ניפ נאפ התקשר אליי הערב ואמר לי תפתח את האתר של הרגלא''ט תראה מה שהוא כתב עליך ועליי
פתחתי והייתי המום אחרי שגיליתי את דעתי שיש אתו בעייה מכיוון שהוא חולק על צדיקים אבל אמרתי גם אז וגם היום שיש לו כוח ראייה מיוחדת במינה ויודע דברים על אנשים אפילו גם מה הם חושבים אתם יכולים לבדוק את דבריי בגילוי דעת
וגם בשאר הדברים שכתבתי עליו
בקיצור רציתי להראות לכם את השאלה של הניק דדון ואת תשובות הרגלא''ט וגם הוא התייחס למה שמרדכי והמייחל כל הזמן אומרים עליי עפר לפיהם
השאלה
בס"ד
שלום כבוד הרבנים בראשות הרגלאט.
בזמן האחרון אני חוזה במלחמת פורומים המתנהלת ,והפורומים ללא יוצא מן הכלל מדברים על נושא המשיח והגאולה.יש אזהרות רבות ברחבי הרשת על אתרו של אדון המתקרא יעקב רביבו ,הפורום שלו "הנה ימים באים" מותקף ובפורום "אחרית הימים כאן ועכשיו" ,ופורום נוסף העונה לשם "נבואות ואקטואליה באחרית הימים" הודיעו שכל ירא שמים מומלץ עבורו לרחוק מן אתר "הנה ימים באים" ומאותו אדם המתקרא יעקב רביבו.בעבר כמדומני אותו יעקב היה באתר עידן המשיח ואף פירסם הודעות בפורום.עד כדי כך מבקשים להתרחק ממנו שבאתר "נבואות ואקטואליה באחרית הימים" היה העלבות ישירות על שותף שלו לפורום בעל כינוי nip nap',
.
אני שלחתי תרומה לארגון ומבקש תשובה מהרגלאט בנוגע לשלוש המפעילים יעקב רביבו nip nap והבחורה הזאת נקראת ברית 3.
יש להגיד שיעקב רביבו מעליב ומנבל פיו יחד עם אותו nip nap כנגד תלמידי חכמים כגון הרב עמוס שרקי שליט"א.הרב שרקי כתב מאמר המשווה בין פועלו של הרצל לבין פועלו של משה רבינו.והתחילו כנגדו העלבות שהרב שרקי הינו חלילה שדין יהודאין{ציטוט דברי יעקב רביבו],וnip nap אמר דברי בלע לכיוונו של הרב עמוס שרקי שליט"א.ניתן להגיב בכל דרך אך לדעתי אין מקום להשמצות כנגד רבנים.מה עוד שבאתר של יעקב רביבו{המכנה עצמו המשקיף],תלמיד לשעבר של הרב עמוס שרקי שליט"א נתן להם הכתובת לבירור מול הרב עמוס שליט"א בנוגע למאמרו.אך במקום לברר הסוגייה המשיכו בהבל פיהם לבזות הרב שרקי שליט"א.
.אני מאד מעוניין מה יש לרגלא"ט לומר בענינם ומה היחס שיש להעניק להם.
ממתין לתשובת הרגלא"ט.
מאור דדון אלפסי.
התשובה עליי
בס"ד
תשובת כ"ק הרגלא"ט בעניין אדון יעקב רביבו .
שואל יקר.דע אשר שאלתני שאלות פרטיות על אנשים פרטים ולכן אנוכי אמסור למענך בענינם רק הראוי לך לדעת ואת שאין רשות לגלותך מסתיר כי בנפשות פרטיות מדברים בזאת התשובה.
תשובתי הרגלא"ט בעניין האדון יעקב רביבו:,יש לך לדעת שהנפש המדוברת יקרה עבורי מאד.ואנוכי מכירו ומוקירו בפן הרוחני.וגם דע לך שואל יקר שיעקב רביבו צדיק אמת הוא וחווה הרבה "מכאובים" בחייו ותחושות "אוב" ואין תורה נקנית רק ביסורים קשים.אכן יש לאדון רביבו מידת ה"עיקוב" והינו עוקב אחר התנהלות חכמים ומשגיח שתורת אמת לא תפגם על ידי דברי הבל.-
אומנם התעצבתי לשמוע שמצא עצמו אדון יעקב רביבו נגרר למחלוקת כנגד הרב אורי שרקי שליט"א.אנוכי באופן אישי לא מכיר את הרב אורי שרקי אך המאמר המדובר עיינתי בתוכנו ואת האמת יש להגיד.הרב אורי שרקי סטה מדעת תורה.וראוי לציין הרצל עשה הרבה פשעים אך גם תחת ידו הוציא לפועל תוכנית שהרבה מאד צדיקי אמת היו שמחים במידה והקב"ה היה בוחרם להוציאה אל הפועל.נאמר בתורתנו הקדושה יתמו חטאים מן הארץ,חטאים ולא חוטאים.עשה הרבה דברים נוראיים הרצל בסוד שעת {צר"ה} היא {ל}יעקב וממנה יושע.-
סוד "הרצל" הוא הצרה על שם צעדיו הצרו דעת תורה.אך יחד עם זאת חזר בו משגיאותיו ולכן ראוי לא לשופטו לחיוב ולא לזכותו אך להודות שהתועלת שהוציא מתחת לידיו גדולה מהנזק שהותיר אחריו.אך בשום פנים ואופן ח"ו ח"ו אין להשוות דמותו למשה רבינו אב הנביאים כגון מעשי הרב אורי שרקי שליט"א.ומה עוד באותו מאמר כמדומני במידה וזכרוני לא מטעני מטיל ספק בקדושת יוסף הצדיק זצוק"ל והדברים כואבים אך יש למחול במיוחד לרב בישראל שבודאי ובודאי דלת התשובה פתוחה עבורו לחזור בו משגיאתו.-
בכל אופן הייתי מייעץ לצ"דיק יעקב רביב"ו,יעקב כשמך רביב"ו יש לך בירו"ר גדול לעשות למען ישראל,ואתה עוסק בגאולה על פי מה שסיפרת לאנוכי בשאלתך ששאלתני בעברך.וגם הודעתני שיש לך פורום לעניני משיח אז דבוק בלהרבות הטוב ואת הרע והפגום השאר מחוץ למפתן אתרך.וההחלטה איך לנהוג שלך היא.זה במידה וקראת תשובתי לאדון דדון ששאל מה לעשות בענינך,-
ובעניין אתרו של הצדיק יעקב רביבו אשר אומרים אותם גורמים לדבריך אדון דדון ,שאין לקרוב ח"ו לקרבתו עפר לפיהם ,כי ליבם לא ישר ואש הקנאה אחזתם ופוסל במומו פוסל ואין אדם רואה מומיו שלו הוא.אנוכי הרגלא"ט סומך ידי על יושרו ודעת תורתו של הצדיק יעקב רביבו ראוי הוא לעיין בדבריו ולא לך לטעות לזה הצדיק כח ברכה מיוחד, ומנצל אנוכי הרגלא"ט ההזדמנות בזאת התשובה החבר דדון מסור לצדיק יעקב רביבו שיברך אותי הרגלא"ט באתרו לבריאות איתנה והצלחה ברוחניות ובגשמיות מטוב חסדי הבורא יתהלל.אתה רואה עד כדי כך סומך עליו אנוכי הרגלא"ט שמבקש מאיתו ברכה.והזוהר הקדוש מלמדינו צריך להיות זהירים ולקבל ברכה רק מאיש ירא שמים,וזה לך התשובה ..
אני אכן מברך את הרגלא''ט לבריאות איתנה והצלחה ברוחניות ובגשמיות ושיזכה מטוב חסדי הבורא יתהלל
והלוואי אם מישהו יכול לבדוק האם דעתו על הרבנים הקדושים השתנתה הלוואי מי יתן כי את האמת זה הדבר היחידי שהפריע לי להתקרב לצדיק הזה
תשובה על חנניה המכונה ניפ נאפ
בס"ד
תשובת הרגלא"ט בעניין האדון חנניה בירדוגו:
דע לך שואל יקר שבעניין האדון חננ-יה בירדוגו מדובר על פי בדיקתי באדם ששורש נשמתו סוד "אביר" בסוד ביכולתו יבא"ר בתורה דברים סתומים, ויש ולעיתים שהינו "עודר ואוגר" בפנימיותו "הארות" אשר בכך הייצר הרע חותם בו תחושות "און ועוינות" עקב שלא מעריך חכמתו ,-
ולעיתים רחמנא ליצלן "בור" מלא נחשים ועקרבים בנפשו, ועקב שמעמיק בתורתו וכח "עיונו" גדול אז חש הינו "גוער ואוגר כעסים" והינו כ"גור" בעל "הידור" מול הייצר הרע אשר מפריעו בעבודתו את בוראו ולעיתים ממרר ושואב כוחותיו.מדובר באדם שחש "עיבור" בנשמתו וחוה בהרגשתו "הארה" ואנוכי מאמין שהינו צדיק אמת,ותחת ידו לא מתכוון להרע גם במידה והוציא ח"ו הרי כל העם שגגה, ראוי הוא ללמוד ממנו תורה כי הוא מסוג האנשים הממיתים עצמו עליה במידה ויוצרך לכך יגלה הקרבה גדולה.
תוקן על ידי המשקיף ב- 18/06/2009 0:25:55
נשלח ב-18/6/2009 09:28
טוב - אני מסכם: כל מה שנכתב פה יפה מאד. לגבי התשובה על המכתב - אכן כל הפוסל במומו פוסל. ישר כח משקיף, ניפ וצברית. נתאחד ונאהב אחד את השני למען אהבת השם יתברך ונזכה לשלטון ירא שמים ולמשיח במהרה
נשלח ב-18/6/2009 01:45
לפני הבחירות ראיתי שהימין עולה בצורה חזקה מאד, ויש התחזקות של הזרמים הדתיים פה
בארץ וגם כל מה שקשור בהתנחלויות וארץ ישראל. אני לא בטוחה שנתניהו צד להתחזקות
הפנימית הזאת שנובעת מהרוח של עם ישראל שהתחזקה מאד ותמשיך להתחזק בשנה
הזאת, במיוחד כשנראה שבחודשים הקרובים ינשבו רוחות מכיוונים הפוכים (מצד הממשלה),
יש הסתר גדול כרגע בענין של נתניהו - שיבוא לגילוי ותסיסה גדולה שתתחיל בשנה
האזרחית 2010 כאשר בניסן התש"ע יש היבט המסמן שינויים בשלטון מחד ואירוע לוחמני
מאידך (אין לי מושג איזו מלחמה זאת תהיה).
אוי ניפנאפ... אני מסכימה איתך... אין מלך בישראל... אין לנו על מי להישען אלא על אבינו
שבשמים שאוהב אותנו ובע"ה גם יעזור לנו...
ערב טוב.
תוקן על ידי 3ברית ב- 18/06/2009 1:43:07
נשלח ב-18/6/2009 01:02
אם את זוכרת, כתבת בזמנו לפני הבחירות, שהממשלה הבאה תהיה ימנית, ותפעל בארץ פעולות עם צביון ימני (ככה הבנתי את דבריך אם אני לא טועה...) ויהיו שינויים בארץ בכל מיני דברים לכיוון הימיני והדתי.
האם גם היום את חושבת כך אחרי מה שאנו רואים בתפקוד הממשלה, ומה נראה לך לעתיד הקרוב שלנו...?
לגבי הנאום אני עם רגשות מעורבים לגביו, אני לא יודע אם אפשר לסמוך על ביבי...?
בכל מקרה הוא כבר הסכים למדינה פלסטינית, ועל זה נאמר "אין מלך בישראל".
נשלח ב-18/6/2009 00:50
ערב טוב ניפנאפ
כמה דקות לפני הנאום הידוע פתחתי את מפת ישראל וראיתי היבטים שמתייחסים לנאום
העומד להישמע (בשפה מקצועית פשוטה - היבט של ה"ירח" שמסמל הנהגה נמצא בזוית
קשה מול כוכב "חמה" במפה של ישראל (שזה כוכב התקשורת), המיקום של כוכב חמה
נמצא (בתרשים הלידה של ישראל) באזור שמסמן ארץ ישראל ודת על כל המשמעויות
הנלוות לכך.
צילמתי את הזוית הזאת והבאתי אותה לפורום וכתבתי שהנאום יהיה רע לישראל.
אחרי כמה דקות מחקתי את האשכול כדי לא לעורר רוגז מצד אלה שרואים את החיצוניות
בלבד של הדברים, שהרי לא מדובר בסמלים וחישובים אלא יש סובב ומסובב והשגחת השם
מתלבשת על הצורות הנוצרות במלים שיוצאות מהפה הנואם והן מכות הדים בארץ ובעולם כולו,
ואם זה מופיע בהיבט שלילי, יש לזה מן הסתם סיבה.
נשלח ב-18/6/2009 00:36
לצברית ראיתי באתר של הרגלט מה שדדון כתב עליך ומה שהרגלט ענה.
האם את יכולה להרחיב בנושא, על איזה תחזית מדובר, ולמה מחקת אותה כמו שדדון אומר ?