היום הייתי בסיום זוהר בעיר נשר ליד חיפה וגם בירך אותנו דרך הטלפון הרב בניהו שמואלי
היה שם רב נדמה לי קוראים לו הרב ביטון הוא היה אחד המשמשים של באבא מאיר אביחצירא ע''ה
והוא אמר שהרמח''ל הודיע וכתב שאם יהיו אלף סיומי זוהר בשנה אחת משיח בא והגאולה תבוא על ידי רחמים
אצל הרב בניהו באים כל ל''ג בעומר 160 אנשים שמסיימים את הזוהר כל שנה בל''ג בעומר
אני ברוך ה' קניתי סט זוהר כיס ובכל הזדמנות פותח מוציא וקורא
קודם כל זה מנקה את הנשמה בדרך הכי טובה יותר מכל לימוד אחר
ותאמינו לי זה נורא פשוט הוא מחולק לימים לגמור כל יום את הזהר של אותו יום לוקח בדיוק על השעון 20 דקות למי שאיטי 30 דקות
אתה מפזר את זה 10 דקות בבוקר אחרי הנס 10 דקות לפני ברכת המזון בצהריים ו10 דקות בערב לפני השינה וברוך ה' תוך שנה אתה מסיים את כל הזהר עם הזהר חדש עם תיקוני הזהר
אני מכיר עוד אנשים שקיבלו את זה על עצמם לאחר שאמרתי להם את זה וברוך ה' קוראים זהר כל יום זה המעלה של הזהר שאפילו אם אתה רק קורא בלי להבין כלום זה מנקה לך את הנשמה מכל הקליפות שנדבקו בנו מקרב את הגאולה ועודהרבה דברים יש לומר על לימוד הזהר אפילו בלי הבנה
הנה המספר טלפון של הישיבה סט כיס עולה 120 שקל לא כולל משלוח
זה נכנס לך בדיוק לחולצה או לכיס של המכנסיים זה בגודל של קופסת סיגריות באורך ודק מאוד לא מרגישים שהוא בכיס
02-6251451
נו צדיקים מי הצדיק הראשון שמקבל על עצמו לסיים זוהר בשנה בלי נדר מי הנחשון בן עמינדב
כל השמות יתקבלו אצל רבי דוד אביחצירא שליט''א לברכה
נו מי הראשון
גם מי שכבר התחיל ורצה שנכניס את שמו לברכה גם אפשר
נשלח ב-23/6/2009 07:24
פרידום אתה כל כך צודק אני מרגיש הרגשה פנימית כל כך חזקה בקריאת הזוהר
נשלח ב-23/6/2009 00:14
לא תוך שנה, אבל התחלתי לא מזמן, וזה פשוט מדהים איך מרגישים בחוש שזה פשוט טיפול יסודי..
נשלח ב-22/6/2009 23:51
פרידום
אתה גם לקחת עליך לגרוס את הזהר בשנה?
נשלח ב-22/6/2009 23:45
חבר'ה מומלץ בחום!! ב'גריסת זוהר' פשוט מרגישים איך גם מבלי להבין, הנשמה מטהרת..
נשלח ב-18/6/2009 21:52
כן אחי התכוונתי ראש חודש תמוז מי שרוצה לקחת חלק בקריאה דרך האינטרנט הנה העליתי קישור להורדה שבו חילקתי את הזוהר להקדמה ול5 חומשים שיוצא 7 דפים ליום בכדי לסיים את הספר הקדוש תוך שנה http://www.upf.co.il/file/83660.html 21710938 הנה תפילה לאמירה לפני לימוד בזוהר הקדוש
בנוסף יש את הקישור הזה להורדת התוכנה תורת אמת ובעדכון של החודש האחרון הוסיפו לימוד יומי זה מאוד פשוט לכוון את זה ואתם מגדירים את ספרי הזוהר ומגדירים כמה דפים לכל יום עכשיו בדקתי על המחשב זה מאוד נוח נו מי מצטרף למען משיח ולמען עם ישראל? http://www.toratemetfreeware.com/Downloads.htm
נשלח ב-18/6/2009 13:29
התכוונת ראש חודש תמוז אשריך אשריך שימחת אותי אשריך ואשרי יולדתך
נשלח ב-18/6/2009 11:11
יש את התוכנה תורת אמת היא ניתנת להורדה בחינם מתוך התוכנה המרתי את ספר הזוהר לקבצי אקרובט ולפי החישוי בכדי לסיים את הזוהר בשנה יש לקרוא 7.5 דפים ליום מי שלא נוח לו חצי יכול יום אחד לקרוא 7 דפים ויום למחרת לקרוא 8
אני חושב שאקח על עצמי את זה בלי נדר אני מתחיל בראש חודש אב ביום שלישי הבא
מישהו מצטרף ?
נשלח ב-18/6/2009 09:58
אחי זה מדהים אני חושב לקחת על עצמי אבל אני מפחד שלא אעמוד בזה.
תראה אבל איך הקב"ה סיבב את זה
בערב שבועות חבר מהבית כנסת סיפר לי על חוברות לקריאה של זוהר תוך שנה וביקשתי ממנו שיביא לי זה משום מה לא הסתדר
וביום ראשון חיפשתי אצל פנחס ראובן זוהר במהדורת כיס לא מצאתי ותראה יומיים אחרי זה פתחת אשכול
נשלח ב-18/6/2009 08:28
זה שאמרתי 20 דקות ליום לא יותר
מי לוקח נו צדיקים למען הגאולה
מה איתך נועם יש מצב שאתה לוקח
תחשוב על זה
נשלח ב-18/6/2009 08:01
לפי מי שראיתי בחלוקת ספר הזוהר לפי האינטרנט יוצא 21 דפים ליום בכדי לסיים אותו בשנה
נשלח ב-17/6/2009 23:19
אני חוזר ואומר השאלה שלי היתה תמימה לחלוטין ללא שמץ של ביקורת כלשהי, לשאול על מנת לדעת..
חזק וברוך!
נשלח ב-17/6/2009 22:36
ובכן בדקתי יותר והרב מוצפי כותב בספרו מבשרת ציון סימן ל
את מה שאמרנו כאן מקודם
זוהר בלילה מותר תהילים תורה שבכתב אסור
נשלח ב-17/6/2009 22:13
כל מה שאסור בלילה זה רק תורה שבכתב
תורה שבעל פה מותר וזוהר זה תורה שבעל פה
ואם נאמר שלפי שיטתך כל התורה אסורה בלילה לאן הגענו
לא ילמדו תורה בלילה
לגבי מקורות
הרב מוצפי והרב בניהו עדות שמיעה לא ראיתי כתוב
נשלח ב-17/6/2009 21:55
זו היתה שאלה פשוטה..
אתה יכול להפנות אותי למקורות לזה?
נשלח ב-17/6/2009 21:41
אתה שואל משיב מה בדיוק לא הבנתי
לפי הסימן שאלה אתה שואל
לפי הנוסח אתה אומר מותר
בוא נראה כך הייתה צריכה להיראות הודעתך אם היא שאלה
לפי הספרדים האם מותר לגרוס זוהר אחרי השקיעה ולפני חצות?