הריני מודה לה' יתברך אשר גמל בחסדו איתי שלפני 10שנים 1.6.1999 עברתי השתלת מוח עצם ומאז ברוך ה' אני בריא ונקי ממחלת הלוקמיה אשר תקפה אותי 12.12.1998
אין סוף של חסד ה' גמל לי והעמידני לחיים טובים ולשלום
רבים רבים חללים הפילה המחלה הנוראה הזאת ורבים מחברי לחדר הטיפולים אינם בחיים היום או שבחלקם חזרה להם המחלה והם נאבקים על חייהם ברגעים אלו
אין לי יכולת להסביר למה ה' חמל עליי ועל נפשי ודן אותי לחיים טובים ולשלום
כל שיש לי לומר לה' תודה אבא אב רחום שחמלת על נפשי וגאלת אותי לחיים טובים ולשלום אתה אין סוף של רחמנות
צריך אני להסביר נקודה מסויימת שזכיתי לפני שחליתי במחלה זכיתי להתקרב מעט לרבי נחמן מברסלב על ידי תלמידו הרב שלום ארוש שליט''א
והייתי שומע את השיעורים שלו במשך היום והלילה הדיבורים שלו על שאין רע יורד מלמעלה ושהכל הוא לטובה
הם שהחיו אותי בזמן המחלה וקיבלתי את זה באהבה לאחר שהרופא הודיע לי על המחלה יצאתי בחוץ הרמתי עיניים לבורא עולם ואמרתי לו מכל הלב
אבא אם היה לך תיקון יותר טוב לנשמתי יותר מהתיקון של מחלת הלוקמיה אני בטוח שהמחלה שהבאת עליי היא לטובתי הנצחית והאמיתית להביא אותי לתיקוני השלם תודה ריבונו של עולם על המתנה הטובה ששלחת לי.
וכך חייתי בכזו הרגשה באמת בתוך תוכי כך הרגשתי וכך חייתי
פעם נכנסה אליי הפסיכולוגית של המחלקה ושאלה אותי איך אתה מקבל את המחלה שקיבלת אמרתי לה זו המתנה הטובה ביותר שריבונו של עולם נתן לי היא הכי טובה בשבילי ואם הייתה לו מתנה אחרת יותר טובה שאיתה אוכל להגיע לתיקון האמיתי שלי הוא היה וודאי נותן לי
ואז היא אמרה לי הלוואי שכל החולים שלי היו מדברים כמוך לא הייתה לי אז עבודה אשריך שזכית להרגיש כך
וכל זה שעברתי את המחלה הנוראה הזו שהיא למעשה המתנה הכי טובה של ה' כדי להביא אותי לתיקוני הכל בזכות רבי נחמן מברסלב ולרב שלום ארוש שאני חב להם תודה עמוקה מתוך ליבי ואף שאיני נמנה על חסידי ברסלב מרגיש אני כבן בית ביניהם
ה' תודה אוהב אותך!!!
תוקן על ידי המשקיף ב- 01/06/2009 16:23:58
נשלח ב-2/6/2009 22:28
לפרידום לצמאלידע ולחוקר חבד ולכל שאר המברכים
תודה מי יתן וירבו כמותכם בישראל
נשלח ב-2/6/2009 22:20
המשקיף, ברוך רופא חולים!
נשלח ב-2/6/2009 11:49
אישית הייתי מוסיף עוד הרבה... כמה טוב קיבלתי - קשה להביע טוב להודות להשם ולזמר לשמך עליון
נשלח ב-2/6/2009 11:48
ראיתי תפילה שמישהו (לא נראה לי רב או משהו כזה) חיבר על הודאה להשם ויש שם הרבה דברים נכונים, קבלו:
מלך מלכי המלכים, הקב"ה אדון
עולם, ריבונו של עולם תודה !!! תודה על רוב ריבי רבבות פעמים
שעזרת לי , תמכת בי, הושעת אותי, הצלת אותי שמחת אותי, ריפאת אותי, שמרת עליי,
עודדת אותי . תודה שאתה תמיד
איתי.
תודה שאתה נותן
לי כוח לעשות מצוות, כוח לעשות מעשים טובים, כוח להתפלל .
תודה על כל
הפעמים שעזרת לי ולא ידעתי להגיד תודה .
תודה על החסדים
שאתה עושה עימי בכל רגע ורגע .
