בית פורומים חבלי משיח

שרי אריסון: "אני מקבלת מסרים מלמעלה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2009 21:41 לינק ישיר 
שרי אריסון: "אני מקבלת מסרים מלמעלה"

שרי אריסון: "אני מקבלת מסרים ישר ממעלה. קיבלתי לפני שנתיים מסר שיהיה משבר כלכלי ושהרבה אנשים ישתגעו - אבל גם קיבלתי מסר שאנחנו לקראת הגאולה"

(עדכון) - אריסון לחדשות ערוץ 2: "דה מרקר יצא למלחמה נגדי ממניעים אישיים" ■ "כבר הרבה שנים אני רואה דברים לפני שהם קורים" ■ "יאכטה זה פשוט לא בשבילי" ■ למדתי מעופר גלזר לצחוק מכל הלב, לעשות הכל בגדול, כי אני מאוד צנועה ומאוד ביישנית" ■ "אני מאוד לא אוהבת את סטיגמת המיליארדרית. כשילדים מבקשים ממני חתימה כי יש לי כסף, זה מעיד על פגיעה בחינוך במדינה"

(מובא חלק מהראיון - לראיון המלא נא להקיש על כותרת הידיעה).

"אני מקבלת מסרים ישר ממעלה. קיבלתי לפני שנתיים מסר שיהיה משבר כלכלי, שהרבה אנשים ישתגעו ושיהיו הרבה מחלות ואפילו תאונות של מטוסים - אבל גם קיבלתי מסר שאנחנו לקראת הגאולה". כך אמרה הערב (מוצ"ש) שרי אריסון, בעלת השליטה בבנק הפועלים, בראיון מיוחד ל"חדשות ערוץ 2".

אריסון אמרה עוד: "יש לי חזון מאוד גדול של הבטחת הקיום האנושי ואני חושבת שאני יכולה להביא ערך מוסף לעולם. כבר הרבה שנים אני רואה דברים לפני שהם קורים, והתשובה שקיבלתי ממי שמעביר לי מסרים זה ללכת עם האמת. זה עובד אצלי או בתמונה או במלים - לא דרך אנשים".

אריסון התייחסה להוצאת ספרה החדש: "עשיתי הרבה דברים בחיים שלי אבל ספר זה משהו מהנשמה שלי. נתתי למה שרואים בחוץ לשלוט ולא יצאתי עם הקול שלי, הספר שלי זה הקול שלי. תמיד הרגשתי לא מובנת ושאנשים רואים דברים הפוך ממני".

בנוגע לפרטים בספרה על תחושת היותה קורבן אמרה אריסון למראיין, עמנואל רוזן: "מה שחשוב לי זה דברים של הלב. כל החומריות הזו זה דברים בעיני שלא לוקחים לקבר. יום אחד יש לך ויום אחד אין לך. אני נותנת פחות משמעות לדברים האלה. כשאתה נותן ונותן ומקבל רק ציניות ורוע, אתה מרגיש שאתה מתרוקן".

אריסון אישרה כי היא מעוניינת למכור את היאכטה שלה: "זה לא עניין שלא מגיעה לי יאכטה. זה פשוט לא בשבילי, נהנתי מזה תקופה מסויימת ואחר כך עברתי ייסורים. אני לא נהנית מההו-הא סביב זה. כשהגיע המשבר אמרתי יופי, יש לי תירוץ למכור".

"אני קודם כל הולכת עם האמת שלי. ישבתי בשקט ובעיתונות ובטלוויזיה כל אחד השמיע את קולו. בסוף אמרתי: עד כאן, יש לי מה להגיד. אני בטוחה שחשבו שאני אתקפל, אבל הם לא מכירים אותי. אני הולכת עם האמת שלי עד הסוף".

על העובדה שהעיתון "דה מרקר" יצא נגדה בקמפיין תקשורתי, כשברקע חובות גדולים של "הארץ" לבנק הפועלים וסירוב של הבנק להמשיך להזרים אשראי כבעבר לעיתון, אמרה אריסון: "זה אסון שיש כוח וכשמשתמשים בכוח הזה למניעים אישיים. הם יצאו נגדי למלחמה ממניעים אישים, שקשורים ליחסים בין העיתון לבין הבנק. אני לא אכנס לזה, אבל חושבת שזה חמור מאוד".

אריסון התייחסה בראיון גם למאבק המתוקשר מול נגיד בנק ישראל, סטנלי פישר: "אני לא נגד אף אחד. יצאתי בעד דני (דנקנר) כי הוא היה יו"ר מעולה, אבל מעבר לזה אני חושבת שהקריסה העולמית הרסה כל כך הרבה בגלל היעדר הערכים, ואני לא מאמינה שאפשר לתלות אדם בכיכר העיר בלי משפט.

"אני קודם כל הולכת עם האמת שלי. ישבתי בשקט ובעיתונות ובטלוויזיה כל אחד השמיע את קולו. בסוף אמרתי: עד כאן, יש לי מה להגיד. אני בטוחה שחשבו שאני אתקפל, אבל הם לא מכירים אותי. אני הולכת עם האמת שלי עד הסוף".

על העובדה שהעיתון "דה מרקר" יצא נגדה בקמפיין תקשורתי, כשברקע חובות גדולים של "הארץ" לבנק הפועלים וסירוב של הבנק להמשיך להזרים אשראי כבעבר לעיתון, אמרה אריסון: "זה אסון שיש כוח וכשמשתמשים בכוח הזה למניעים אישיים. הם יצאו נגדי למלחמה ממניעים אישים, שקשורים ליחסים בין העיתון לבין הבנק. אני לא אכנס לזה, אבל חושבת שזה חמור מאוד".

אריסון התייחסה בראיון גם לשניים מהגברים המשמעותיים בחייה. על אביה, תד אריסון, היא אמרה: "אבא שלי לא רצה להוריש לי את העסקים, היום אני מבינה שזה היה מתוך דאגה ומבט מאוד שובניסטי".

על בעלה לשעבר, עופר גלזר, היא אמרה: "התחברתי לעופר מהרגע הראשון, מאוד אהבתי אותו ואני עדיין מאוד אוהבת אותו. למדתי ממנו לצחוק מכל הלב, לעשות הכל בגדול, כי אני מאוד צנועה ומאוד ביישנית. הייתה לי תקופה מאוד חשובה עם עופר, אבל היה צריך לעבור הלאה. כל אחד מאיתנו קיבל מה שהיה צריך לקבל מהקשר. בעניין של המשפט, נעשה לו עוול. זה לא היה ולא נברא, התקשורת עשתה מזה דבר גדול, שנינו שילמנו את המחיר. זה היה שיעור גדול בשבילי בחוסר צדק. אנשים ממהרים לשפוט ממה שהם רואים בחוץ".

אריסון סיכמה: "שמו לי סטיגמה של המיליארדרית, זו סטיגמה שאני מאוד לא אוהבת. וזה פוגע בחינוך במדינה. כשילדים מבקשים ממני חתימה בגלל שיש לי כסף, זה לא טוב ומעיד על פגיעה בחינוך במדינה. יש לי הרבה מה להציע חוץ מכסף".

אריסון ל"7ימים": "כל החיים הסתרתי"

אריסון, בעלת השליטה בבנק הפועלים, תיארה בראיון נרחב ל"7 ימים" של "ידיעות אחרונות" בסוף השבוע כי היא מקבלת מסרים ותמונות, לדבריה מאז הייתה ילדה קטנה. היא מספרת שהדברים גרמו לה להרגיש שונה ולא שייכת. "כל החיים הסתרתי וגם לא דיברתי, כי אם ניסיתי לדבר לא הבינו אותי... או שהיו אומרים אוי איזה שטויות. זה מאוד מכווץ".

אריסון מספרת בראיון: "כילדה בת 4-5 הייתי הולכת לישון והייתי רואה תזוזות בחדר, ראיתי דברים.... גם כבוגרת כשהייתי חווה שמשהו יכול לקרות - זה יכול להיות פיגוע, זה יכול להיות אסון טבע או התנגשות של מטוס ויש אנשים מסביבי, אלה אנשים לא רוחניים, שלא מאמינים לי, אני אומרת להם משהו לא טוב הולך לקרות והם מסתכלים עליי כאילו אני פסיכית".

"אני חוויתי מראש, למשל, את מה שקרה לאריק שרון והתחלתי לבכות ליד חברים שלי אבל הם לא הבינו. מה שהכי מוזר לי זה שיש אנשים בחיים שלי שראו שכל פעם בהייתי חווה משהו, הוא באמת התרחש והם עדיין לא מאמינים לי. אבל ככה זה אנשים, הם פוחדים ממה שלא מוכר להם".

אריסון מרחיבה לגבי ההתגלויות בבנק הפועלים: "לפני כמה חודשים למשל, קיבלתי מסר שהולך לקרות משהו עם המחשבים, שהם הולכים לקרוס. המזל שלי בשנתיים האחרונות שאני חופשייה עם המנהלים שלי. הם יודעים שאם יש לי מסר אז זה קורה. אז באתי לדני ואמרתי לו 'תשמע אני מרגישה לא נוח כי הולכים לקרוס המחשבים בבנק הפועלים, תעשה בדיקה' ושבועיים אחרי כן קרסו המחשבים".

"אני בעניין הזה מובילה משהו, אבל העולם יגיע לשם. עידן הכוחניות, המניפולציות, המלחמות, זה עולם שהולך ומת, זה לא יהיה יותר... לקח לי זמן ללמוד שזו הייחודיות שלי ואני מקבלת את זה כבר בטוב. היום כשאני רואה שצריך ללכת בדרך מסוימת בעסקים או בכל דבר, אף אחד לא יכול לעצור אותי. זה לא שאני לא מקשיבה לאנשים בסביבה אבל זה צריך לנגן לי נכון. עם מה שמנגן לי נכון, עם זה אני אלך".

"בתוכי תמיד הייתי מאוד בודדה, הרגשתי לא מובנת...". אריסון מספרת כי בשנת 1996 חל שינוי כפי שהיא מתארת בספרה: "פגשתי מתקשרת שאמרה לי שכל מה שאנחנו מכירים משתנה ושיש לי תפקיד במה שעומד לבוא, שאכן יש לי שליחות בעולם הזה, שליחות להנהיג ולהוביל".

"אחת המטרות של הספר שלי", אומרת אריסון, " היא להראות שאפשר לקדם את הרוח ואת החומר במקביל".

המשך הכתבה - בלינק למעלה.

יודגש ויצויין ששרי אריסון תרמה במהלך חייה מיליוני דולרים לנזקקים ועניים.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2009 03:01 לינק ישיר 

3ברית כתב:

יש לדעת שאין סיכוי אף קלוש לקבלת מסרי אמת על ידי זאת האשה. מכיון שהיא שקועה בעולם העשייה. כספים וממונות. ומה עוד בעת האחרונה רבו עד מאד הדינים כלפיה. פרשת הגירושים. התעללות המינית של בעלה בעוזרת הבית. הפסדים של מליונים בכספיה. איבה קשה מצד עובדי הבנק על פיטוריהם ההמונים.עליה נאמר "מי מריבה". לשון מרבה ייתר על המידה לפרסם את עצמה ומביאה על עצמה דינים קשים. לא מצד הקדושה. ואיך הרי לא שומרת תורה ומצוות. ומנהלת שגרת חיים חילונית לחלוטין.במידה וניחנה במסרים המסרים פחות חכמים מאיתה.-

אחרי זה היה בכח המסרים לנסות לפחות ולפתור בעיותיה.יוצא מכך שמדובר במסרים מן כח החיסרון בבריאה. סוד שדים המשודדים כל שפע חיובי מאיתה. והם הסיבה לכל צרותיה . וטועה על ידם לחשוב שהיא "מוארת ונולדה מחדש". שיבושם לה. בכל מקרה אנו לא יוצאים כנגדה . בסך הכל היא סובלת ועקב חסרון ובדידות מאד גדולים מצאה עצמה מדברת אל כלל ישראל. כגודל החסרון רק חשיפה שכזאת יכולה להשכיח את הכאב מעט. מאחל עבורה הרבה סייעתא דשמייא כי הנפילה שמחכה לה בסוד חסרון אחרי מילוי דבר לא פשוט.

בראש וראשונה אציין את הערכתי הרבה לרב הוד שליט"א, שתשובותיו שהקיפו נושאים רבים ומגוונים בדיון הראו את עומק חוכמתו הרבה והתמצאותו גם בעולם האקטואלי החילוני, מהתשובה אני רואה שאירועים בחייה של שרי אריסון מוכרים לו כמעט מקרוב (ההתייחסות הקודמת שלי בפורום שאבה אך ורק מהכתבה עליה והראיון שנתנה והובא אף הוא לפורום).

עם זאת, אני מבקשת להביע את דעתי על חלק מדברי הרב. אני בטוחה שחוכמתו רבה משלי ובוודאי אם הייתי מביעה דעתי
בפורום שלו, הוא היה מעשיר את ידיעותי, ובכל זאת אגיב:

הרב הוד כותב:
יש לדעת שאין סיכוי אף קלוש לקבלת מסרי אמת על ידי זאת האשה. מכיון שהיא שקועה בעולם העשייה. כספים וממונות
למיטב הבנתי אין קשר בין עולם העשייה, כספים וממונות לבין האמת הפנימית של אדם, יהיה אשר יהיה. ראיה לכך נמצא אצל  רבנים גדולים המחזיקים עמותות ושקועים בעולם העשייה - ובכל זאת האמת לצידם ומסריהם אמת. אני לא רוצה לציין שמות אבל אני מכירה אישית רבנים שמנהלים 'ישיבות' ועמותות ועוסקים בצד הטכני לצד לימוד תורה כמובן, וכשהם מדברים ניכרים בהם דברי אמת.
בלי קשר, מהאזנה לדבריה של שרי אריסון התרשמתי עמוקות מהאמת הפנימית שבה, אין זה דבר שברגש אלא דבר שבתחושה, ואין לבטל את האמת הפנימית שלה בגלל שאלוקים חנן אותם גם בעושר רב.

ממשיך הרב ואומר:
ומה עוד בעת האחרונה רבו עד מאד הדינים כלפיה. פרשת הגירושים. התעללות המינית של בעלה בעוזרת הבית. הפסדים של מליונים בכספיה. איבה קשה מצד עובדי הבנק על פיטוריהם ההמונים.
קשה לי מאד להסכים עם דבריו. אין ולו יהודי אחד שלא עובר תקופה של דינים ונסיונות. אני חושבת שהרב הרגלא"ט עצמו עובר תקופה קשה ביותר ולא אפרט (שוב אני מבקשת לברך אותו, שהשם יתן לו בריאות ואריכות ימים, ויאיר לו את הדרך באור יקרות) - לא הבנתי בכלל את הקשר בין הדינים הקיימים כלפיה לבין האישיות והאמת הפנימית כולל ה'מסרים' המועברים על ידה.
ממה שלמדתי, בורא עולם טוב ומיטיב, כאשר באים דינים על יהודי - המטרה שלהם לתקן את היהודי, אין יהודי אחד מתוקן ומעט מאד יהודים הם צדיקים גמורים, לכן קשה לי לקבל את המשפט הזה ביחס לאישיותה או דבריה של שרי אריסון.

ממשיך הרב:
לשון מרבה ייתר על המידה לפרסם את עצמה ומביאה על עצמה דינים קשים. לא מצד הקדושה. ואיך הרי לא שומרת תורה ומצוות. ומנהלת שגרת חיים חילונית לחלוטין.במידה וניחנה במסרים המסרים פחות חכמים מאיתה.
ייתכן שהפרסום העצמי מביא את המקטרגים לקטרג, לפחות ממה שקראתי בספרי קודש (מידת הגאווה?) הייתי שמחה לקבל
פירוט יתר, אבל אני חולקת על דעתו לגבי הסייפא במשפט. האמונה החזקה (כפי ששמעתי) הקיימת בה כלפי בורא עולם
והקשר החזק שלה אליו כמו גם חכמה אלוקית טבעית הטמונה בה , כל אלה הביאו לה את הראייה הפנימית שמלווה אותה
עוד מימי ילדותה.

אחרי זה היה בכח המסרים לנסות לפחות ולפתור בעיותיה.יוצא מכך שמדובר במסרים מן כח החיסרון בבריאה. סוד שדים המשודדים כל שפע חיובי מאיתה. והם הסיבה לכל צרותיה . וטועה על ידם לחשוב שהיא "מוארת ונולדה מחדש".
לא מובן לי משפט זה ולא ידוע לי איזה בעיות היא ניסתה לפתור באמצעות המסרים, בעיות אישיות ? בעיות כלכליות ? בעיות חברתיות ? אבל אולי בפורמט שהוצג בפורום היה קשה לפרט והדברים הובאו בתמצית, אבל כיוון שה'מסקנה' ממשפט זה הובילה למשפט הבא ש'מדובר במסרים מן כח החיסרון שבבריאה', אני חוששת שדבריה לא נשמעו לאוזן הכותבת, או שאני עצמי חסרה בידיעה נוספת, לא ברור לי שהתראיינה בנוסף למה שהובא לכאן, אבל מהראיון עצמו לא רק שהיא לא מדברת על חסרון שבבריאה אלא על ה'יתר' שבבריאה שהיהודי (לפחות במגזר שלה) לא מספיק שם ליבו לכך, דוגמת ה'זמניות' וההכרח לשאול ולבדוק 'מה יש לי' כדי להביא לתועלת האחר, או ראייה שאומתה מספר פעמים בסוד היתרון האינטואיטיבי החזק הניתן לה. המשפט הבא כבר נראה תלוש מאיזה סרט בדיוני שיוצר "שדים שמשודדים כל שפע חיובי מאיתה והם הסיבה לכל צרותיה", שלשיטה זו אפשר להבין שהצרות שנופלות על יהודי נובעות מאותם שדים משודדים, ולא מנסיונות ומבחנים בהם נבחן כל יהודי כדי לתקן ולהעלות את דרגותיו הרוחניות.
לדבריו  - אותם שדים מטעים אותה לחשוב שהיא 'מוארת ונולדה מחדש', אבל בראיון איתה לא נראה בשום מקום שהיא רואה איזה שינוי שחל בה, ההיפך, היא מדברת על תופעות שליוו אותה מאז ילדותה, לכל היותר 'הלידה מחדש' היא החשיפה של אותן תכונות שהחליטה להביא לתקשורת. לגבי זה אין לי דיעה כלל, אבל אני שואלת מה מניע כל אדם לבטא את עצמו בדרכים תקשורתיות או אחרות, במיוחד כשהביטוי קשור באיזה מסר לעם היהודי (לא מסר לעצמו), מספיק לראות אתרי אינטרנט מלאים ב'דיבורים ומסרים' של יהודים בגווניהם השונים ובתחומים שונים, ואם נבדוק נמצא שמסלול חייהם עובר שבילים מפותלים לכאן ולכאן שלעולם לא נבין חשבונות בורא עולם המוביל את היהודי בשבילים אלה וסיבת הדרך.

לגבי הסייפא לא ידוע לי מאיזה חסרון וכאב שרי אריסון סובלת יותר מהחסרון והכאב שכל יהודי חש, לפעמים חמור בהרבה מתחושת החסרון והכאב שלה (שאין לאיש יכולת למדוד אותם). הדיבור שלה אל 'כלל ישראל' לא מחייב איש, כך היא חושבת וכך היא מרגישה בבחינת ראייתה הפנימית המושכלת, שגם אם זה לא תואם ראייתו של מישהו, הרי בוודאי איש לא יכול לצאת נגד האמת הפנימית היוצאת מאותה ראייה פנימית שכלית.

אני כן יוצאת כנגד הראייה המבטלת יהודי שלא מקיים תורה ומצוות, או רואה בו יהודי סוג ב', דווקא שרי אריסון יכולה ללמד אותם אלה הרואים ככה כשהיא מדברת על 'גוף אחד', כל נשמות ישראל מצויות בגוף אחד, הנסיון להטיל דופי ביהודי זה או אחר בגלל איזו שהיא סיבה התלויה בתורה פירושו להשתמש בתורת ישראל כקרדום לחפור בו ולהתנגח ביהודי אחר, שאין לנו שום רשות לעשות. אין יהודי אחד 'טוב' מיהודי אחר, גם אם לפעמים נדמה לנו שאנחנו הכי חכמים, הכי צודקים, הכי ראויים, הכי יודעים - שהרי מידה זו נגועה בגאווה ובוודאי אין בה אהבת ישראל וקבלת ישראל.

תוקן על ידי 3ברית ב- 25/06/2009 10:49:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2009 02:37 לינק ישיר 

התייחסותו של הרב הוד מאתר 'משיח, גאולה ואקטואליה' לגבי שרי אריסון בדיון הקבלי שהתנהל הערב בהנהגתו עפ"י פרשת השבוע חקת (יש לי מה לאמר לדבריו.. ואגיב לאחר שאכתוב את דעתו שהתפרסמה בפורום של הנ"ל:

יש לדעת שאין סיכוי אף קלוש לקבלת מסרי אמת על ידי זאת האשה. מכיון שהיא שקועה בעולם העשייה. כספים וממונות. ומה עוד בעת האחרונה רבו עד מאד הדינים כלפיה. פרשת הגירושים. התעללות המינית של בעלה בעוזרת הבית. הפסדים של מליונים בכספיה. איבה קשה מצד עובדי הבנק על פיטוריהם ההמונים.עליה נאמר "מי מריבה". לשון מרבה ייתר על המידה לפרסם את עצמה ומביאה על עצמה דינים קשים. לא מצד הקדושה. ואיך הרי לא שומרת תורה ומצוות. ומנהלת שגרת חיים חילונית לחלוטין.במידה וניחנה במסרים המסרים פחות חכמים מאיתה.-

אחרי זה היה בכח המסרים לנסות לפחות ולפתור בעיותיה.יוצא מכך שמדובר במסרים מן כח החיסרון בבריאה. סוד שדים המשודדים כל שפע חיובי מאיתה. והם הסיבה לכל צרותיה . וטועה על ידם לחשוב שהיא "מוארת ונולדה מחדש". שיבושם לה. בכל מקרה אנו לא יוצאים כנגדה . בסך הכל היא סובלת ועקב חסרון ובדידות מאד גדולים מצאה עצמה מדברת אל כלל ישראל. כגודל החסרון רק חשיפה שכזאת יכולה להשכיח את הכאב מעט. מאחל עבורה הרבה סייעתא דשמייא כי הנפילה שמחכה לה בסוד חסרון אחרי מילוי דבר לא פשוט. {התשובה מבוססת על דברים שנמסרים מפי הרב אבי ישראל שליט"א. דיון ושיחה בעניני אקטואליה. אין מדובר בנבואות ח"ו אלא רק בתובנות הנרכשות במהלך לימוד מעמיק - בישיבת עידן המשיח}.

תוקן על ידי 3ברית ב- 25/06/2009 2:35:52

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2009 00:12 לינק ישיר 

אם איני טועההיא בין הנשים העשירות בעולם, כשמדברים עליה רואים ישר את בנק הפועלים ואת בעלה לשעבר (לא אכנס ללשון הרע), הנה שני נתונים שמשאירים טעם לא טוב ואולי בגלל זה תגובות לא אוהדות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2009 18:07 לינק ישיר 

תגובה ל"יודעי דבר" באשכול שנפתח בפורום הנה ימים באים, בקשר לשרי אריסון (שלא היססו
לגדפה גם בפורום זה) (התגובה נכתבה ממני בפורום הנה ימים באים, והועתקה לכאן עם תיקונים
קלים).

כיוון ש'הודאתה' של שרי אריסון הביאה לכל מיני חכמולוגים להביע דעתם המלומדת, ארשה לעצמי
להתייחס למה שכתבו ולהביע את דעתי.

