בית פורומים בחדרי חרדים רמות

איך אני משכנע את אישתי שתיתן לי לקנות קוטנוע??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2009 23:30 לינק ישיר 
איך אני משכנע את אישתי שתיתן לי לקנות קוטנוע??

לפני כמה שנים היה לי קטנוע נחמד שירת אותי נאמנה אבל יום טיפש אחד מכרתי אותו מאז אני רק חולם לקנות קטנוע אבל אישתי לא מוכנה כל השכנועים לא עוזרים היא רק מתעצבנת ואני סובל שורף זמן יקר ואוטו פשוט לא מתחבר לזה אין איפה לחנות נתקעים בפקקים וכל הצרות.
היא לא מוכנה בגלל הילדים שלא יקבלו בחיידר או בגלל הילדה שכשתגדל לא יקבלו אותה לסמינר,
מה לעשות, אותי זה לא מרגש, אני לא רוצה להכניס את הילדים שלי למקום שלא יקבלו בגלל קטנוע ולא ממש שם על מה "יגידו".
ניסיתי להסביר לה שאני מספיק עבריין גם בלי זה אבל זה לא שכנע אותה.
אמרתי לה אני יגיע הביתה כל יום שעתיים יותר מוקדם גם לא שכנע.
אני יחנה רחוק אף אחד לא ידע...
אני יהיה מה זה מותק... אין עם מי לדבר!
אני יפתח בעצמי חיידר סמינר ישיבה קטנה וגדולה אוו... וגם גן ילדים ואז אני יהיה זה שלא יקבל ואני יהיה המנייק. אבל גם לא הצליח...
בקיצור אוזניים אטומות

לפני שאני פשוט קונה כי אני ממש משתגע תנו רעיונות! נשים... לפעמים לפצח אותכם זה יותר קשה מלפתח אגוז קוקוס אז מה משכנע אותכם??? אה???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 21:12 לינק ישיר 

מצורף קובץ

החוליגנים  כנראה  ראו  את  התגובה  האחרונה  והנה  זה  בא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 20:22 לינק ישיר 

תפנה  לוועד  העשקנים    

ומיד  יסדרו  עבורך  [ תמורת  עמלה  הגונה ]  קול  מבשר  כלשהו  ( את הניסוח  תצטרך  להכין  ולהגיש  לעשקנים )  בחתימת  רבנים  חשובים  שכלי  הרכב  היחיד  בו  אפשר  לנהוג  בצניעות  הוא  גלאטנוע.

בטוח  שתקבל  התחייבות  מהעשקנים  שאתה  תהיה  הזכיין  היחיד  להפצת  ושווק  הגלאטנוע

תוקן על ידי ארבל45 ב- 10/06/2009 20:55:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 20:11 לינק ישיר 

אתה בעל ואתה אבא
לנסוע באופנוע הוא מסוכן מאד. אפילו אם אתה בטוח שלא יקרה לך כלום, אבל תחשוב על האי שקט אתה גורם לאשתך וילדיך
תרד מזה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2009 20:35 לינק ישיר 

אני אשתו של סובייקט:
יש לי הרבה מה לאמר לך... לפי צורת הביטוי הזולה שלך אני כבר חושבת שאני מבינה את הסיפור שלכם... הקטנוע יהווה ביטוי למה שזר לה אצלך...ופרסום לרבים...
בעלי לדוגמא ביקש לעשות רשיון לקטנוע והסכמתי בלי שום שמץ של מחשבה לסרב. למה???
אני מעריכה כל נים שבו ויודעת שלמרות הקטנוע אברך כמהו משכמו ומעלה יתקבל לכל מוסד שיחפוץ ואפי' יחקו אותו אולי אברכים אחרים, כי אצלו זה לא נובע מזולות או ביטוי לזולות אחרת... אלא מרצון של שמירת עיניים...ועוד( כמו שרשמת בעצמך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2009 20:33 לינק ישיר 

אני אשתו של סובייקט:
יש לי הרבה מה לאמר לך... לפי צורת הביטוי הזולה שלך אני כבר חושבת שאני מבינה את הסיפור שלכם... הקטנוע יהווה ביטוי למה שזר לה אצלך...ופרסום לרבים...
בעלי לדוגמא ביקש לעשות רשיון לקטנוע והסכמתי בלי שום שמץ של מחשבה לסרב. למה???
אני מעריכה כל נים שבו ויודעת שלמרות הקטנוע אברך כמהו משכמו ומעלה יתקבל לכל מוסד שיחפוץ ואפי' יחקו אותו אולי אברכים אחרים, כי אצלו זה לא נובע מזולות או ביטוי לזולות אחרת... אלא מרצון של שמירת עיניים...ועוד( כמו שרשמת בעצמך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2009 12:51 לינק ישיר 

תוציא אותה למסעדה או ערב כיף תפטף לאט לאט ותוציא ממנה מה באמת מציק לה. אחרי שתדע מה מציק תנסה לפתור את הבעיות שלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2009 11:53 לינק ישיר 

דרמטית זה לא זה היה לי בעבר זה לא מה שמפריע לה.
דולה זה לא ידגדג לה.
 נו חברה משו שירעיד לה תפופיק וסליחה על הביטוי אבל זה מה שאני צריך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2009 11:46 לינק ישיר 

הבטחת לה גלידה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים רמות > איך אני משכנע את אישתי שתיתן לי לקנות קוטנוע??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext