בית פורומים שידוכי חרדים

מכירים את אלו ש"פשוט לא מבינים אתכם!!!" ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2009 21:54 לינק ישיר 
מכירים את אלו ש"פשוט לא מבינים אתכם!!!" ???

מכירים את אלו ש"פשוט לא מבינים אתכם!!!"?
כן, אלו שהתחתנו בגיל 18, ואת ילדיהם חיתנו עם הפגושים הראשונים שלהם בגיל 19, לא נתנו אף פעם מקום להתלבטויות והורדות, כי הם בררו ושמעו שהבחור/ה מצוין/ת...?
מכירים את המצב שבו אלו עומדים מולכם, ככה עם ידיים על המותניים, והם מבקשים להבין?
נקלעתם לסיטואציה המתסכלת הזו שבה נדרשתם להשיב על שאלות כל כך פשוטות כמו "למה עד לא החלטת מה הכי חשוב לך בחיים?" / "איך את מורידה בחור על זה שדיבר בגסות לנהג/מלצר/פקיד, מה זה קשור אלייך?" / "איך יכול להיות שאתם לא מתאימים? הוא בחור מעולה ואת בחורה מעולה!!!" / "למה הורדת את הבחור האחרון, ואת זה שלפניו, ואת זה שלפניו. תחשבי ותסיקי כבר מסקנות!!!" / "לא חושבת שהגיע הזמן לעשות משהו?לשנות גישה?" / "לא נראה לך לא הגיוני העסק הזה?" / "לא הגיע הזמן לסיים את פרשיית הרווקות שלך?" / "מה בעצם את רוצה?" / "למה זה מסתבך אצלך כל כך?"

ככל שאני מתקדמת רמת התיסכול שלי עולה אז אני עוצרת.

שתפו אותי בדרך שלכם להתמודד עם כאלה כי לפעמים אני על סף פקיעה בקטע הזה...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2009 18:21 לינק ישיר 

אם כבר מחמאות

שאפו על המשפט סיום שלך אחת מאלף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2009 15:39 לינק ישיר 
אני דווקא

אהבתי את התשובה של "תהילהשה" (ככה אומרים?) כן, כאילו, וואלה, איך לא חשבתי על זה עד היום?
ואז אולי אנשים יבינו מה אני חושבת על מה שהם קוראים לזה - הדעה/השכל שלהם.

מחצית מהטעויות שלנו נובעות מפני שהרגש שלנו פועל כאשר עלינו לחשוב, והשכל שלנו פועל כאשר עלינו להרגיש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/6/2009 15:00 לינק ישיר 

מה אכפת לך מה כולם אומרים/חושבים...?
את תתחתני בזמן שנקבע לך..

ולא הייתי משתמשת ב"מבחר" התשובות הקצר של יעל..
יותר חכם פשוט לא להתייחס

"כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/6/2009 14:11 לינק ישיר 

אני פוגשת בנות בחתונה,בד"כ כמו שציינת-אלה שמסתובבות כבר עם עגלה או שתיים,והן אומרות לי-נו,יאללה,מתי את? אולי תתחילי לזוז?
התשובה הקבועה שלי--וואלה,את צודקת!איך לא חשבתי על זה עד היום?
כבר אני רצה לעשות משהו בנידון.
כאילו-אני האשמה הבלעדית שבנזוגי עוד לא הגיע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/6/2009 13:35 לינק ישיר 

מאמינה,

ידענו את זה. ואנחנו עדיין יודעים.
לא תמיד חייבים לענות לאלו שמציקים לנו באהבתם כי רבה.
הבעיה היא שהם מציבים מולנו מראה ודורשים מאיתנו לתת מענה למציאות הזו.
המשפטים הללו מסעירים אותנו עצמנו ולכן אנחנו רוצים כל כך לדחות אותם ולהראות להם שהצדק איתנו.
הרבה פעמים בשביל להשקיט את הלב שלנו שלא שקט כ"כ לאחר מקלחת צוננים שכזו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 17:02 לינק ישיר 