אני לא מכירה את שרי אריסון אישית למעט מה שקראתי וראיון ששמעתי (מופיע בפורום שלי), אני
לא חושבת שיש רב שיכול להתייחס לדבריה של יהודיה לגבי המסרים שהיא מקבלת ולהחליט אם
מקורם מהקדושה או הטומאה, בטח לא להביא נימוקים מפסוקים תורניים אלה או אחרים, שהרי
נפש האדם כל כך אוקיינית ועמוקה שיש בה רבדים על גבי רבדים, החלק המודע לוקח מהתת מודע
ואין ידע היום לאיש לגבי מה שקורה בעולם הנשמה פנימה גם אם היא מבטאת את עצמה בצורה
זאת או אחרת, לכל היותר מי שמנסה לעשות אנליזה - צריך לדעת שיותר משהוא מתייחס לתופעות
ששרי דיברה עליהם, הוא בעצם מתייחס לגבולות הראייה של עצמו.

בגבולות הראייה של עצמי כמי שלמדה ועסקה באבחון פסיכוטכני שנים רבות, וגם קצת נגעתי בענין
של 'נבואה' על סמך כלים מעשיים (לא מסרים), כשקראתי ושמעתי את שרי אריסון, עשיתי הפרדה
מוחלטת בין העולם החומרי שלה לבין העולם הרוחני, התמקדתי בעיקר בנפש הרוחנית שלה
והגעתי למסקנה ששרי אריסון היא יהודיה מיוחדת ויוצאת דופן, קשה מאד למצוא רמה רוחנית כל כך
גבוהה אצל אדם ששקוע בחומר והיא - לא.

בראיון היא דיברה בראש וראשונה על אמונה בבורא עולם והתייחסה לנקודות שמראות על אמונה
חזקה מאד, שלא כל אדם דתי מחוזק בהם, האמירה לפיה כל מה שקרה לה בחיים כולל מה
שקיבלה בתוכם, היה מאת בורא עולם ככלים כדי לבצע את תפקידה בעולם הזה. והמשך - כל
אדם מקבל את הכלים (כל אחד לפי יעודו בחיים) כדי לממש את התפקיד שהוא צריך לבצע - מי
שלומד מידות יודע כמה הדברים האלה עמוקים. המעניין שהיא הגיעה לתפיסה הזאת בלי
להשקיע ימים ולילות בלימוד קבלה, אלה זאת ההבנה הפשוטה לעומקה הקיימת בה באופן טבעי.

לפחות בענין הזה רואים מודעות אישית חזקה מאד, שגם באה לביטוי במלים שלא כל אחד יודע
לבטא. מעבר לכך, אם החשיבה הזאת קשורה באמונה שלמה באלוקים, איך אפשר לדבר על
טומאה ?!

מידת האמת - בראיון היא מדברת על 'שלמות פנימית', אדם צריך להכיר ביכולות הפנימיות שלו
כמו גם ההשקפות, הדעות, הראיות, הרצונות, וכל מה שקשור בעולם הרוח הפנימי ולשאוף להיות
שלם עם מה שיש לו
שרק זה יביא לאיזון ורגיעה.

במשך שנים יעצתי לאנשים על בסיס כלי האבחנה הנמצאים בידי, וגם על פי מה שלמדתי וגם על
פי מה שקראתי בספרי מוסר, תמיד היעוץ היה סביב המוטו "תהיה אמיתי עם עצמך, כי ברגע
שתסלף ותשחק משהו אחר - זה יפריע ויגרום למתחים פנימיים שיקרינו החוצה". התורה מדברת
על מידת האמת, שרי אריסון דיברה על אמת פנימית - ד' הוא אמת, על פי ר' לוצטאו זצ"ל - מידת
האמת היא המידה הגבוהה ביותר אותה ד' אוהב, ודרכה אפשר להתקשר עם ד' .

ממה שזכור לי היא התייחסה ל'פקדון' שניתן מאת ד', וגם הזכירה אותו כ'זמני', היא לא רואה בכסף
שיש לה איזה בטחון לכל החיים, ההיפך, היא רואה בו כלי שיאפשר לה להעביר את ההשקפות
שלה לאחרים, ואין בזה שום פסול, רק קינאה וצרות עין רואה בכסף שלה מכשול לעולם הרוחני
הקיים בה. ייאמר ששרי אריסון תורמת מדי חודש מיליוני שקלים לנזקקים, כלומר, מידת החסד
קיימת בה וכך גם מידת הצניעות. היא לא הזכירה שהיא תורמת את הכספים, הדברים האלה
ידועים ואוזכרו בפורומים ביחס אליה כאשה נדיבה מאד שרגישה לחלשים ולנזקקים ולא אוחזת
בכספים שיש לה רק לתועלתה (וזכותה להנות מהכספים האלה - היא הרוויחה אותם ביושר).

ולבסוף לגבי נושא 'הנבואה' - אין אדם אחד שיכול לערער על דבריה או לקטלג אותם או לקטרג
עליהם. שרי לא אומרת ממי היא מקבלת מסרים, אלא אמרה שאלה דברים שהיא מרגישה
בפנימיות שלה, היא מכנה את זה 'מסרים' , זה ממש כמו שאני אגיד שהתחזיות שלי על בסיס
מפה אסטרולוגית הם מסרים מד', ואוי לי אם אומר את זה, מיד יקומו כל מיני 'חכמולוגים' ויעשו
 אנליזות פסיכיאטריות מכאן ועד להודעה חדשה. אז שרי לא "נזהרה" והשתמשה במלה 'מסרים'
בלי לפחד, אבל הוסיפה אני יודעת שאנשים שלא רואים כמוני יכולים לפרש פירושים שהקשר
בינם לבין מה שאני חווה - לא קיים
.

מה שאני חושבת, ששרי אריסון ניחונה ברמת אינטואיציה גבוהה מאד עד כדי 'ראייה פנימית
מקדימה' שבה היא רואה בעיניים פנימיות מה שעומד לקרות, והיא מדגישה שלא לפרטי
פרטים - אלא מאמתת ובודקת
, היא מדברת על תחושות, התחושות האלה נבדקו והתאמתו
לפחות בכמה מקרים. התחושה לגבי גאולה היא תחושה שקיימת אצל כל אחד מאיתנו,
וגם היא מרגישה כך - ואני שמחה שכך היא מרגישה.

מכל הדברים האלה ועוד שנשמעו בראיון אני אישית מתרשמת ששרי אריסון היא אשה מדהימה,
יראת שמיים אמיתית, אוהבת ד', צנועה מאד, אשה טובה ואשת אמת. בין זה לבין ההתנהלות
שלה בבנק - אין קשר, יכול אדם להיות בעל עסק ולהחליט שבעסק שלו צריך לפטר עובדים - זה
לא מעיב על המידות הפנימיות שלו.

בורא עולם נתן לה הרבה מתנות ואני חושבת שהוא גם אוהב אותה מאד - יכולת ראייה, צניעות,
חכמה, עוצמה פנימית. היא חושבת, בצדק, שעליה לבטא יכולת זאת כי זה התפקיד שניתן לה,
התורה אומרת שכל אחד צריך להעביר לאחרים את החוכמה הקיימת ברשותו וזאת חובה. כך
היא עושה.

אני אישית חושבת שלאור כל הנתונים המרשימים הקיימים בה, הרי התקרבות לתורת ישראל
תעשיר את עולמה הפנימי, תגבש את העושר הרוחני הקיים בה, ומה שהיא יכולה לתת היום
ליהודי הפשוט - יעלה ויתעצם עד מאד .

תוקן על ידי 3ברית ב- 23/06/2009 21:39:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2009 21:15 לינק ישיר 

ראיון עם שרי אריסון

mms://82.80.248.217/vod/audio/shuki/Shari_Harison.mp3?id=undefined

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2009 17:03 לינק ישיר 

אם היתה יודעת איזה עוול הבנק שלה גורם לאנשים כאן לא היתה מדברת על ערכים ,אבל אולי את זה היא לא רואה במסרים שמגיעים אליה ,ולכן הרבה שונאים אותה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2009 00:55 לינק ישיר 

שרי אריסון אשה מקסימה וטובת לב, מי יתן שתתגבר על הקשיים והמניעות ותחזור
לארץ ישראל, שהשם יאיר לה את הדרך.

שבוע טוב.

תוקן על ידי 3ברית ב- 21/06/2009 1:35:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2009 21:45 לינק ישיר 

ערכתי את הודעתך. לא ארשה לך לקלל יהודים בפורום שלי.

תוקן על ידי 3ברית ב- 21/06/2009 1:20:11

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > שרי אריסון: "אני מקבלת מסרים מלמעלה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext