נראה לי שלא חסרים חברה שאמורים להכנס לשידוכים בקרוב והיו רוצים לדבר על זה אבל כשהם נכנסים לאיזה פורום בנושא שידוכים מה שהם רואים זה המון פטפטת שקשורה רק למי שנמצא עמוק בנושא איך להתנהג בפגישות או איך וכמה מעצבן כשמתנהגים לא כמו שצריך כי מי שבפנים עבר כבר את הנידונים בגוף הענין כמו איך בחור חרדי שלא כ"כ תקשר עם בנות עד היום יכול לשבת כמה שעות עם בחורה(ולהפך) להגיע לרמת תקשורת טובה עד כדי שהוא יוכל להחליט לפיה החלטה לכל החיים דוגמא לשאלה קטנה מול הנידון הענק של איך בחור ובחורה שהם שני ראשים אחרים לגמרי(אם לא שקיימת רדידות שמוחקת כל הבדל ומקיימת רמת חיים של צנון) יכולים לחיות ביחד שהרי מטרת חיי הנישואים היא שיתוף החיים עצמם (אגב עוד נידון רחב לעצמו) בקיצור אם אתם מעונינים תביאו עוד הנושאים שנראים לכם שאלות שצריך לסדר לפני השלב המכריע הזה מקווה שיענין אותכם תגיבו
*>
נשלח ב-14/2/2012 17:11
אהבה אינה דורשת משני אנשים להסתכל אחד על השני, אלא להסתכל יחד לאותו הכיוון.
נשלח ב-14/2/2012 17:06
*"העבר רק מתארך , העתיד רק מתקצר , וכאבי האתמול - לא יכריעו את התקוות של המחר..."
נשלח ב-13/2/2012 21:56
אין אדם הראוי לדמעותיך, ומי שראוי להן לעולם לא יגרום לך לבכות!
נשלח ב-12/2/2012 19:17
הבחור אוסף את הבחורה ולאחר מס' שניות
הבחורה שואלת אותו: "האם אני יכולה לקרוא לך אדם?"
בחור: " אממ.. בסדר, אבל זה לא השם שלי.. למה?"
בחורה: "כי את הראשונה שלי"
בחור: "טוב, והאם אני יכול לקרוא לך פג'ו?"
בחורה: "בסדר. למה?"
בחור: " כי את ה613 שלי"..
נשלח ב-12/2/2012 19:12
איש זקן עולה לאוטובוס ומגיש לנהג כרטיסיית נוער. הנהג שואל אותו: "אתה לא מתבייש? בגילך ועוד מעז לעשות לי קונצים של כרטיסיית נוער?" אומר לו הזקן: "ואתה לא מתבייש?! תבין כמה זמן אני מחכה לך!"
שאלה: "מה משותף בין נשים לבין הבורסה לניירות ערך?" תשובה: "בשני המקרים, רוב הזמן אתה מפסיד את כספך..."
נשלח ב-12/2/2012 18:24
שיניקו , מה הקשר?........?
נשלח ב-12/2/2012 18:17
שאלה: מה אמר הרצל? תשובה: אם תרצו אין זו אגדה! שאלה: מה אמר הפרסי? תשובה: אם תרצו אין...
נשלח ב-1/7/2009 22:16
טוב שנזכר לכתוב כאן משהו...
נשלח ב-1/7/2009 20:36
לולי, ההורים יעזרו לך
נשלח ב-17/6/2009 01:41
זה יקרהבקרוב חכי בסבלנות לוליאנה
נשלח ב-17/6/2009 01:31
הי לכם ... גירף את נהנת מהקטע של המוכרים...הבנים האלה... יהודיה אני לא מסובכת...! אני בסה"כ בחורה שצריכה לגדול... מצחיק שאני אומרת את זה על עצמי...