בית פורומים חרדים חיפה

בצער רב וביגון קודר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/5/2009 19:18 לינק ישיר 
בצער רב וביגון קודר

בצער רב וביגון קודר חברי פורום חרדים חיפה עוזבים את הלינק ובקיצור שמתי לב שהצטרפנו לחדרי חרדים סוף סוף אנחנו על המפה והכל באדיבות אתא שלי ואתא קדוש

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2009 00:13 לינק ישיר 

רק עכשיו שמת לב שחיפה אוחדה עם הBHOL?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2009 19:39 לינק ישיר 

בצער לא רב וביגון לא קודר אנו נפרדים מליזר שנחסם בפורום החשוב של קרית אתא אני תקווה שתושבי חיפה יוכלו לעמוד במעמסה של שהותו בפורום שלכם.      ב ה צ ל ח ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2009 20:07 לינק ישיר 

בוז אתא קדוש בוז אתא שלי הייל שולזינגר הייל רחלי 23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2009 21:41 לינק ישיר 

לא שווה תגובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2009 22:59 לינק ישיר 

אדון חרדים אתא, על הרב הגאון הרב טוביה שולזינגר מרא דאתרא דקרית אתא כן תתפוצצו שם אתה נותן לרדת ועל ... לא אם לא תגיב אני יכתוב את זה ישירות בפורום של חרדים חיפה הצביעות שלכם בקרית אתא חוגגת זה מה שכתבתי לחרדים אתא בהודעה אישית פלוס מינוס!!! ואם הוא לא יגיב אני אכתוב את כל ההודעה ואז גם נדע את... שמו המלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2009 23:43 לינק ישיר 

בפורום חרדים אתא לא יורדים על אף אחד ואם אתה רוצה לשקר יש פורום חרדים חיפה אתה יכול שם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2009 00:15 לינק ישיר 

או איזה אורח "סנטה קלאוז " הגיע!!!!!!!  המקאווא רוב יודע שאתה המנהל או שאני יידע אותו??????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2009 00:16 לינק ישיר 

או איזה אורח "סנטה קלאוז " הגיע!!!!!!!  המקאווא רוב יודע שאתה המנהל או שאני יידע אותו??????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2009 14:44 לינק ישיר 

ליזר , כדאי לך להרגע ולשקול מילים אתה משתמש במילים שאינני בטוח שאתה יודע את משמעותן אלא אם כן אתה מזדהה עם הנאציזם ואם כך הדבר אז חבל מאוד שאתה בקרבנו. יש דרכים לבטא רעיונות ומחשבות ואם היית מעורב מאוד במה שקורה בקרית אתא היית גם יודע שאצלנו לא מרחיקים אף אחד אבל יש אנשים שגם כשנותנים להם כבוד הם נעלמים והיתה לך דוגמא אתמול באחת השמחות ואם אתה מעורה אז תבין ואם לא כדאי שתפסיק באמת לקשקש. בכל מקרה אנו מאחלים לך בהצלחה בהמשך דרכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2009 19:18 לינק ישיר 

שולם עליכם!!! חזרת?? אולי תשאר בשטינקט שלכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2009 21:10 לינק ישיר 

אדון פה מלוכלך למה רק אתה כותב פה????????

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > בצער רב וביגון קודר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext