בית פורומים שידוכי חרדים

הכלה נפלה, הביטוח של השוויגר ישלם!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/5/2009 14:19 לינק ישיר 
הכלה נפלה, הביטוח של השוויגר ישלם!

הכלה נפלה, החותנת תפצה

כרבע מיליון שקל - זה סכום הפיצויים שפסק בית משפט השלום בקרית גת לתושבת האזור שנפלה בבית חמותה. מפסק הדין עולה כי אחת המדרגות בבית קרסה והאישה נפלה ושברה את רגלה

רות מרגולין 

פורסם:  11.05.09, 07:52

הכל נשאר במשפחה? תושבת הדרום (40), שנפלה במדרגות בית חמותה, תפוצה על ידה באמצעות חברת הביטוח בסכום של למעלה מ-264,000 שקלים - כך קבע באחרונה בימ"ש השלום בקרית גת. מהתביעה שהגישה האישה עולה כי כתוצאה מהנפילה היא נפצעה ונגרמה לה נכות.

תחילת הפרשה לפני כ־12 שנים, בסוף חודש אוקטובר, כאשר הגיעה האישה לביקור בבית החמות. כשהחלה לעלות במדרגות הבית קרסה אחת המדרגות והאישה נפלה ושברה את רגלה בכמה מקומות.

בעקבות זאת, כך נטען, נאלצה לעבור שורה של טיפולים וניתוחים שגרמו לה לטענתה לאובדן משמעותי של ימי עבודה ולחוסר תפקוד. לדבריה, מומחי רפואה

הגדירו את היקף נכותה בשיעור של עשרה אחוזים ונקבעה לה גם נכות קוסמטית.

בתביעה שהגישה באמצעות עו"ד אבי כהן נגד חברת אליהו חברה לביטוח טוענת האישה, כי בעקבות התאונה נאלצה לנצל את כל ימי המחלה שנצברו לזכותה. יתר על כן, משאלה אזלו היה עליה לנצל גם חלק מימי החופשה השנתית, וכן ימי חופשה עתידיים.

מהתביעה עולה עוד כי סכום התביעות הנוספות שהגישה כדי לקבל החזרים כספיים על הניתוחים שנאלצה לעבור הסתכם בכ-55,000 שקלים. היא ביקשה פיצוי רחב על עוגמת נפש, על סבל וכאבים, שכר ובונוסים ומרכיבי פיצוי נוספים.

בית המשפט שדן בתיק אמנם קבע לתובעת פיצויים בסך מאות אלפי שקלים, אך לצדם נקבע כי התובעת עצמה אחראית לעשרה אחוז מהיקף הנזק. הפיצוי, כפי שנפסק, נחלק להפסד ימי עבודה בעבר ובעתיד, לטיפול צמוד, לטיפול רפואי ולפיצוי על כאבים וסבל שנגרמו לתובעת.

בפסק הדין העדיפה השופטת שלא להתייחס לשאלת חוקיות ההרחבה שנעשתה בבית בו התובעת נפלה ומעדה, למרות שהרחבה זו נבנתה ללא קבלת רישיון או היתרים כנדרש.

מקור: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3713646,00.html

חדש! מאורסים בעדכון יומי. 

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2009 18:50 לינק ישיר 

shira8000 כתב:
לא הבנתי...אנחנו אמורים להגיב משו??מה מטרת האשכול הזה?

גם אני לא הבנתי בהתחלה מה קשר הידיעה הזו לפורום "שידוכי חרדים".
ואז קראתי את התגובה של אופק..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2009 17:46 לינק ישיר 

אני מכיר משפחה שבה הנכד הפך לנכה עקב נפילה על זכוכית בבית הסבתא.

נ.ב. אופק, נראה לי שהשדרוג הבא יהא סידור מלא, שיכלול "דירה עם ביטוח".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2009 17:44 לינק ישיר 

לא הבנתי...אנחנו אמורים להגיב משו??מה מטרת האשכול הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2009 14:25 לינק ישיר 

הוספתי את הנתון "האם לאם החתן יש ביטוח" לרשימת הדרישות שלי....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הכלה נפלה, הביטוח של השוויגר ישלם!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext