בית פורומים שידוכי חרדים

בקשת עזרה - סגנון של בחור...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/4/2009 22:38 לינק ישיר 
בקשת עזרה - סגנון של בחור...

הייי

מבדיקה קצרה בפורום שמתי לב שכל מי שלקח את ניק הרווקים זה כי היה לו איזה סיפור טראגי לספר לכם אז סליחה שאני מאכזבת אתכם אבל  במקרה שלי אין כאן לא סיפור ולא טראגי סתם רציתי לבקש מימכם עזרה!!

לפני שאני מתחילה לפרט מה העזרה שאני צריכה אני מבקשת שלא תנסו לשפוט אותי או לשנות אותי במחשבות או הדעות שלי !!

אז ככה::יש לי בעיה בשידוכים מכיוון שהסגנון שאני מחפשת אין בנימצא  הרבה זה סגנון של מיעוטים ולכן רוב רובם של הבחורים שמציעים לי בכלל לא מתקרב לסגנון שאני מחפשת....אלה שכן מכירים קצת ת'סיגנון לא כ''כ רציניים  !!

אחרי מחשבה רבה החלטתי לפנות כאן בפורום לעזרתכם אולי יש כאן מישו שמכיר שדכן או שדכנית המתעסקים בסיגנון שאני מחפשת....

ולפרוט הסיגנון::אני מחפשת מישו שבא ממוצע חוצניק חרדי שיושב ולומד חצי יום ובחצי יום השני לומד מיקצוע או שכבר עובד במיקצוע מכובד שלמד (לא כל האלה שעובדים באיזה חנות נעליים וכ'ו)...

אבל וכאן מגיע אבל גדווול שעושה את העניין בדיוק ללא סדנטרטי ועושה לי את הבעיה.אני רוצה אחד שגם הצד הרוחני שלו מאד חזק,שיהיה חשוב לו תמיד לשמור על חצי יום של לימוד,על תפילות ובכלל שירצה בית יהודי טוב שמושתת על ערכים של תורה ומידות טובות.במילים פשוטות,שילוב חזק של פתוח מאד,(פתוח זה לא בדיוק המילה –פשוט שיהיה לו סיגנון של ראש חרדי אחר ).. וגם חזק...-וחזק אצלי מתבטא בדברים אחרים ז''א מבחינתי בחור שלובש ציבעוני לא הופך אותו לפחות חזק בעני...

אז זהו האם יש מישו שמכיר מי שמתעסק בסיגנון כזה אבל שהוא/היא רציניים לא סתם שמדברים ולא עושים כלום??

תודה רבה..

תוקן על ידי אסיק_good ב- 25/04/2009 22:38:03

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2009 01:00 לינק ישיר 

באמת שאני לא מנסה לחוות דעה, נגד מישהו/י אישית. אין לי מטרה חלילה לפגוע או להכאיב ואיני ממעיט מערכך כהוא זה.
כאשר אני מביא סיפורים ודעה המבוססת על נסיון חיים, אני רוצה בסך הכל להציג צד נוסף שמאפשר לך לשפוט ביתר בהירות כי כעת התמונה המצטיירת לעינייך, רחבה יותר.

כל מערכת נישואין היא התמודדות ברמה זו או אחרת. הרעיון הוא, למזער ככל האפשר את מסכת ההבדלים בין בני הזוג, לפחות את 'הגלויים לנו', כך שבהתמודדות שהחיים כופים עליהם בהמשך, תהיה להם שפה משותפת בדרכי ההחלצות. 

תוקן על ידי באבימים1 ב- 06/05/2009 0:57:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 13:32 לינק ישיר 

באבימים א.מי אמר לך מה אני שישר אתה מחליט ??
ב.אתה לוקח את הסיפור שלך שהוא באמת מצער והופך אותו למין נוסחא שזה חייב ליקרות...אני בטוחה שאם אתה כנה עם עצמך אתה מבין שלא רק הבדלי המנטליות גרמו לכם לפירוק החבילה ...וכל הדוגמאות שהבאת אני ב''ה לא מכירה ולא רוצה להכיר אבל בטוח לי שהיו עוד סיבות שאולי אתה לא מודע להם.....
בכ''א כשאמרת שאני מחפשת מישו בשביל החברה אני אפילו לא התחיל להתייחס למישפט זה כי אם הייתה מכיר אותי לא היית אומר אותו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2009 19:14 לינק ישיר 

בכלל לא נכנסתי להאשמה או התנערות מאחריות.

באתי לומר שמי שמחפשת "סוג" מסוים של בחור, היא נגועה בדעה קדומה סטיגמטית שברוב המקרים הגורל גורם לו לאדם להתבדות.

סיפור שעולה לי מיידית על חברה (ישראלית) שרצתה אקדמאי אמריקאי וסיימה בתחנת משטרה עם ילדה בזרועותיה.
עוד סיפור על אנגליה שעלתה ארצה מגיל 14 והתחתנה עם אנגלי וחזרה לבריטניה כי רק הוא יתאים לה נדהמה למצא את עצמה מחושלת עם ארבעה קטינים (אני לא נכנס לזוועות, אך הן בדיוק מה ששתיהן לא רצו בנישואין לישראלי)

תוקן על ידי באבימים1 ב- 03/05/2009 19:13:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2009 17:54 לינק ישיר 

באבימים, עצוב לקרא את הסיפור שלך... וקשה לי להאמין שהרווקים מחפשת מישהו רק בשביל לספר עליו לחברה.. אם זה מה שקרה אצלך, כנראה לא היית בשל מספיק . . .
משתתף בצערך ומאחל לכולנו חיי זוגיות מאושרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2009 02:26 לינק ישיר 

רווקים
למרות העידוד שנחשפת אליו, אני לא בעד.
אני חושד שאת מחפשת בן זוג שיהיה טוב מאד כדי לספר עליו לחבר'ה הרבה יותר מאשר מה שאמור להיות טוב לניהול חיי שיוויון ושותפות בזוגיות.
את זה אני מסיק בעיקר מרצונך בבן תרבות אחרת, תאמיני לי, מדובר בפער תרבותי לא מבוטל.
לאחר שחייתי מספר שנים בחו"ל, נישאתי לילידת המקום, אך בשלב מסוים עלינו ארצה. תוך פחות משנה היא עזבה את הבית וכך גם את הנישואין.