יש כ"כ הרבה בחורים טובים וכ"כ הרבה בחורות טובות, אבל אתם יודעים מה עשתה המטרוניתה וכמה הצליחה בדרכה... לכל אחד יש אחד שמתאים לו, ולפעמים קשה למצוא אחד בתוך מליונים... בהצלחה לכולנו...
 ו...כן, לא תמיד חייבים לענות(לכל המטרידים ושות'), ידעתם את זה????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2009 02:06 לינק ישיר 

lily20 אוווואץ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2009 15:03 לינק ישיר 

יעל
אין שכל אין דאגות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2009 23:30 לינק ישיר 

נועה_האחת כתב:

נקלעתם לסיטואציה המתסכלת הזו שבה נדרשתם להשיב על שאלות כל כך פשוטות כמו "למה עד לא החלטת מה הכי חשוב לך בחיים?" / "איך את מורידה בחור על זה שדיבר בגסות לנהג/מלצר/פקיד, מה זה קשור אלייך?" / "איך יכול להיות שאתם לא מתאימים? הוא בחור מעולה ואת בחורה מעולה!!!" / "למה הורדת את הבחור האחרון, ואת זה שלפניו, ואת זה שלפניו. תחשבי ותסיקי כבר מסקנות!!!" / "לא חושבת שהגיע הזמן לעשות משהו?לשנות גישה?" / "לא נראה לך לא הגיוני העסק הזה?" / "לא הגיע הזמן לסיים את פרשיית הרווקות שלך?" / "מה בעצם את רוצה?" / "למה זה מסתבך אצלך כל כך?"

שתפו אותי בדרך שלכם להתמודד עם כאלה כי לפעמים אני על סף פקיעה בקטע הזה...

אני נתקלת הרבה פעמים בשאלות כאלה רק לא בעניין שידוכים, אבל הנה מבחר תשובות קצר, אני בטוחה שתוכלי לאמץ כמה או למצוא משהו שמתאים לך ויכול להאמר בשליפה. אני, אגב עונה אותם לאנשים מכל גיל ו/או מעמד, וזו חווית צפייה מדהימה.

הוא בחור מעולה ואת בחורה מעולה!!!" - ככה את מעריכה אותי נמווך? רק מעולה?
"לא חושבת שהגיע הזמן לעשות משהו?לשנות גישה?" - נכון, בהחלט חשבתי לשנות העדפות מיניות (מקווה שזה לא גס מידי)
"לא הגיע הזמן לסיים את פרשיית הרווקות שלך?" - באמת אני כבר כמה זמן חושבת על התאבדות
"למה הורדת את הבחור האחרון, ואת זה שלפניו, ואת זה שלפניו. תחשבי ותסיקי כבר מסקנות!!!" -פשוט הגעתילמסקנה שחבל להרוס להם את החיים.....
.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 21:43 לינק ישיר 

משתוקקת כתב:

מגיע גיל, שכמה שהרחמים לא קשורים לשדר שלך.
<ואולי להיפך... ככל שאת נראית רגועה שמחה בטוחה מאמינה כולם שם מסביב רק מרחמים יותר>

לגמרי נכון. כשאת מחייכת וצוחקת יותר מדי הם חוששים שהמצב כל כך גרוע שהתייאשת, הרמת ידיים והחלטת למשוך כך את חייך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 21:41 לינק ישיר 

אהלן.
זו הרגשה מ'זה מעניינת לקרוא הגיגים של אנשים אחרים ולתהות איך, לכל הרוחות, הם יכולים ממש לצטט אותי, את כל המחשבות והרגשות שלי?
פשוט קטעים. אין אפס. אנחנו עוברים את אותן החוויות, מתומודדים עם אותם דברים. טוב שכאן ביחד אפשר לדבר על זה...

מזדקן,
מצחיק, אבל זה ממש ככה. האנשים הגאונים הללו, כל פעם שיפגשו אותנו, יגידו, "נו, מה נשמע? מה קורה? הרי הצעתי לך את... הוא כזה מקסים והמשפחה שלו רוצה רק אותך! למה את מתעקשת? אני אומרת לך שזה זה! את פשוט לא רוצה להתחתן, הא?"

סמיילי,
מסכימה איתך לגמרי. זר לא יבין זאת. אין לאנשים שמץ אילו אתגרים מסע השידוכים יכול להציב לבחורים ובחורות לגמרי נורמלים. אין להם מושג לאיזה עומק של רגשות כמו אכזבה, כאב, יאוש, לבטים, חששות, ספקות, ניתן להגיע בתקופה הזו.
אנחנו נצא אנשים הרבה יותר חזקים מהם.
אחרי הניסיון הזה נהיה כולנו יותר חכמים, יותר רגישים, יותר קשובים לזולת, יותר אחראיים.
כבר עכשיו אני מסתכלת על העולם אחרת. שום דבר לא נראה לי מובן מאליו. למדתי להיות הרבה יותר אכפתית, לשים לב מה באמת קורה עם האנשים שסביבי, אני מצליחה לקרוא את המפה ממקום הרבה יותר נכון והרבה יותר רגיש.
וזה מקרין על אלו שסביבי. לא פעם ולא פעמיים מצאתי את עצמי על תקן "יועצת". הגיעו אלי כאלו לאו דווקא קרובות וביקשו לפרוק אצלי מועקות שונות. הייתי בהלם, והן הגיבו - "את לא כמו כולם, את אחת שעברה בחיים ובטח יודעת להקשיב וגם לעזור..."
אז אני מקווה שילדינו אל יזדקקו לכך בשל תקופת שידוכים מתארכת. אבל אני בטוחה שהם יפיקו תועלת כבירה מהשיעור החשוה הזה שנשכיל לקחת איתנו לכל החיים.

חמקן,
זו באמת המסקנה שצריך לקחת מהעסק הלא נעים הזה. כמה גם אנחנו צריכים להזהר בכבודם של הסובבים אותנו ולא לעשות לחברינו מה ששנוי עלינו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 21:29 לינק ישיר 

Nיכלי כתב:
אני חושבת
שאיך שאדם משדר כך מתיחסים אליו.
אם נשדר שעצוב לנו, אנשים ירחמו
ואם לא ניתן להם לתת לנו את ההרגשה הזו, אז לא נהיה בהרגשה כזו
והאמת שזה בכלל מגיע מתוכנו
כי אם לא היינו מרגישים בעצמנו איזה עצב, לא היה מפריע שאנשים מסתכלים כך.
אין לי פתרון איך מגיבים. אני בדרך כלל אם מאחלים לי וכדו, אני מחייכת ועונה אמן...

מגיע גיל, שכמה שהרחמים לא קשורים לשדר שלך.
<ואולי להיפך... ככל שאת נראית רגועה שמחה בטוחה מאמינה כולם שם מסביב רק מרחמים יותר>

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/5/2009 21:14 לינק ישיר 

א  יש מישפט בחז''ל כשם שפרצופיהם שונים כך דעותהם שונים לכן תמצאי את מי שקרוב לך בדעותיה וכן בכל הנושאים ושאר האנשים תחפפי מהעיניים שלך הם באמת לא יבינו על מה את מדברת
ב  אין מה לעשות עם חטטנות של בני אדם ולפעמים במיוחד אצל.........  ולא אפרט ועם חוסר טקט מינימלי  נשאר רק לשמוע אותם ולשתוק ולהיתנחם שחלקם באים מתוך מחשבה טובה רק הם לא יודעים שזה מציק  ומעצבן  וכבר שאלו אתזה מיליון פעם.      תישתדלי את  לא להיות כזאת בנושאים אחרים לאנשים אחרים    

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2009 17:33 לינק ישיר 

ליטאי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2009 23:17 לינק ישיר 

מה איכפת לך מה אנשים חושבים
תחיי את החיים שלך לעצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מכירים את אלו ש"פשוט לא מבינים אתכם!!!" ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext