| נשלח ב-25/5/2009 23:07 |
|
| |
האם ועד הרבנים מפרסם ביום ליום?
לפני כשבועיים בא לידיי עיתון משפחה ולראשונה נחשפתי שם בהמשך לפרסום המאסיבי ביומונים החרדיים, במודעות ענק, בתיבת הדואר, בחדר המדרגות, בבית הכנסת בו אני מתפלל, בכולל בו אני לומד,במודעה על גבי עמוד שלם במגזין, של ועד הרבנים. ומאחר ואיני קורא עיתון יום ליום, שאלתי לגולשי הפורום 'חרדים ספרדים' האם יש פרסום או לא ביום ליום.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 14:08 |
|
| |
גם התמיכות של ועד הרבנים, מסווג לפי יוצאי עדות המזרח.
אברכים ספרדיים עניים אמיתיים בני תורה נדיר מאוד שיזכו לקבל תמיכה הוגנת מועד הרבנים.
שלא לדבר מהיחס העוין עד להשפלה שעוברים עד שמקבלים את הפרוטות של המעשר..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2009 23:41 |
|
| |
מבלי להמעיט מחשיבות ועדות הצדקה;
א. באופן קבוע הם נמנעים מלהביא את גדולי התורה שאינם יוצאי אירופה. מידי פעם מופיע רבי דוד כספרדי לקישוט.
ב. גם אני פירסמתי ביום ליום, וקיבלתי הרבה טלפונים, במקביל פרסמתי בכמה מקומונים מאוד פופולאריים, משם לא הגיעו פניות.
ג. אפשר לראות את הפרסום הרב בעמודים האחרונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2009 17:35 |
|
| |
ועד הרבנים מעולם לא צירפו את חתימתו של מרן שליט"א (אפילו כשהיה המדובר במגבית ספרדית לחלוטין)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2009 23:53 |
|
| |
בכור, אין לנו ארץ אחרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2009 23:51 |
|
| |
כן בכור.
תתפלא, או שלא
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2009 22:04 |
|
| |
חבוב אני נסיתי לפרסם שם משהו ששיך למגזר וקבלתי מבול של טלפונים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2009 21:54 |
|
| |
יש עוד מישהו שקורא יום ליום? (חוץ מהמנויי חינם ומורי הרשת)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 10:13 |
|
| |
אם אין פרסום ביום ליום הרי שצריך עיון גדול למה יפרסמו אותם גבאי הצדקה רק בעיתונים שלהם, האם זה בגלל שקוראי יום ליום "תפרנים" כפי שסובר אובה, או שמא עיתון של "הפרענקים" אינו כדאי לפרסם שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 06:53 |
|
| |
אין פרסום ביום ליום כי ידוע כי קוראי יום ליום "תפרנים".
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 01:56 |
|
| |
נפק"מ למה?????????
המלצה שלי אם אתה כ"כ מסוקרן אז תלך למכולת השכונתית ותציץ בעיתון או שפשוט תקנה ובזה תבא סקרנותך לידי סיפוקה.מה אומר?
|
|
|
|
|