כאשר אדם מחליט מה טוב עבורו באופן הכללתי, לא במעט מקרים הוא מקבל יריה מהאקדח שלו עצמו. מאחל לך כל טוב.

תוקן על ידי באבימים1 ב- 03/05/2009 2:26:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2009 01:36 לינק ישיר 

גמני אותו דבר... מחפשת כמוך... וזה מאד מאד קשה למצוא....
אני יודעת מה אני רוצה ומאילו ישיבות למשל יתאימו לי אבל אין לי איך למצוא את השדכניות שמתעסקות בנושא..
אז אולי גמני אבקש את עזרתכם בנושא...
גמני כמו "הרווקים" מחפשת סגנון בחור חוצניק שלומד ועובד....
משהו בסגנון ישיבות כמו "הישוב", מיר - של האמריקאים, תורה אור - של האמריקים וכדו'....

שיהיה בהצלחה לכולנו.... =/

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2009 00:40 לינק ישיר 

אור לגויים-תודה על העידוד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2009 13:31 לינק ישיר 

הכלתפוס22. תסלחי לי על ההתבטאות, אבל דבריך רחוקים מהמציאות.
מכון לב ומכון נווה זה אותו דבר בדיוק!! (אני יודע בוודאות....) ההבדל הוא רק בשעות הלימוד ומחוייבויות של בית המדרש שמה.
רוב החפיפניקים בכלל לא מתאימים ללימודים אקדמאיים.

מוטי2דוטס, יש לא מעט בחורים חרדים לגמרי וכוונתי לשחור לבן + לומדים בישיבות וכו'. שהם מאוד איכותיים.
לאחרונה בכלל ישנה מגמה מתגברת של בחורי ישיבות שבמקביל לישיבה "מרחיבים אופקים" ע"י לימודים אקדמאיים.

הרווקים, אני מעריץ אותך שאת יודעת בדיוק מה את רוצה, ואכן וודאי שיש שדכנים שמתעסקים בסגנון הזה, ובנוסף אל תתייאשי כי - אכן יש כאלה בחורים!
בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2009 13:24 לינק ישיר 

אני לו חושב שמה שאת מחפשת כל כך מרחיק לכת עד כדי להתקרב להיות בלתי אפשרי.

אני לא בטוח שבחור ממכון לב יתאים יען כי בדרך כלל ממה שאני מכיר הבחורים משם לאומיים עד חרדל"ים. אם לא אכפת לא כיפה סרוגה אז יכול להתאים.

יש שדכנית בהר נוף בשם ראיי שהיא מתעסקת עם שידוכים לא סטנדרטיים. היא בעצמה חוצניקיתויש לה הרבה בחורים חוצניקיים באמתחתה.

בהצלחה ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2009 11:04 לינק ישיר 

מכירה לא מעט כאלו..
במכון לב, יש לא מעט חפיפניקים אז זה לא בדיוק נכון.
ויש שם די הרבה לאומיים.

אם כבר הצעה אז תנסי במכון נווה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 23:22 לינק ישיר 

אגב, בחור כזה יחפש בחורה מאותו רקע.
חוצניקית וכדומה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2009 21:30 לינק ישיר 

לייב מה השטויות אלה ?? אני מכיר כמה בחורים משם וחלקם ממש ממש לא גאותנים !! וחוצמז'ה אם נפגשת פעם עם בחור ישיבה גאותן ( ותתפלאי אבל יש כאלו ) אז כל בחורי הישיבות גאותנים וצריך להיזהר מהם ???..... בקיצר תחזרי בך מדברייך המכלילים !!! 
רווקים אני גם חושב שהם הסגנון פחות או יותר שאת מחפשת , רק צריך כמובן לבדוק טוב. בהצלחה בע"ה.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 13:41 לינק ישיר 

live22
את מאווווד מכלילה מי שהוא שיש לו את מידת הגאוה יהיה גאותן לא משנה במה הוא עוסק...
וברור שאני מסתכלת על האישיות של הבנ''א...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2009 11:57 לינק ישיר 

לייב,

מה פתאום?
אני מכירה אישית מישהו שהלוואי שכל עמ"י יהיה צדיק וענוותן כמוהו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2009 11:54 לינק ישיר 

" הרווקים "  תזהרי מהם
אני אישית נפגשתי עם הסגנון הזה והם מאוד גאוותנים  ו
ו עם "אף למעלה " וחושבים את עצמם  בגלל שהם אקדמאים חרדים עם מקצוע "יוקרתי ,
(רו"ח, עו"ד  ,אח מסמך  מהנדס מחשבים אלקטרוניקה  וכו ..)

לכי תדעתי עם מי את נפגשתי !!
תסתכלי יותר על האישיות שבו

נ.ב  יש שדבנים שמעסקים עם בחורים יותר מודרניים ואקדמאים חרדים

!! JUST GO FOR IT

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בקשת עזרה - סגנון של בחור...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext