בית פורומים חרדים חיפה

חדר ה"קאווע שטיבל"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2009 20:36 לינק ישיר 
חדר ה"קאווע שטיבל"

מוכן ומוכשר לתפקידו החדש בימים אלו לשמחת כל הציבור הקדוש.
הציבור נקרא להטות שכם ולעזור ככל הניתן. (דרושה תרומת מיחם בדחיפות!)
ובשבת.. הפתעה!  אורח חשוב מאד... אביו של... ישבות בעירנו... ברוכים הבאים!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 18:49 לינק ישיר 

אתא בנשמה למקרה ולא שמת לב אני לא הנקבה היחידה כאן בפורום אבל לפחות עקבית וכותבת בלשון נקבה ולא מתבלבלת בכתיבה בין המינים אז אולי אני לא מסתתרת מאחורי ניק נקבי??????. ואולי כן ???  אז כמו בדיוק בצורה שבה הסברת לי יש דברים שלא יכולים לכתוב כולל מי מסתתר מאחורי הכינוי    -  ראה את כל המסתתרים מאחורי הכינויים גם אם יש הרגשה טובה שיודעים מי הם אולי כולנו נופתע  ובמקום אחר משהו כתב הצעה מעניינת על הקמת פורום קרית אתא - חבר'ה איך לא חשבו על זה קודם ??. מי לוקח את היוזמה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 16:11 לינק ישיר 
אתא בנשמה שם לב איך אתה מסגיר את עצמך אבל בא נזרום עם זה............

לידיעתך יש גם ד.ש. פעמיים אחד בלונדיני ואחד ברסלבר. אז.........................

והושיעני ואיטלקי זה כל שקוף שאת/ה עובד על אותו מחשב............... למה?????.. תשאל את אלקפונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 10:56 לינק ישיר 
אני מפרגנת אבל חושבת שהנושא הזה של הקאווע שטיבל

כבר מיצא את עצמו מזמן.
אתה בנשמה שלי..
יש נושאים יותר מענינים מהקפה השיעור שאתה מוסר בפרקי אבות.. וגם לזה אני מפרגנת
אני חושבת שצריך לפרסם שיש שיעור בפרקי אבות בכל שבת בבית הכנסת.
רק תדאג גם לשתיה קרה כמו שקודמך בתפקיד דאג לזה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 10:09 לינק ישיר 

ש. דויטש הוא אדם מאוד נחמד ואני חושב שבחן שלו הוא יצליח ללכד את כל הציבור במקום לאחדות, למרות שפה ושם תמיד יצוצו הקיצונים המסורתיים במקום לעורר מהומות,
אבל גם אני מציע לו שישמע קצת פרטים מהגבאי הקודם שהכיר נפשו של כל אחד ואחד ולצערנו הרב פגעו בו בצורה בלתי הוגנת וחבל מאוד ע"כ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 05:32 לינק ישיר 
ד. אגב,

רק אתמול נודע לי על הקופה האחרונה שהועמדה לרשות ה"ר החשוב ש. דויטש! (איני מכירו אישית מאחר והוא הגיע הרבה אחרי שעזבתי אבל שמעתי עליו דברים מצוינים) קופה קופה, אה? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 05:27 לינק ישיר 
אז ככה,

א. תודה על הפירגונים! כיף לקבל!
ב. בשביל מה לך להסתתר מאחורי ניק נקבתי?... ואתה הרי זכר.... אין מה להתבייש בזה... אני עצמי זכר גאה מאד!... 
ג. למיטב ידיעת מעדכני היקרים (כידוע בעבר התגוררתי כאן וכיום באיזור המרכז) החדר מכיל או יכיל קפה/תה בלבד.
ד. יש דברים שמנועים מלפרט ממש... מה לעשות..  ולכן שולחים חצאי משפטים לחלל האוויר בהסתמך על כך שהציבור כבר   יחבר אחד לאחד ו....
ונכון... זה מרגיז.. ומנסיוני האישי אני יודע עד כמה... אבל אין ברירה לפעמים... מה לעשות.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2009 21:58 לינק ישיר 

אתא בנשמה אומנם בכתיבה אני חדשה אך מעודכנת ממה שמתרחש נעים היה לקרוא את כל ההודעות שלכם בתקופה האחרונה , אז ברוך שובך לכותבים אך בקשה לי אליי'ך אם כותבים משהו אז בבקשה בלי רמזים אנא כתוב לנו בבהירות מיהו האורח החשוב ? האם כדאי שנמליץ לכולם להגיע לכבודו? ומה בדיוק יש בקאווע שטיבל (קפה או משקאות אחרים ?)
היות וידוע לי שאתה מאוד מעורב בין העוסקים אז בבקשה עדכונים מלאים ולא חצאי משפטים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2009 20:41 לינק ישיר 
"קאווע שטיבל"

אהבתי את ההגדרה מבית מדרשו של הרב "היפראקטיבי" (ש.ד? י.ק.?)... וכמבון רצתי מיד להשתמש בה.. מקווה שלא תכעס..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > חדר ה"קאווע שטיבל"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext