בית פורומים חבלי משיח

נתניהו מחזיר לעצמו את לבוש השמאל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/5/2009 15:09 לינק ישיר 
נתניהו מחזיר לעצמו את לבוש השמאל

לא נבנה התנחלויות חדשות, נוריד מאחזים

נתניהו התייחס בישיבת הממשלה לסוגיית פינוי המאחזים: "אנו מחויבים לשמור על החוק". הוא קרא לחזק את האחדות סביב שולחן הממשלה ואמר כי ישראל לא רוצה את הפלסטינים כאזרחים, אבל סייג: "לא נרשה חמאסטן בלב המדינה"

רוני סופר פורסם: 24.05.09, 14:23

בניגוד לדרישת האמריקנים - ראש הממשלה, בנימין נתניהו, סבור שאין לעצור את הבנייה בהתנחלויות. "לא נקים התנחלויות חדשות, אך אין זה הוגן שלא לתת מענה לגידול הטבעי", הוא אמר היום (א') בישיבת הממשלה השבועית.

בישיבה, וגם לפניה, התייחסו שרים רבים לנושא פינוי המאחזים. ראש הממשלה אמר: "אנו מחויבים לשמור על החוק". נתניהו התייחס לסוגיה הפלסטינית בעקבות ביקורו בוושינגטון, ואמר "אנו צריכים לחזק את האחדות סביב שולחן הממשלה. יש לתת מענה לנושאים כמו איראן. אנו לא רוצים את הפלסטינים לא כנתינים ולא כאזרחים, אבל אנחנו לא יכולים להרשות חמאסטן בלב המדינה".

גם שר התחבורה, ישראל כץ, התייחס בישיבה לעניין המאחזים. "אסור שסדר היום של הממשלה ייראה כמסע ציד נגד המתיישבים ביהודה ובשומרון", הוא אמר. "יש דברים שלא נוכל להסכים להם, כמו ייבוש היישובים ביהודה ובשומרון. גם יוסי שריד ורן כהן, בעת שכיהנו כשרים, לא ייבשו את ההתיישבות שם. יש שלושה דברים חשובים באשר למאחזים: קיום החוק הישראלי, התחייבויות בינלאומיות ובעיקר לארצות הברית, והצורך לשמר ולסייע למפעל ההתיישבות".

השר כץ פנה לשר הביטחון, אהוד ברק, ואמר: "אני מבקש להסדיר את נושא המאחזים בתוכנית כוללת. באשר לכל אלה שקמו לפני חודש מרס 2001, בעיקר אלה שלא יושבים על קרקע פרטית. כמו כן יש לטפל בהסכמה בכל המאחזים שעלו אחרי מרס 2001, כולל כאלה שאינם יושבים על קרקע פלסטינית פרטית".

השר ברק הסביר: "ועדת טליה ששון, בממשלת אריאל שרון, התחייבה לפנות את המאחזים הבלתי חוקיים לממשל האמריקני. העניין איננו בין ישראל לאמריקנים ובינינו לבין הפלסטינים. העניין הוא קודם כל בינינו לבין עצמנו. זה עניין של שלטון החוק במדינה ומרות המדינה על אזרחיה. פינינו שלושה מאחזים, הגענו להסדרה עם מאחז נוסף, לא איפשרנו להקים מאחזים נוספים. ב-22 הנותרים צריך לטפל עכשיו בצורה אחראית ונכונה. קודם כל לעשות זאת תוך מיצוי הסיכוי להידברות ואם אי אפשר אז באופן חד צדדי וחד משמעי".

מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3720606,00.html

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2009 20:28 לינק ישיר 

נאור ותקיף, תלמד לכבד דעות של אחרים אפילו הן שונות משלך, בלי לחשוב שהאמת מצויה רק
אצלך.

התורה מלמדת אותנו שעלינו לשים עצמנו תמיד כ"אין" ואז אנחנו יכולים כל הזמן לספוג ידע וגם
להרחיב את שדה הראייה שלנו. ברגע שאנו שמים עצמנו כ"אני" - האגו עומד כל הזמן במרכז
ואנו בטוחים שהאמת מצוייה רק אצלנו ואין בלתנו.

כמובן אתה יכול לכתוב מתי שתרצה ומה שתרצה, בטוחה שאיש מהכותבים לא יכפה עליך את
דעתו וכך צריך גם ההיפך.

תוקן על ידי 3ברית ב- 26/05/2009 20:27:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2009 01:03 לינק ישיר 

טוב.
לי אין כח פיסי ונפשי לניהול ויכוחי סרק  נצחיים.
אני נהנה לכתוב דברים כדי לפתוח לאנשים את העיניים ולהעלות בפניהם כיווני חשיבה ועובדות שלא ברורים להם ושלא חשבו עליהם.
לתומי חשבתי שזה העניין.
עם אנשים שיש להם משנה  סדורה שכמובן רק היא הצודקת וכו', אין לי עניין להתווכח.
אני אשמח מדי פעם לומר את מה שיש לי לומר, אך ויכוח לשם ויכוח לא  אהוב עלי.
תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 23:20 לינק ישיר 

נאור, בוא נדייק, הרי יש תיעוד למהלכים של נתניהו, אתה כותב "על וואי ערפאת חתם" בוודאי
שהוא חתם אבל הכשיל את ההסכם לשמחתנו.
הנה תעוד ממשעל חם בענין זה, (משעל מראיין את נתניהו):

השאלה המדינית הראשונה וכמעט היחידה שהציב משעל לנתניהו היתה זאת: "אם אנחנו מדברים על העניין המדיני, הרי לשם אתה תמיד רוצה ללכת, כי זה הכי קל. הסכם וואי תקוע; ישראל מבודדת; שר החוץ שלה -- הדלתות נסגרות בפניו; אתה לא מצליח להגיע לוושינגטון ערב בחירות. אז אילו הישגים מדיניים אתה רואה?" רצף השאלות הכלליות הזה אִפשר לנתניהו לחזור שוב לסיסמאותיו, שכללו נתונים לא נכונים.
"הסכם וואי תקוע", אמר נתניהו, "כי ערפאת לא מקיים את חלקו בהסכם. ערפאת מגבה אלימות, מסית, מודיע שהוא בעצם החליט באופן חד-צדדי על הקמת מדינה פלסטינית וירושלים כבירת פלסטין. זה בניגוד לכל ההסכמים שחתמנו עליהם -- וואי, חברון ואוסלו, וכמובן שאני לא מוכן לעבור לסדר-היום.

עוד הוכחות למה שכתבתי למעלה, או שתחפש לבד בגוגל. אבל זה לא הנושא ואני באמת גולשת...

נאור, נתניהו הולך בניגוד לרצון העם, העם ברובו רוצה מדינה יהודית בארץ ישראל, לא ייתכן להחזיר שטחים
כאשר כפרים ערביים נמצאים כמו קוץ בלב ליבה של ארץ ישראל (קלקיליה, ג'לגו'ליה, ועוד), נתניהו לא יכול
לשקר את העם גם אם יש לו תוכניות מדיניות מפוארות, לפי מה שנראה - הוא מתכופף לאובאמה, אובאמה
זה לא בוש ולא קלינטון.

מדינת פלסטין לא תקום. לפני כן תהיה מלחמה קשה איתם, ועוד לפני כן - ביבי יפול לדעתי, כי הוא לא מספיק
חזק להציג בפני העם שלנו תוכנית שתיראה כזאת שתשמור מצד אחד על ישראל גדולה וחזקה ותיתן פתרון
מינימלי לפלשתינאים (פתרון שלא מגיע להם לדעתי, זה צריך לבוא מצד מדינות ערב השכנות).

סליחה אם אני לא כל כך מרוכזת היום, כמה דברים מטרידים אותי. בע"ה מחר אני גם רוצה להתייחס להיבטים
אחרים בענין זה.

לילה טוב

תוקן על ידי 3ברית ב- 25/05/2009 23:17:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2009 21:58 לינק ישיר 

במקום תשובה עניינית על טענותי, קיבלתי צרור משפטים תמוהים עוד יותר.
אני אוהב את ביבי. נו טוף. אין לי הקלטות של כל דבריי על גאוותנותו, שחצנותו, שקרנותו  ועוד מעלותיו.לאהוב אותי ברמה האישית ממש לא אהבתי. וגם לא היום.אישית הייתי מעדיף אדם ישר וקר כמו יעלון או ארנס.
מבחינה מדינית- הוא מתנהל נכון, ככל ששייך.
וואי היה גרוע מאוסלו. ברצינות?
תחשבי שוב על מה שאת אומרת.
זה נראה שזה פשוט נושר מהמקלדת בלי לשים לב.
ערפאת לא רצה לקבל ההסכם- של ברק, מה הקשר לוואי? על וואי ערפת חתם.
סתם התבלבלות.
עכשיו : אפשר להבין איזו הצדקה היתה להפלת ממשלות ביבי ושמיר ולהכשלת המו"מ ע"י כצלה עכשיו, כדי לקבל את ברק , רבין, וכמעט עכשיו ליבני?(לולא פואד ושמחון היו מצילים את הימין באמצעות הצטרפות העבודה לביבי)
ליבני יותר אמיתית. יפה  מאוד. תכל'ס מי יקים את פלסטין ביבי או היא?
שכל ישר זה מצרך פסול???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 21:21 לינק ישיר 

שלום לך נאור ותקיף - הניק הזה ממש מקסים ותודה שהגעת אלינו.

אני מבינה שאתה אוהב את נתניהו, ויפה למי שאוהב את המנהיג שלו. עקבתי אחרי כל המהלכים
של ביבי כשהיה ראש ממשלה, והצטערתי צער רב. אני לא מסכימה איתך על 'מיזעור נזקים'
בהסכמי וואי, שהיו גרועים מהסכמי אוסלו, ורק משמים הצילו אותנו כשערפאת לא רצה לקבל
את ההסכם. להזכירך, נתניהו נפל מיד אחרי נסיעתו לארה"ב כשהגה (בעזרת שרון ידידו)
את הסכמי וואי.

הנפילה שלו לא היתה רק בגלל הסכמי וואי, אלא ובעיקר מערכת יחסים לקויה, רודנית משהו,
אותה יצר כלפי השרים וח"כ מהליכוד, שרון היה היחיד שליווה אותו עד נאום הכשלון המפורסם.

נתניהו איכזב רבים מהבוחרים שלו, בעיקר בגלל תחושת הפחד שגילה כלפי ערבים ושמאלנים,
ואל תשכח שבתקופה שנבחר - זה היה זמן קצר אחרי רצח רבין, כשנתניהו עצמו הואשם על
ידי השמאל כמי שהסית לרצח (ההפגנה הידועה), ומכאן באמת התחילה שמאלניזציה בימין
שהתגלגלה עד שהגיעה לשרון.

אני רוצה להגיד לך נאור ותקיף שהלילה ההוא שנתניהו הובס - היה לילה קשה ביותר, לכל אלו
שהגדירו את עצמם 'ימין', עוד יותר קשה למי שאהב את ביבי, לראות במפלה של אדם שכל כך
קיוו שיעצור את הטירוף שהתחיל באוסלו.

אבל כפי שכתבתי - מה שהיה שייך לעבר, עברו כמה שנים נוראיות לעם ישראל - תוצאה של
הסכם אומלל, שאני מאמינה שנוצר לא בגלל שנאת ישראל אלא בגלל הכמיהה לשלום, זה
היהודי המצוי, לב רחמן שמוחל על הכל העיקר שיהיה שלום, ותהיה פינה לישות הפלשתינאית,
שאגב - אין לה שום עבר בישראל, הפלשתינאים גורשו מירדן, היו בלבנון, גורשו משם ובאו
'להתנחל' בישראל והשמאל הקיצוני עודד אותם לדרוש את הארץ הזאת שליהודים זכות עליה
מימי אבותינו - וגבולות הארץ המובטחת ליהודים מוכרים עוד מימי התנ"ך, אבל לא אלאה אותך
בזה ואגע בדברים שכתבת (כל כך הרבה יש לאמר...).

תקשיב נאור, הבעיה היא לא המאחזים - למרות שאם תחשוב לעומק, כל מאחז חולש על הר
שמשקיף על כל ארץ ישראל. אחיזה בהר כזה מקנה המון בטחון לא רק להתיישבויות אלא ובעיקר
לתושבי ארץ ישראל, תאר לעצמך מה יקרה כשיתנו את המאחזים לפלשתינאים כפי שאתה
אומר, איזה נכס אסטרטגי חשוב אנחנו מאבדים, אבל אתה יודע - שגם כשמפנים מאחזים, לא
נותנים אותו לפלשתינאים אלא לכוחות הבטחון, ורק לידיעתך - כל יו"ש שייך מינהלית לצבא ולא
למדינה (כולל ההתיישבויות ביו"ש).

ואם מה שעומד לנגד עיניך זה אך ורק בטחון ישראל אתה צריך לחשוב כמה בטחון ישראל
תלוי בהתנחלויות האלה, שבולמות חמאסניקים ומחבלים לחדור לארץ ישראל.

אבל גם זה לא העיקר, עם ישראל איבד הרבה מחוסנו ורוחו בעשור האחרון, בגלל מנהיגים שעשו
הפרד ומשול וגרמו לאובדן אמון מוחלט בהנהגה. השילוב של נתניהו עם ברק הוא שילוב הרסני
לדעתי, שיביא להתחממות פנימית בארץ וביו"ש בין היהודים, תחושה שהם לא רצויים, תחושת
מחנק איומה (שבשנים האחרונות רק מחריפה), מחנק כלכלי ועוד - שיגרמו לאלימות והתנגדות
חריפים בהרבה מאלה שראית עד היום - וחבל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2009 20:49 לינק ישיר 

ערב טוב.
אני "הכופר".(דרך אגב, זה ניק של חבר שלי שנתן לי להשתמש בו, והוא בחר שם זה ).
לגופו של עניין:
נסיון העבר עם נתניהו הוא מצויין.
נתניהו בכהונתו הקודמת עמד על ביטחון ישראל ושמר עליו מכל משמר.
כל דבר צריך למדוד ביחס לנתונים הכלליים, ולא ביחס למאויים שלנו.
ביבי, אחרי חתימת הסכם אוסלו- לפני התנפצותו הגדולה באינתפיאדה השנייה, עם ממשל קלינטון העוין, הצליח למנוע הקמת מדינה פלסטינית שעמדה ב98 על הפרק, הצליח למנוע נסיגה משליש משטחי יש"ע שקלינטון דרש.
נכון, את ביצוע הנסיגה מחברון, שפרס כבר חתם עליה,  הוא לא הצליח למנוע.
הוא גם חתם על הסכם וואי במתווה- כאמור הרבה יותר מצומצם ממה שקלינטון דרש בהתחלה (13 אחוז במקום 30 ובלי הכרזה על מדינה) ולא מימש אותו.
אך הימין הפיל אותו על הסכם וואי, וקיבל את ברק, שלולא טיפשותו של ערפאת שפשוט לא הסכים , היה  מקים מדינה פלסטינית על 95 אחוז משטחי יו"ש.
יצחק שמיר, היה גדול העקשנים שקם אי פעם במדינה. הלך למדריד כדי להעביר את הזמן בשיחות סרק.
בוש ביקש ממנו כל מיני יוזמות לא הסכים.
בוש ביטל לו ערבויות.
זה לא הזיז לו.
אך הימין הפיל אותו על שהעז ליסוע למדריד.
קיבל את רבין ואוסלו.
שרון זה משהו אחר לגמרי.
היה זה אחרי האינתפאדה, הרשות הפלשטינית חוסלה, התהליך המדיני נשכח, בוש הבן היה נשיא  שלא ביקש מישראל כלום, ובא האש הזה ובלי שאף אחד יבקש ממנו מחריב את גוש קטיף.
זו ניוולות.
זו נאציות.

כיום,ביבי   נעמד מול כל העולם ולא מתבייש לומר שלא ייתן יד לחמאסטן ביו"ש.
כשהבחירה מה לתת לאובמה, אם כמה פחונים במאחזים, או הצהרת תמיכה במדינה פלסטינאצית ביו"ש, כל בר דעת מבין מה צריכה להיות הבחירה.
מי שיפיל את ביבי בשביל כמה מאחזים,ואולי אפילו חלילה  יישוב אחד או שניים,  ויקבל את ליבני שתעקור את הכל, הוא פסיכי.
האמינו לי, אין לי שום קשרים אישיים בליכוד, שום טובת הנאה.
לנגד עיני עומד אך ורק ביטחון ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 17:15 לינק ישיר 

"הכופר"
ראשית, אני מאד שמחה שהצטרפת לפורום, ועם זאת אבקש ממך לשנות את הניק שלך,
אין בפורום  זה מקום ל'כופרים' לא בניק ולא במהות. אם תמשיך לכתוב בכינוי זה, לא תהיה
לי ברירה אלא לחסום את הניק בו אתה מציג את עצמך.

להודעתך -ראשית, אני לא יודעת מהם ה'שפויים', הגבתי להודעה אחרת שלך וחשבתי שאתה פחות
או יותר מסווג את השמאל במקום הראוי לו, ועכשיו אני מבינה שעבורך 'השמאל הוא השפוי'. זה בסדר
מצידי שתחשוב כך, רק מאד לא בסדר שתעשה לי אנליזות ותחשוב במקומי וגם תכנה אותי
בכינויי גנאי (ערכתי את הודעתך).

בוא נסכים שכל דעה תישמע, גם דעה מנוגדת, בתנאי אחד - לא תוקפים אחד את השני ולא
מדביקים סטיגמות ובטח לא מאפייני אישיות, כי אז - אי אפשר יהיה לשוחח והפורום יהפוך
לזירת קרב, דבר שלא ארשה.

לדבריך, דווקא ליבני נראית לי אשה אמיתית מאד. אני מעדיפה איש אמת על פני אדם שתוקע
לי סכין בגב בלי שארגיש. עדיפה לי ליבני עם דעותיה שמנוגדות מאד לשלי - על פני אפרוח בלי
נוצות שאומר לי מה שאני רוצה לשמוע ואחרי דקה עושה הפוך, וזה אומר - שהמשוואה "ביבי
וליבני זה אותה גברת בשינוי אדרת" - הינה אמת.

אם לא היה לנו עבר להסתמך עליו, אולי הייתי מתייחסת ברצינות למה שכתבת, אבל גם בגלל
שיש לי עבר ונסיון עם נתניהו, החשש שלי (גם לאור התנהלותו עכשיו) מתחזק. ועם זאת, אני
לא מקובעת על עמדותי, אני מאמינה שאדם יכול להשתנות וגם לעשות תשובה ולשנות את
דרכיו, אם יעשה זאת תוך שמירה על ארץ ישראל - מצויין. אם לא - יש לכולנו בעיה.

ובאשר לתחזיות שלך - אני אישית נגד מרי אזרחי, אבל.... אני חושבת שאם מישהו יחליט שיש
לבצע התנתקות נוספת, לא אוכל לגנות יהודים שישתמשו בנשק נגד אלה שיבואו לפנות אותם
(ושיהיה ברור - אני לא אצא נגד אחי בכל מקרה, המוטו שמלווה אותי כל חיי הוא 'אחדות' ולא
פילוג).

תוקן על ידי 3ברית ב- 25/05/2009 18:40:11

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2009 03:49 לינק ישיר 

אבל לא יעזור לכם, ממשלת ביבי תלויה באנשים שפויים כמו הרשקוביץ,אלי  ישי ואהוד ברק, ולכן תחזיק מעמד עד 2013 בעז"ה.
ואתם תאלצו להשתעמם קצת.
המרי האזרחי הגדול בפינוי יו"ש שאתם חולמים עליו יצטרך לחכות קצת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 03:47 לינק ישיר 

ברית, אם הממשלה של נתניהו היתה תלויה באיחוד הלאומי, היא היתה אכן נופלת ב2010, ואז , הייתם מאושרים ומקבלים את ציפי ליבני.
אני מבין אתכם,
ככה, רק אתם  מהמאחזים מתפנים,וכל העם על מקומו.
כשליבני תהי בשלטון, תזרוק לחראווילות את כל הסנובים השנואים עליכם מאלקנה ואריאל ומעלה אדומים, וגם תהפוך את כל ישראל לשטח מכוסה בטילים יומיומי כמו שדרות.
אז, תפסיקו להיות מקופחים.
הטירוף של הימין הקיצוני כבר מזמן עבר את כל הגבולות האפשריים.
הבאתם ב92 את רבין עם הפילוג של מולדת והתחיה. אם הייתם מתאחדים, היה שמיר זוכה בגוש חוסם.
אבל מה ,אם היה קורה כך,אז לא היה אוסלו, ולא הייתה תעסוקה בהפגנות, ומה הייתם עושים?

תוקן על ידי 3ברית ב- 25/05/2009 17:05:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 21:12 לינק ישיר 

אני לא יודעת אם יורידו את המאחזים. כל כך הרבה שנים מאיימים להוריד אותם. הם כבר תקעו יתד ושורשים גם בתודעה הציבורית והם גם מסוגלים להיות אלימים (זה הבית שלהם). כמעט בטוח שיגיעו איתם לאיזה הסדר. הדעה שלי אולי להרחיב התנחלויות אבל ארה"ב של היום היא לא ארה"ב של פעם. אובמה זה לא בוש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2009 18:43 לינק ישיר 

הולך להיות סוער (????).

האם עדיפים אלפי יחידות דיור על פני מאחז שגרים בו 10 משפחות ?

האם נתניהו יאשר אלפי יחידות דיור להרחבה טבעית של הישובים ? אני בספק.

נעקוב אחרי ההתפתחויות. רק נזכיר, שלפי התחזיות הממשלה של נתניהו
נופלת במרץ 2010 - וגם.... מלחמה או משהו אלים בפתח ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2009 18:41 לינק ישיר 

צו תיחום, שייכנס לתוקף בעוד שלושה ימים, נתלה בבית הכנסת במאחז, בו מתגוררות 10 משפחות. משה זר, שהקים את המאחז לזכר בנו, טוען שרכש את אדמות המאחז, הסמוך לקרני שומרון. לפני כשבועיים הורה בג"ץ למדינה לנמק מדוע לא מפונה המאחז

פקחים של המינהל האזרחי תלו אחר הצהריים (א') צווי תיחום על המאחז רמת גלעד בשומרון, לקראת פינויו האפשרי של המאחז. הפקחים הדביקו על בית הכנסת צו המודיע כי אלוף פיקוד המרכז, גדי שמני, החליט לחדש את תיחום המאחז. את המאחז תיחם בעבר שר הביטחון עמיר פרץ. לפני שבועיים הוציא בג"ץ צו על תנאי המורה למדינה לנמק בתוך 90 יום, מדוע לא יפונו המאחזים גבעת אסף, מעלה רחבעם, רמת גלעד, גבעת הרואה, מצפה יצהר ומצפה לכיש. צו תיחום הוא הליך משפטי המאפשר את פינוי המקום. הצו ייכנס לתוקפו בעוד שלושה ימים.
רמת גלעד צילום ארכיון
ברמת גלעד מתגוררות עשר משפחות. המאחז הוקם בשנת 2002, לאחר רצח קב"ט השומרון, גלעד זר. המאחז שוכן על גבעה סמוכה להתנחלות קרני שומרון, ובין התושבים גם מיכל שהם, אחותו של זר. על פי דוח טליה ששון, המאחז שוכן על אדמות מדינה ועל אדמות בבעלות פלסטינית.

"רכשתי את האדמות האלה בשנות ה-80', וגם המשטרה וגם המינהל האזרחי אישרו את הרכישה", אמר משה זר, אביו של גלעד, ל-nrg מעריב. "כל בר דעת שמגיע לרמת גלעד מבין מיד שאת הגבעה הזאת לא ימסרו לכל גורם עוין. כשיחליטו לפנות את קרני שומרון יפנו גם את רמת גלעד".

זר הוסיף: "כולם מסתמכים על הדוח של טליה ששון, פקידה שכנראה רמת הידע שלה על קרקעות שרכשו יהודים היא מזערית. היא לא יודעת את תוכן החלקות שלנו. מה זה 'אדמה פלסטינית'? אני קניתי את האדמה, את כל המסמכים יש לי ביד ומשטרת ישראל מצאה אותם כשרים.

"במה חטאנו? באהבת ארץ ישראל?"
אביו של משה זר לא הסתיר את זעמו על עו"ד ששון באופן אישי. "אם הייתי יכול, הייתי תובע אותה תביעה אזרחית", אמר. נכון שהמבנים ללא היתר. אני מוכן לעשות איתה סיור מודרך ולהראות לה מאה אלף מבנים שבנו ערבים ביהודה ושומרון בלי תוכנית מתאר, בלי להוכיח בעלות ובלי היתרי בנייה.

"באים להיטפל למבנים שבניתי לזכרו של בני גלעד? היא לא יודעת מיהו, שתשב ותלמד. בשבוע הבא האזכרה שלו. לנו יש מולדת, ואנחנו רוצים

לחיות בגאון וגאווה במולדת. אני אוהב את הארץ הזאת. שיבואו ונראה אותם מי הם. מה עשיתי? גנבתי? שדדתי? במה תפסו אותנו? במה חטאנו? באהבת ארץ ישראל?".

זר ציין כי ברצונו להקים שישה יישובי לזכרו של בנו. "תעזרו, מה יש", אמר. "אני לא רוצה להרוס שישה כפרים של ערבים ולא לחסל 600 אלף ערבים. אל תהרגו, אל תהרסו, רק רוצה להקים שישה יישובים. זה דבר חיובי, זה דבר ציוני. רוצים להרוס? בואו נראה אתכם".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/894/853.html

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2009 18:31 לינק ישיר 

כנסת ישראל מתכופפת לאמריקאים ולגוש השלום .לא חשבתי שיהיה משהו אחר .אחרי רצח רבין ,כשהאשימו את נתניהו שיזם את ההפגנה הגדולה שהיתה בה הסתה פתאום הפך להיות שמאלני . גם כשהיה ראש ממשלה בעבר אמר שיחזיר שטחים וגם עכשיו הוא יחזיר שטחים .אין מה לעשות כשהוא תלוי בארה"ב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 17:47 לינק ישיר 
צו הריסה לרמת גלעד !

לנאור ותקיף.... "ישראל בדד תשכון ובגויים לא תתחשב" זה הדבר שצריך להנחות כל יהודי שחי בארץ ישראל. אנחנו לא
פוחדים מאובאמה ולא פוחדים מאיראן ובוודאי לא משלטון אנטי-יהודי. נכון שאין לנו דרך להתגונן, רק להתפלל ולבקש
תחינה מאבינו שבשמים.

ובינתיים גזירה חדשה מבית היוצר נתניהו:

לפני כחצי שעה ניתן צו הריסה ליישוב רמת גלעד שעל יד קרני שומרון ביישוב גרים 10
משפחות.

היישוב קם לפני 8 שנים בעקבות רצח גלעד זר קב"ט שומרון בידי ערבים.

בעוד 3 ימים הצו יכנס לתוקף של שנה.

הצו הנוכחי הוא בעצם הארכת תוקף של צו קודם שניתן לפני כשנתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2009 16:19 לינק ישיר 

השתגעתם?
אתם  יודעים מה זה להתמודד מול ממשל אמריקני עוין ביותר???
נתניהו הוא גיבור!!!!
הוא עושה את זה בינתיים לא פחות טוב משמיר!!!
מי שמלונן על התנהלות ביבי עכשיו, מוטב שייזכר מה היה סופו של אריק שרון שהתלונן בשעתו על מדיניותו הוותרנית כביכול של יצחק שמיר.
זה שנעלבתם מזה שכצלה לא קיבל תיק ההולם את מידותיו הפיסיות  זו בעיה שלכם. לא שלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > נתניהו מחזיר לעצמו את לבוש השמאל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext