הסטוריה: מסתמנת הסכמת הקנאים לפתיחת הקניון של רסידו.
שמועות מדברות על פריצת דרך במאבקם של הקנאים נגד קניון רסידו, כזכור התנהלו מאבקים על ידי מספר קנאים כנגד פתיחתו של הקניון ובשל כך עומד הוא זו תקופה ארוכה בשממונו.
לאחרונה לקחה רסידו לעבודה בשורותיה את אחד מתושבי רמב"ש אשר ידיו רב לו בקשרים עם חוגים מהקנאים ובתרגיל מבריק ככל הנראה הצליח הלה למצוא מהלכים אצל חלק מרבני הקנאים, בתוכם רבם של הקנאים בשכונת הרשי פרידמן הסמוכה לקניון. זאת בין השאר כנראה לאחר שסידר הנ"ל שטחים עבור בתי הכנסת של הקנאים והעברתם והרחבתם של בתי הכנסת על חשבון חברת רסידו. ככל הנראה (זו השערה פרטית שלי)ובשל כך נסללה הדרך להכשרתו של הקניון.
צל"ש לרסידו.
נשלח ב-16/8/2009 22:25
לא משנה מי מעכב את זה...קניון,לא ממש נראה בשנים הבאות....
נשלח ב-16/8/2009 00:27
אתם באמת חושבים שהקנאים הם אלו שעיכבו את פתיחת הקניון??
הקניון עדיין לא מאושר חוקית. הם לא עיכבו את פתיחתו בשניה..
נשלח ב-14/8/2009 11:30
אני לא מאמין שזה יהיה כקניון רגיל...
נשלח ב-14/8/2009 03:42
אם זה נכון: סוף סוף מישהו קיבל שכל....
אם לא: עד מתי זה ישב ויהיה מקלט לערבים???
נשלח ב-13/8/2009 21:23
אע"פ שאני מבין לליבם ומניעהם של מנהלי רסידו, אשר על לא עוול בכספם מפסידים מיליונים בגלל טרור שמשליטים כמה מאות חוליגנים ברמב"ש ב', אני מקוה שאין אמת בדברים ושחברת רסידו לא תעשה שום עסקאות איתם.
היה נכון לפתוח את הקניון ולעצור ביד קשה את התפרעות החוליגנים, אך כנראה שמשימה זו קשה מידי למשטרת ישראל.
נשלח ב-13/8/2009 18:59
דל רמבש -צודק
לא רוצים מלחמת אחים ,אך הנזק הוא לעצמינו
מה רע בקניון כמו בבני ברק חנויות מרוכזות מקום ממוזג
נעים לקניות בלי להצלות בשמש / להרטב בגשם
הכל באותו מקום יש נוחיות מקומות לטיפול בילדים ברוגע
עוד נקודה לא צריך לבזבז זמן וכסף על נסיעות לב"ב , לירושלים
וכמובן פרנסה לתושבי העיר
נשלח ב-9/8/2009 14:04
רק שתבינו את הסבל שהקנאים גורמים לציבור מרפאות טרם יעברו לביג ולא לרסידו מה שיקשה מאוד הליכה ברגל בשבת .
נשלח ב-21/4/2009 20:34
מחר כבר תראו מודעות בעיתונים מי שקונה שם חניות שם כספו על קרן הצבי
נשלח ב-21/4/2009 19:34
תרקומיה מה הסיבות שלי?
נשלח ב-21/4/2009 15:28
נראה לכם שתושבי הקניון (מוחמד, אחמד, ומחמוד) יסכימו שיפנו אותם מהבית???
נשלח ב-21/4/2009 15:04
עד כמה שידוע לי הנושא עכשיו חם ביותר וזה ממקורות אמינים ביותר, איך זה ייגמר בסוף אי אפשר לדעת אבל כל הפרטים המוזכרים לעיל אינם מצוצים מהאצבע. ומי שאומר שהכל שטויות פשוט או שאינו יודע באמת מה קורה או שיש לו סיבה להשתיק את הדבר.