומר? (לפי דבריך ניכר שאתה תושב ק. אתא..)
נשלח ב-18/4/2009 21:30
מסכים עם כל מילה...
אכן, ק. אתא של היום מאד מאד מאד רחוקה ממה שהיתה לפני שנים לא רבות... חבל!