בית פורומים חבלי משיח

הרב אבינר: ומרדכי לא יכרע ולא ישתחווה לפני אובמה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/6/2009 16:28 לינק ישיר 
הרב אבינר: ומרדכי לא יכרע ולא ישתחווה לפני אובמה

הרב שלמה אבינר במסר לדרג המדיני: "לנהל משא ומתן קשוח מול האמריקנים על המאחזים, כי העושה עצמו שה - הזאב אוכלו" וגם: אסור לקחת מהם אגורה, זה חילול השם

קובי נחשוני פורסם: 03.06.09, 15:35

וושינגטון וירושלים נמצאות בימים האחרונים על מסלול התנגשות סביב סוגיית המאחזים והבניה ביו"ש, אבל מסתבר שלא כולם מתרגשים מהלחץ האמריקני: הרב שלמה אבינר קורא למדינת ישראל לנהל מול ארה"ב "משא ומתן קשוח" בנושא, וקובע: "כניעה ללחץ גוררת לחץ". על פי אבינר, רב היישוב בית אל ומבכירי הרבנים בציונות הדתית, יש להתמודד עם האמריקנים כפי שהתנהל מרדכי היהודי מול המן הרשע – "ומרדכי לא יכרע ולא ישתחווה".

הרב אבינר התייחס למשבר המדיני בשני קטעי וידאו שפרסם באתר "מעלה". הוא אמר כי "יש טוענים שעלינו להיות ריאליסטים ולהתחשב בלחץ האמריקני, ואם הם לוחצים עלינו לסגת ולעקור מאחזים ולגרש תושבים - חייבים להיכנע", וקבע כי "זה לא נכון" משום ש"הנכונות להיכנע ללחץ היא שמזמינה לחץ". כמשל לדברים ציין הרב את הפתגם "העושה את עצמו שה - הזאב אוכלו".

רבה של בית אל מודה שישראל תלויה בארה"ב מבחינת ביטחונית, אך טוען שהיא אינה עוזרת לה מתוך "אהבה וחסד" אלא משיקולים אחרים שיש לה באזור. "כשיש אינטרסים משותפים אז יש משא ומתן קשוח ולא נלחצים", אמר.

אבינר מציע לנתניהו לנהוג כראש הממשלה לשעבר גולדה מאיר. לדבריו, מזכיר המדינה האמריקני לשעבר, ויליאם רוג'רס, איים עליה כי אם ישראל לא תקבל את תכנית השלום שלו ארה"ב לא תספק נשק לישראל. "אמרה הגברת גולדה מאיר: 'נחיה ונראה' - וסיפקו נשק", סיפר הרב, "זה לא מאהבתם אותנו אלא בגלל שזה אינטרס שלהם

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/6/2009 00:47 לינק ישיר 

שאני יבין אתה כרגע איימת עליי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2009 17:39 לינק ישיר 

אותך בניגוד לאחרים מכירים , כי פרסמתך את שמך וכתובתך. אז אני במקומך הייתי נזהר הרבה יותר, כי אתה אף פעם לא יודע מתי ואיך זה יכול לנחות עליך !!

מה שכבוד הרב אבינר שכח אתה עוד לא למדתך וכנראה גם לא תבין ! אז של נעלך.

מביטים - גם אתה תשמור על שפה נקיה. זאת לא זירת קרבות.
שבת שלום.

תוקן על ידי 3ברית ב- 06/06/2009 21:27:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2009 22:20 לינק ישיר 

תשמע אל תעצבנני
אתה מרשה לעמך בגלל שצברית הולכת איתך ועושה לך כבוד יותר מאשר לי כי אולי הוא רוצה לקנות עוד ניק ואני לא ניק אני סך הכל עושה פה טובה לחברה ומגיב פה
אצלי נחסמת בגלל שאתה מדבר שטויות מצווה גדולה לפרסם את פסק הדין של הרב לוין בירושלים
חפשו בגוגל הרב אבינר ותמצאו את כל האמת כי פה משתיקים אותה
 ואם ההודעה הזאת שלי תעבור עריכה זו תהיה גם ההודעה האחרונה שלי כאן בלי נדר

תוקן על ידי המשקיף ב- 04/06/2009 22:18:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2009 21:46 לינק ישיר 

בשביל זה לא צריך להיות כתוב בפורום דבר, מי שמתחזה להיות יהודי, מחוייב בתרי"ג מצוות !

ואוי לו למי שפוגע בתלמידי חכמים.. רחמנות רחמנות.. שיתחיל לשבת בגיגת של מים קפואים כי שמה יהיה לו חם מאד !!!!!!!

תוקן על ידי מביטים ב- 04/06/2009 21:45:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2009 20:39 לינק ישיר 

איפה בכללי הפורום שלך כתוב שאסור להביא קישורים נגד הרב אבינר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2009 23:37 לינק ישיר 

המשקיף ערב טוב

יש לי הערכה גדולה אליך ולדברים שאתה כותב גם כאן וגם בפורום שלך.

אני לא מעריצה של הרב אבינר, לא מקבלת את הלכותיו (כי הוא לא הרב שלי), והוא אישית "לא
מדבר אלי". עם זאת, הבאתי את הכתבה בגלל התכנים שלה, הייתי מביאה את הכתבה גם
אם היתה נכתבת על ידי רב אחר או אזרח מן הישוב.

אני לא מחרימה אף רב, ומבקשת שאף אחד לא יעשה את זה בפורום שלי.

ערכתי את ההודעה שלך ומבקשת ממך, כמו שאני מכבדת את כללי הפורום שלך, כבד את שלי.

תודה והמשך ערב נעים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2009 23:10 לינק ישיר 

לגבי הרב אבינר חייבים לומר  שהוא פיפטי פיפטי
יש לו דעות נכונים בהרבה דברים וגם יש לו דברים ממש לא נכונים בהרבה דברים וכמובן שהחסידים שלו לא רוצים לשמוע ולקבל

תוקן על ידי 3ברית ב- 03/06/2009 23:31:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2009 21:11 לינק ישיר 

אני מאד שמח לקרא ולראות שלא חששת להביא את דבריו של ראש ישיבת עטרת כהנים. רבנו הגאון הרב שלמה אבינר. הקב"ה ישמרהו ויצילהו מידי כל המשמיצים והמוצאים דבתו רעה.

אל תחששי ואל תאמיני לשום השמצה!!!
אני הייתי מדיר רגלי ועטי מאתרים שנוהגים כך....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > הרב אבינר: ומרדכי לא יכרע ולא ישתחווה לפני אובמה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext