בית פורומים הנה ימים באים

ירושלים אינה מטבע עובר לסוחר!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2009 00:21 לינק ישיר 
ירושלים אינה מטבע עובר לסוחר!!!

השר אלי ישי: ירושלים אינה מטבע עובר לסוחר  

שר הפנים אלי ישי אמר הערב בתגובה למסר שהועבר מוושינגטון, כי ירושלים לא תחולק. "ירושלים אינה מטבע עובר לסוחר. כמו שבממשל האמריקאי לא שוקלים לחלק את וושינגטון, כך ירושלים תשאר מאוחדת", אמר השר ל-nrg מעריב.

ישי הוסיף כי "ש"ס לא תיתן את ידה לקואליציה שתהיה חתומה על התנתקות מירושלים וממורשת העם היהודי, הצרובה בבירת הנצח של העם היהודי".

http://www.nrg.co.il/online/1/HP_487.html

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 23:14 לינק ישיר 

כל מילה בסלע חזק אמת ויציב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 23:07 לינק ישיר 

אכן, חוסר הזיקה לירושלים נובע מחילוניות - ואפילו חוסר ציונות.
קשה לי נורא כל פעם מחדש הדבר הזה.
איך אנשים שזכו בזכות אדירה, עצומה!!!! לחזור לא"י לגור בה איך הם לא מרגישים את הזכות - לא מבין.
אנשים קמים בבוקר והולכים כל אחד למקומו ובמקום לומר איזה מזל יש לי שאני דור אחרי 2000 שנה הולך פה כבעל הבית איך לא רואים את גודל המתנה.

אותו דבר עם ירושלים - איך היה לנו הר הבית והחזרנו אותו כמו צ'ק ללא כיסוי - איך אפשר??? איך???
איך אפשר לדון על החזרת הר הבית לעם שבכלל לא קיים ??
הזוי, לגמרי הזוי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 21:42 לינק ישיר 

מבחן חזק ביותר הצעת כאן מרדכי
מי שיוותר על ירושלים הוא מהערב רב
אכן אני מסכים למבחן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 11:01 לינק ישיר 

אכן כל הסימנים מתכנסים לגאולה,  ה"ויכוח" על ירושלים
יהיה בין האומות כביכול שכולם ידרשו אותה,  גם הקליפות
הנוצריות  מציגות  דרישות טריטוריליות כאילו או אחרות כזור מביקור
האפיפיון,  צפון קוריאה עשתה ניסוי גרעיני שמזעזע את העולם,

ראיתי באיזשהו מקום שכאן בישראל נוכל לראות מי הם הערב רב שיהיו מוכנים לוותר על ירושלים והיהודים הכשרים לא יהיו מוכנים לוותר כלל וכלל על ירושלים.

ולתזכורת נוספת ראו אשכול של  יעקב :
קוריאה המלחמה האחרונה

הרב שמעון דהאן שליט"א חוזה הצונאמי הזכיר גם במשך השיעור דברים שהרב נחמני זצוק"ל דיבר בעבר  על סיאול (בירת קוריאה, אמנם קוריאה הדרומית), והוא דיבר על קוריאה (כנראה דיבר על הצפונית) ואמר ש"משם תיפתח הרעה" ( ע"פ הפסוק "מצפון תיפתח הרעה על כל יושבי הארץ", ירמיה א, יד).

הוא אמר שבקוריאה הם כמו נאצים שונאים את האמריקאים, והוא אמר שהרב נחמני אמר שתהיה שם מלחמה חזקה, והזכיר את הכור הגרעיני שיש שם. הוא אמר שזאת תהיה המלחמה האחרונה (נכון, לא מובן, "תיפתח" הרעה לעומת המלחמה "האחרונה", אבל אני רק מעביר מה שקיבלתי, אולי הכוונה של "תיפתח הרעה" זה שהשימוש בנשק הגרעיני יתחיל משם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > ירושלים אינה מטבע עובר לסוחר!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext