בית פורומים הנה ימים באים

המת החי - שרון נחשוני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/6/2009 16:56 לינק ישיר 
המת החי - שרון נחשוני

דו"ח מבית דין של מעלה.
     איש המסתערבים שמת וחזר לחיים וגילה בתדהמה
     שכל פעולה שלנו בחיים מתועדת ומצולמת בעולמות
     העליונים.
     דיווח עדכני מה יקרה לכם בבית דין של מעלה.

http://kabalasite.org/media/videotest6.html

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2009 10:28 לינק ישיר 

הטלפון של שרון נחשוני: 052-4554467

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2009 07:49 לינק ישיר 

בוקר טוב ושבוע טוב.
תודה על הנסיון לעזור.
מספר הטלפון שקיבלתי שייך לשרון נחשוני אחר..
אולי מישהו יכול לעזור ולתת לי קצה חוט איך אפשר לאתר את האיש?
תבורכו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2009 20:00 לינק ישיר 

054-6868688
בבקשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2009 19:03 לינק ישיר 

מישהו יכול לעזור?
איך אפשר ליצור קשר עם שרון נחשוני ?
אנחנו רוצים להזמין אותו להרצאה בישוב שלנו..
אז אנא כל מי שיכול לעזור תבוא עליו הברכה.
תודה מראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2009 22:13 לינק ישיר 

מוקהפיט כתב
דברתי עם חבר שלי שהוא חבר של שרון נחשוני, הם למדו יחד שנים בשיעור ששרון הקים בביתו לאחר האירוע.
הוא סיפר לי, שאחרי שנתיים מהאירוע, שרון נפגש עם הרב מרדכי אליהו. הרב אמר לו: רק עכשיו אתה בא אלי, חיכיתי לך.
הרב גם אמר לו שהיה קשה להחזיר אותו. ושהוא עמד שם ואמר "אני לא זז עד שתחזירו אותו לעולם שלנו ושהרב אמר שיתן זכות משלו על מנת שהוא יחזור".

עוד דבר, 3 חודשים לפני האירוע, שרון היה אצל הרב דוד אבוחצירה שליט"א, וכנישק לו את היד ביקש מהרב שיברך אותו, והרב לא בירך אותו. שרון הפציר ברב שיברך אותו. בסוף הרב אמר לו "עוד מעט תיקון הנפש".

וואה מדהים מדהים אין מילה אחרת פשוט הממת אותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2009 20:47 לינק ישיר 

משום מה לא רואים את העידכון שלי.
אולי עכשיו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2009 17:15 לינק ישיר 

דברתי עם חבר שלי שהוא חבר של שרון נחשוני, הם למדו יחד שנים בשיעור ששרון הקים בביתו לאחר האירוע.
הוא סיפר לי, שאחרי שנתיים מהאירוע, שרון נפגש עם הרב מרדכי אליהו. הרב אמר לו: רק עכשיו אתה בא אלי, חיכיתי לך.
הרב גם אמר לו שהיה קשה להחזיר אותו. ושהוא עמד שם ואמר "אני לא זז עד שתחזירו אותו לעולם שלנו ושהרב אמר שיתן זכות משלו על מנת שהוא יחזור".

עוד דבר, 3 חודשים לפני האירוע, שרון היה אצל הרב דוד אבוחצירה שליט"א, וכנישק לו את היד ביקש מהרב שיברך אותו, והרב לא בירך אותו. שרון הפציר ברב שיברך אותו. בסוף הרב אמר לו "עוד מעט תיקון הנפש".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2009 06:18 לינק ישיר 

בסיפור של שרון אם אני לא טועה היו 3 דיינים הרב מרדכי אליהו הרב יורם אברגיל
והרב כדורי זצ"ל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2009 23:23 לינק ישיר 