תודה על כל נשימה
ונשימה שאני נושמת.
ותודה לך
מלך מלכי המלכים גם על הדברים שאין לי, תודה לך שקשה לי לפעמים , תודה שקצת עצוב לי לפעמים, כי
הכל לטובתי, ואפילו לא תמיד ראיתי שזה לטובתי ..
עמוק בלב אני יודעת
שכל מה שמגיע ממך, הוא הדבר הטוב ביותר עבורי ,והוא נעשה במיוחד בשבילי, בהשגחה
פרטית מדויקת ומושלמת, כמו שרק מלכי מלכים יכול לעשות.
תודה שלפעמים קשה
לי, כי רק ככה אני יודעת להעריך את הטוב, רק אחרי שנמצאים בחושך, אפשר להעריך את
האור. תודה על החיים הנפלאים שנתת לי.
תודה על כל דבר
הכי קטן שיש לי, כי את הכל אתה נ ת ת לי, ולא אף אחד אחר .
תודה שאתה תמיד
שומע את התפילות שלי .
בורא עולם, אני
מבקשת סליחה מעמקי ליבי אם היו פעמים שלא הערכתי את מה שנתת לי , ובמקום לומר לך
תודה רק התלוננתי.
אני עפר ואפר ואתה כל העולם
אנא אל תרחק ממני
לעולם.
נשלח ב-2/6/2009 01:19
ירבו גיבורים כמוך, צדיק!
נשלח ב-1/6/2009 22:55
שלושה תאוות קשות הם: אכילה, ממון, נשים ראשי תיבות אמן. תאוות אלה הם לא רק איסורים, אלא גם במותר יש תאוות. הנשמר משלושה תאוות אלו זוכה לקדש שמו יתברך שכן אמן בגימ' 91 גימ' של הויה ואדנות, יחוד קודשה בריך הוא ושכינתיה...
נשלח ב-1/6/2009 22:47
תודה אין לי מספיק רצון זו האמת כיף לי עם הסיגריה
אוכל כן נכון וואלה מצאת משהו הא..
טוב ממש טוב להודות לה'
זו משימה בהחלט לא קלה להודות לה'
יש הרבה דברים שהם מובנים מאליהם בשבילנו ולא חושבים שהכל זה מתנה ולא חייבים לנו כלום
לקום בבוקר זה אחד מהם
נשלח ב-1/6/2009 22:03
אההה...אוכל
אני אוהב אוכל.
אבל לפחות אני מקפיד עד אוכל בריא ומצמצם הרבה.
סיגריה זה כבר סיפור קשה...מחלות שלא נדע
מאחל לך שתגמל במהרה
נשלח ב-1/6/2009 21:09
קשה להיפרד ממנה מה לעשות
התאוה היחידה שיש לבחור חרדי זה סיגריה
אני לא מכיר תאוה אחרת
ואתה?
אני מתכוון לתאוה שהיא איך שהוא מותרת
נשלח ב-1/6/2009 21:06
קודם כל שתישאר בריא לשנים רבות וטובות!
ואם כבר בזו עסקינן....מה עם הסיגריה?
נשלח ב-1/6/2009 16:51
את האמת הניסיון שלך נראה לי יותר קשה תהיי חזקה אשרייך
נשלח ב-1/6/2009 16:46
אני ממש מערכיה אותך ואת האמונה האיתנה שלך ומאוד שמחה שהצלחת לצאת מהמחלה. אני מדברת בתור אם ששכלה ילד מגידול במוח כשהיה בן 15 אחרי שנים של התמודדות עם המחלה, וזה היה ממש קשה, היתה תקופה שהיה לי טענות כלפי בורא עולם,ולא יכולתי להתפלל, אבל ב"הזה עבר, האמונה חזרה וכעת תפילה עושה לי רק טוב.
בכל אופן אני מאוד מורידה את הכובע (מטאפורי) מ דרך ההתמודדות שלך וזה מניסיון אישי.
נשלח ב-1/6/2009 16:14
אחי חזק מאוד אשריך שזכית לקבל ייסורים באהבה איננו יכולים להבין את העוצמה של הנסיון
שלך אבל אשריך שהתחזקת מהנסיון מי יודע כל אחד מה יהיה איתו מחר ואיזה נסיון נעבור
הלוואי ונזכה להתחזק בבטחון כמו שהתחזקת בשעת מעשה.