בצער רב וביגון קודר חברי פורום חרדים חיפה עוזבים את הלינק ובקיצור שמתי לב שהצטרפנו לחדרי חרדים סוף סוף אנחנו על המפה והכל באדיבות אתא שלי ואתא קדוש
נשלח ב-20/5/2009 21:10
אדון פה מלוכלך למה רק אתה כותב פה????????
נשלח ב-20/5/2009 19:18
שולם עליכם!!! חזרת?? אולי תשאר בשטינקט שלכם
נשלח ב-20/5/2009 14:44
ליזר , כדאי לך להרגע ולשקול מילים אתה משתמש במילים שאינני בטוח שאתה יודע את משמעותן אלא אם כן אתה מזדהה עם הנאציזם ואם כך הדבר אז חבל מאוד שאתה בקרבנו. יש דרכים לבטא רעיונות ומחשבות ואם היית מעורב מאוד במה שקורה בקרית אתא היית גם יודע שאצלנו לא מרחיקים אף אחד אבל יש אנשים שגם כשנותנים להם כבוד הם נעלמים והיתה לך דוגמא אתמול באחת השמחות ואם אתה מעורה אז תבין ואם לא כדאי שתפסיק באמת לקשקש. בכל מקרה אנו מאחלים לך בהצלחה בהמשך דרכך.
נשלח ב-20/5/2009 00:16
או איזה אורח "סנטה קלאוז " הגיע!!!!!!! המקאווא רוב יודע שאתה המנהל או שאני יידע אותו??????????????
נשלח ב-20/5/2009 00:15
או איזה אורח "סנטה קלאוז " הגיע!!!!!!! המקאווא רוב יודע שאתה המנהל או שאני יידע אותו??????????????
נשלח ב-19/5/2009 23:43
בפורום חרדים אתא לא יורדים על אף אחד ואם אתה רוצה לשקר יש פורום חרדים חיפה אתה יכול שם
נשלח ב-19/5/2009 22:59
אדון חרדים אתא, על הרב הגאון הרב טוביה שולזינגר מרא דאתרא דקרית אתא כן תתפוצצו שם אתה נותן לרדת ועל ... לא אם לא תגיב אני יכתוב את זה ישירות בפורום של חרדים חיפה הצביעות שלכם בקרית אתא חוגגת זה מה שכתבתי לחרדים אתא בהודעה אישית פלוס מינוס!!! ואם הוא לא יגיב אני אכתוב את כל ההודעה ואז גם נדע את... שמו המלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!