מדהים מה אתה אומר הרב אליהו החזיר אותו זה מסביר שצדיקי הדור הם הדיינים בעולם האמת
פשש..
אני מכיר סיפור דומה עם אחד שהיה לו תאונה וגם הוא הגיע לעולם האמת הימים הם ימי אלול הוא אדם חילוני שהתעורר לו חשק עז ללכת לבית הכנסת ובלי שאף אחד מבני המשפחה ירגיש בו חמק מביתו עם טלית ותפילין אחרי התפילה קרתה לו התאונה הוא מספר שהוא עמד בעולם האמת בתור ארוך והוא רואה את רבי דוד אביחצירא עובר ושואל מי אמר היום סליחות וכל מי שאמר לו שהוא אמר סליחות הוא הוציא אותו מהשורה וכך הוא חזר לעולם שלנו ואחר כך הוא בא להודות לרבי דוד על שהוציא אותו מהשורה והחזיר אותו לעולמנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2009 21:50 לינק ישיר 

לפני מספר שנים הייתי בהרצאה של נחשוני.
היה מאוד  חזק מרגש ומפחיד. אי אפשר לשכוח את האיש ואת הסיפור.
גם את הפלטינות ראינו...
חשוב לי להוסיף שלקראת סוף ההרצאה סיפר שפגש בהזדמנות את הרב מרדכי אליהו .
את הרב פגש פעם ראשונה בחייו אך הפרצוף של הרב נראה לו מוכר לכן ניגש אל הרב .
 הרב אליהו אמר לו במפגש  האקראי שהוא זוכר אותו היטב כי היה קשה להחזיר אותו לעולם הזה 
מעולם האמת....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2009 20:20 לינק ישיר 

זה מחזיר אותי אחורה סיפור מדהים
שהייתי בהתחלה של החזרה בתשובה עבדתי עם בחור דתי שסיפר לי את הסיפור  של שרון וסיפר שהוא מהמשפחה של אשתו ,
בדיוק עברתי באותו זמן לגור ליד המשפחה את שחר אני מכיר צדיק אמיתי
כל המשפחה הם משפחה מדהימה עם מסירות נפש של חסד וצדקה
אני זוכר שאותו בחור לקח אותי איתו למשפחה שלהם הם לא נתנו לי לעזוב ללא ארוחה חמה
ובלי שאקח איתי מזון הביתה ולפי הבנתי ביתם משמש למעשי חסד לתושבי השכונה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2009 19:43 לינק ישיר 

וואה יישר כוח גדול מוקהפיט
מבטיח לקרוא את הכל בינתיים קראתי חצי וזה ממש מרתק הרבה יותר מהסרטון
תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2009 17:51 לינק ישיר 

זה הכל,
מקווה שלא תקעתי את הפורום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2009 17:51 לינק ישיר 

בשלב זה נשאלו הקטיגור והסניגור אם יש להם מה להוסיף? והם השיבו בשלילה

שרון מרגיש פחד נוראי...פחד איום ונוראלמרות שתחושתו באותה שעה היתה טובה מאוד, הוא לא חש שוב כאב, שום הגבלה, רק שחרור מוחלט, אך מתח נורא השתלט עליו...מה יהיה הלאה? מה הולך להתרחש עכשיו? מה יקרה עתההוא מרגיש כי הוא עומד לפני הרגע הגדול...הגדול מכל...אוי רבונו של עולם...איזה פחד...איזה מורא...איזו אימה...והנה יום הדין...יום הדין הגדול והנורא... 

"...ואז דיבר השופט...קול חזק ואדיר שבקע מהאור הגדול המסנוור...השופט שאל בקול מהדהד, שממש חדר ונכנס לתוך כל העצמות...האם אתה מקבל על עצמך את הדברים שצריך לעשות?" 

הוא פירט שלושה דברים מסוימים ,ששרון מסרב לחזור עליהםשרון השיב שהוא מתחייב על דבר אחד, ובקשר לשני הדבריםהאחרים הוא מבטיח להשתדל

שאלו את שרון האם הוא רוצה לרדת לעולם הזה בגוף שלו או בגוף אחר, ושרון בחר לחזור בגופו שלו

השופט אמר – "אתה תרד ותלך עם הייעוד שלך לתקן כל מה שצריך, דע לך שאתה עומד לסבול מאוד, אבל הייסורים מכפרים ואתה צריך להודות עליהם, להודות על הייסורים". 

הסבירו לשרון שהכל השגחה, שלכל דבר בעולם יש סיבה, אפילו נייר אינו עף ממקום למקום בלי סיבה

הסבירו לו שלכל פגיעה יש סיבה. "כל מקום שנפגע לי בגוף יש לו סיבה וכוונה מיוחדת ואני יודע אותם", אמר שרון בהדגשה מיוחדת, אבל סירב לפרט ולהסביר

יש מנהיג לבירה, יש מי שמנהל את העולם, אמרו לו, לא אתה מנהל את העולם, עליך לדעת זאתאמרו לו שעליו להרבות בחסד ולשמור על המשפחה

ממש ברגע האחרון לפני תום המשפט, הזכירו פתאום, שיש זוג בנס ציונה שעומד להתגרש בימים אלה והדבר הזה גורם לצער גדול מאוד בשמים

"למה הם אמרו לי את זה?" שאל אותי שרון בסוף השיחזור. "מה זה קשור אלי?" 

שאלתי אותו מי הם בני הזוג. בתחילה הוא סירב לומר, רק אמר שהוא מנסה כל הזמן להבין למה אומרים לו זאת? מה קשור העניין למשפט שלו. חשבתי, שאולי סיפרו לו על כך למעלה כי יש משהו שהוא יכול לעשות עבורם, אולי ללכת לדבר איתם

הפצרתי בו שיאמר לי מי הםושרון אמר: "זהו רפי א´. הספר המפורסם ואשתו". 

היכרנו אותם באופן קלוש מהשכונה, הם היו זוג ידוע, "מתוקשר", וכולם ידעו שהם חיים יפה מאוד ביחד. הצעתי לשרון שאני אלך לדבר איתם אבל שרון סירב, אולי זה יגרום לקלקול, אולי הוא טועה, אולי אין שום דבר ביניהם ואנו נגרום להם נזק. קיבלתי את דבריו ולא אמרתי על כך מילה לאיש

חודש וחצי לאחר מכן, שבמהלכם ניסיתי לבדוק מה קורה עם רפי ואשתו, וכולם אמרו לי שהכל בסדר, התארחתי אצל הורי אשתי,הוריו של שרוןופתאום ראיתי את חמותו של רפי רצה אחרי בנו הקטן, הילד קרא..."אני רוצה ללכת לאבא!" "אני רוצה ללכת לאבא!" ואנישהלכתי לאותו כיוון, הצעתי לקחת את הילד לביתו. הסבתא סירבה, "יש בעיה ביניהם" היא אמרה. "הילד לא יכול ללכת עכשיו לאבא שלו". 

עכשו ידעתי שאכן המסר ששרון קיבל, היה מדויק למרות הכל

שיניתי את כיוון ההליכה והלכתי ישר לביתו של רפי. דפקתי אצלו וכאשר פתח לי את הדלת נכנסתי פנימה, למרות שהיתה בינינו רק היכרות קלושה. שאלתי אותו "רפי מה העניינים בינך לבין אשתך?" 

הוא חייך כאילו כלוםואמר "הכל בסדר. אין שום בעיה". 

אמרתי לו, "אני לא יודע מה זה הכל בסדראבל עובדה שקיבלנו מסר מסוים לגביך". 

סיפרתי לו במה הדברים אמורים והוא הזדעזע מאוד. הוא ביקש לפגוש את שרוןובא לבקרו מיד באותו מוצאי שבת

היתה זו פגישה מרגשת מאוד, כאשר שרון ורפי בדקו את התאריכים, התברר כי באותו יום שבו עמד שרון בפני בית דין של מעלה ונשפט, אשתו של רפי לקחה את חפציה, עזבה את הבית, והלכה לבלי שוב

הסכסוך והמריבה ביניהם היו על רקע התקרבותו של רפי ליהדות, דבר שאשתו לא הסכימה ללכת עימו בדרכו החדשה, בשום אופן

ניסינו להתערבשרון ואני בעניין שלום הבית ביניהם, אבל היה כבר מאוחר מדי, העניינים יצאו מכלל שליטה והתגלגלו למשפטים וכדומה

אוליאם היינו מספרים להם, לשניהם, מה בדיוק ראה שרון ביום שבו הוא סיפר לי על כך, מי יודע אולי היינו מצליחים להציל אותם מפירוד

בגילוי זה אודות בני הזוג א´ מנס ציונה, הסתיים משפטו של שרוןשרון הסתובב...והתחיל לרוץ מהאולם בפאניקה...הוא הרגיש בושה איומה, גם בשל בגדיו המלוכלכים וגם בשל החשיפה האיומה שהוא עבר לפני כולם

הסבתא שלו רדפה אחריו, היא היתה האדם היחיד שנשאר באולם. בדרכו חזרה הצליח שרוןתוך כדי מנוסה, להבחין בעוד כמה רבנים שנפטרו לאחרונה, ובאנשים רבים אחרים שהוא לא הצליח לזהות, ושוב הוא חש איך שכולם מתעניינים בו, כאילו הם קשורים אליו בקשר עמוק, כולם הקרינו אליו המון אהבה וחום

כאשר הוא יצא מן האולם – המשיכה הסבתא לרדוף אחריו, כאילו דאגה לוודא שהוא אכן עוזב את עולם האמת

ייתכן שגם הסבא היה שם באותו זמן – אם לשפוט לפי מה ששמעה אשתו של שרון – כאשר הוא הורד מן האמבולנס, אבל שרוןעצמו אינו זוכר את הסבא

"...ואז נעלמה הסבתא...נעלם האולם...ושרון ראה את עצמו מעל לאמבולנס..הוא ראה את גופתו בפנים...ואת הרופאים המטפלים בו...ידע לתאר בדיוק מי טיפל בו, כאשר הוא חזר והתחיל לנשום – בזמן שלפי כל הדיווחים הרפואיים הוא היה מחוסר הכרה לחלוטין...הוא תיאר איך נראה המקום...ופתאום הוא הפסיק לראות והתעורר בתוך גופו, כאשר האמבולנס יצא לדרך

גם בלילה ההוא, בלילה המדהים שבו סיפר לי שרון את הכל...בעצם...כמעט את הכל...עדיין המשכתי להסתיר ממנו את האמת על הדודה מרים שנפטרה, רק לאחר כמה שבועות הודיתי בפניו שהיא אכן נפטרה בזמן שהוא נותח..."ידעתי", "ידעתי", אמרשרון..."כל הזמן לא הבנתי איך אתם אומרים שהיא חיה. חשבתי לעצמי, אם הדודה עדיין חיה ובסוף אף אחד מאיתנו לא נשאר שם בעולם העליון, אולי הכל לא היה אמיתי..." 

שנה חלפה מאז התאונה המחרידהשרון ידע סבל רב וייסורים רבים, 18 ניתוחים אורתופדיים מהקשים והמסובכים ביותר, מאות טיפולים כואבים ואלפי גלולות היו מנת חלקו. היום הוא מלך ברוך השם שוב על שתי רגליו, ממש כפי שהבטיח לו רבו, ברגל שמאל הוא צולע מעטביד אחת הוא מוגבל. "שרון איננו מי שהיה", אומרים עליו כל בני המשפחה, אנחנו נמצאים סביבו, מסתכלים עליו ולומדים, לומדים ממנו הרבה...הרבה מאוד...הוא מעביר את המסר לאחרים... 

"...ברוך ה´ שזכינו...ברוך ה´ שזיכיתי... אוי רבונו של עולם...אני מודה לך...אני מודה לך מכל הלב", אומר שרון

- - - 

כמה תוספות שלי ממה ששמעתי במו אזני מאת שרון נחשוני ולא נמצא כאן בסיפור

כמה ימים לפני התאונה, נכנס שרון לבית הכנסת של רבו הרב א´ והתפלל עימו. בסוף התפילה (נדמה לי שזה היה בסוף או שהיתה הפסקה בתפילה) שם הרב א´ את הטלית הגדולה שלו מעל לראש של שרון ובמשך דקות ארוכות התפלל באדיקות. כשהוא סיים אמר הרב לשרון שהוא עשה לו תיקון על חטא שהוא פגם בו

שרון סיפר שעד התאונה הוא היה לובש טלית קטן, כמו שלובשים נערי הבר מצווה שעולים לתורה. בזמן התאונה היה עליו הטלית הקטןשרון סיפר שכל החלקים שהיו מכוסים בטלית הקטן לא נפגעו בתאונהשרון אמר שהוא הצטער בכל מאודו שהוא לא שם טלית הרבה יותר גדולה מכיוון שאיבר שהיה מכוסה בטלית לא נפגע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2009 17:50 לינק ישיר 

העדים בבית דין של מעלה
====================== 

"...ואז הובאו עדים להעיד לטובת שרון. הרבנים התערבו במשפט לטובתו..." 

"אנשים לא יודעים מה כוחם וגדלותם של הצדיקים", מתרגש שרון..."הם יכולים להמליץ עלינו שם יושר וטוב...גם הצדיקים שעדיין חיים בעולם הזה, בינתיים הם מעורבים בנעשה בעולמות העליונים...אנשים צריכים לדעת את גדלותם של הצדיקים!!!" 

"...אתה זוכר איך נסענו שנינו, אתה ואני להגרלה שנערכה בבני ברק לטובת ישיבתו של הרב ט´?" שאל שרון את שחר גיסו במהלך סיפור הדברים. זכרתי את המקרהאומר שחר. זה היה לפני כשש שנים וכבר שכחתי מהעניין כמעט לגמרי. שרון ואני נסענו להגרלה שנערכה לטובת ישיבה אחת בבני ברק. פתאום, בלא שהודיעו על כך מראש, הודיעו שאחד מגדולי הרבנים הגיע גם הוא לטקס. מובן שמיד הצטופפו רבים סביבו כדי לקבל ממנו ברכה, ואז אמרו ברמקול, שמי שיתרום סכום של כסף, יזכה לקבל בקבוק יין שהצדיק בירך עליו. אני זוכר ששרון קפץ ראשון, שילם את הכסף וקיבלת את הבקבוק הראשון מהרב

"תאר לך" – אמר לי שרון, הרב הגדול הזה בעצמו (זהו רב מפורסם מאוד שחי עדיין עד מאה ועשרים) בא לשם והעיד לטובתי, וסיפר שתרמתי במקום זה, סכום גדול זה לטובת הישיבה

היה עוד מישהו שהעיד לטובת שרון, מקבץ נדבות שפעם בא לבקש נדבה. ברשותו של שרון היה סכום מסוים של כסף שהוא תכנן להשתמש בו למטרה אחרת. כאשר בא מקבץ הנדבות הוא נתן לו את הכסף

לאחר מכן נשמע באולם קולה של אשה שחיה עדיין. אשה אלמנה, קרובת משפחה רחוקה, שהעידה על מעשה החסד ששרון עשה איתה, כאשר שרון סיפר לי על כך לא ידעתי במה מדובר, הוא עשה את המעשה בהצנע, ואיש במשפחה לא ידע

"...אין לי ספק" – אומר שרון – "שקולה של האשה ותיאור מעשי החסד הוא הדבר שהכריע את הכף לצד זכות והעביר את ההחלטה שאחזור לחיים – זה הדבר שהיטה את המאזניים". 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > המת החי - שרון נחשוני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext