בית פורומים הנה ימים באים

יום העצמאות בלוחות המודעות בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/4/2009 20:25 לינק ישיר 
יום העצמאות בלוחות המודעות בירושלים

לוחות המודעות בירושלים מוצפות במודעות נגד יום העצמאות המכונה "יום אידם" כמו כן תתקיים היום עצרת מחאה כנגד "המדינה הציונית" צפו במודעות בגלרייה בהרחבה

לגלריה המלאה:
http://2424.co.il/read_gallery.php?n_id=1114&cat_id=3&tmp=926

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2009 22:29 לינק ישיר 

יש לי הרבה מה לומר בעניין.
בתור חרדים הם אמורים לקבל כל מה שקורה בעולם כי זהו רצון ה' שזה יקרה,בטח ובטח בדבר כל כך גדול כמו הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל,דבר שאינו קטן כלל ועיקר.
הכל בעולם וביקום ובמציאות הקיימת בככל בא מהקב"ה,ברצונו ובידיעת,לטוב ולרע לעצב ולשמחה.לא הייתה פה בחירה אם להקים את המדינה או לא,זה פשוט קרה כי לא הייתה ברירה אחרת,הקב"ה רצה שהחילוני היהודי יקים את המדינה ולא הדתי,למה? זה כבר מעל השגותינו.הרי אם היה רוצה שתקום מדינת דת עם משיח צדקנו זה היה קורה,לא?
אבל זה לא קרה ודווקא מתוך הכפירה הכריזו על מדינה יהודית ואני מדגיש,יהודית,בארץ ישראל ולא הכריזו על מדינה חילונית בארץ ישראל.
יש תלמודי תורה,אנחנו יכולים להתפלל בכותל ולקיים את היהדות על בורייה ללא שום הפרעה ודווקא בתוך קדושת הארץ.
אנחנו מתפללים כפסע מקודש הקודשים,מהמקום בו קרו כל סיפורי התנ"ך ומהמקום בוא נמצא שער השמיים.אז מה פה הבעיה בדיוק?
הכל הוא מאת ה',כל שאנו רואים זהו הסתר לרצונו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2009 21:48 לינק ישיר 

פשוט מזעזע לא חושב שצריכים לעשות את זה הקבוצות האלו לא ממש מתכוונים לעשות רצון ה' חסר להם הרבה הבנה במהלכים שהשם עושה וחבל.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2009 21:11 לינק ישיר 

. תמונה שצולמה היום בבית שמש  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2009 20:33 לינק ישיר 

אני ממש גם מבין אותם וגם מבין את אלו שחוגגים יש שני צדדים למטבע
אבל בתכל'ס קשה לקבוצות החרדיות האלו להבין שעל אפם וחמתם של הציונים שהקימו את המדינה וללא רצונם זה היה רצון ה' מובהק
אלו ניסים וניסי ניסים נכון אני מסכים איתם שהציונים מרדו בה' ובתורתו אמת ויציב
אבל בדיעבד אחרי הכל ישתבח שמו יש פה תורה יש פה ישיבות יש פה יחסית שקט אתה לא מפחד לצאת לרחוב אני גרתי בברוקלין קרוב לחמש שנים
אין מצב שאתה יוצא ברגל לבד ב2 בלילה פשוט אין מצב פה אנשים עם כל הפיגועים עם הכל יוצאים באיזה שעה שרוצים הולכים לנץ לבד וברגל בלי שום בעיה
אמת יש מקומות שזה לא ממש בטוח לעשות את זה אפילו פה בארץ אבל ברוב המקומות אין בעיה

אני בחרתי את הצד השלישי של המטבע וזה כבר כמה שנים שאני נוהג כך
תגידו הלו אין צד שלישי נכון אבל במטבע הזו יש אפילו יותר משלוש
אני שמח על הקמת המדינה
אני לא שמח על מה שעשו פה אלו שהקימו אותה
אני לא אומר הלל מכיוון שעוד לא הגענו לזה ויש עוד הרבה מה לשנות
אבל גם אני לא אומר תחנון כי זה וודאי יום של שמחה אף עם מהולה עם קצת עצב עדיין זו שמחה
יום עצמאות שמח

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > יום העצמאות בלוחות המודעות בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext