בית פורומים החרדים והאינטרנט

צרה רודפת צרה אסון רודף אסון....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/7/2009 23:02 לינק ישיר 
צרה רודפת צרה אסון רודף אסון....

בס"ד

שאלה למה יש כ"כ הרבה אסונות לאחרונה בעיקר אצל החרדים ??
אבא של חתן אחרי חתונה נפטר בתאונה... ילדים חוזרים מהרשב"י ונקטפים...
רק אתמול שני תינוקות הלכו... ועוד ועוד בלי סוף !
מה קורה לנו? האם התגובות של מנהיגי הדתיים, בנוסח "צריך להקדים בקבלת שבת"
או לא לדבר בטלפון בביה"כ, וכו' ויש עוד אמירות בסגנון הזה... האם זאת האמת??

וכמובן שהתשובה של הרוב היא ה' לוקח אליו את הטובים ביותר וכו' ועוד בובקס
כאילו שחס ושלום ה' צריך קרבנות אדם...  ואחרי זה ישאלו איפו ה' היה בשואה??? (במנגינה)
אבל למה לא מגיעים לשורש הבעיה, שהוא הריחוק בינינו לבין אבא שבשמים??

ה' לא השאיר דור יתום לגמרי ולפחות יש את האוטיסטים שהם קצת נותנים הסבר למצב...

מאתר WWW.DANI 18.COM
מתוך דברי בתיה

אוי עם ישראל.
מה לעשות איתך ?
הכלה האהובה, איפה את ?  למה את מחפשת לבלות בחוץ, למה ?
בעלך מחכה לך!  ואיפה את?
כן, אתם רוצים לדעת מה לעשות. מצחיק באמת.
באים אלי, ילדה חולת סי.פי. ומפגרת. אוי לעם שאין אפילו נחשון אחד. לא מנהיג רק נחשון. מה לעשות? כל אחד צריך להיות נחשון, אבל איפה הים? ולאיזה כיוון אנחנו קופצים? הכל מבולבל ואף אחד לא יודע לאן ללכת. אף לא אחד. הצדיקים מחזיקים בתורה, אבל גם לא יודעים לאן ללכת עם התורה.
בחוץ כולם נראים אותם צדיקים פחות או יותר. מי שייך למה ?
מי הם הצדיקים האמיתיים ? מי ?
אותם ראשי ישיבות שמתעסקים במחלוקת ? או הבחורים שלומדים כדי להגיע לעבודה כמו ראש הישיבה?
או האשה שבוכה על הילדים ואומרת תהילים כל יום? מי? זה מאוד מבולבל. הכל מבולבל. פוליטיקה, כסף לישיבות, שליטה על הממון.
הכל בודאי לשם שמים.
אוי לעם ישראל.

אני ילדה צעירה מוגבלת בשכלי ואני אגיד לכם מה שאני יודעת.
אני יודעת שה' שולח כל יום אזהרות, כל יום.  אבל אנחנו סוגרים עיניים וסותמים את האוזניים כי לא רוצים לדעת.  רוצים לשקר את עצמנו כל יום. באמת תשמעו ותראו שכל יום לפחות דבר אחד על טבעי קורה. לעיתים הרבה מאוד נולדים ילדים פגועים כמוני, הרבה מאוד וכו'.
בנוסף אסונות טבע.

אז מה אם יש בצורת השנה?  מים בבית יש?  מקלחת אפשר לעשות ?
טפשים, טפשים, למה ה' כל כך אוהב את הבנים שלו?

הנה אשכול האסונות

'שפעת החזירים' מכה בסקווירא

בת 50 מהעיירה סקווירא שבמדינת ניו יורק נפטרה מהשפעת. ארבעה, בהם שני ילדים, מאושפזים במצב קשה • דיין הקהילה: להתחזק בצניעות. שהנשים יקפידו לסגור את הכפתור העליון

http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=10469&cat_id=11

אם השפעת מתפשטת - לסגור הישיבה!"

שני בחורים מישיבת 'אוחרות תורה' נדבקו ב'שפעת החזירים'. חשש שעוד שלושה חלו במחלה. הגר"ח קנייבסקי הורה: "אם המחלה תתפשט יש לסגור את הישיבה!" • פרסום ראשון
http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=10548&cat_id=2

כיתה שלימה הולכת הביתה בק''ס שפעת חזירים בלעדי  

כיתה שלימה הולכת הביתה בק"ס שפעת חזירים בלעדי

אנו מדווחים בשעה זו על התפשטות נרחבת של שפעת החזירים בקריה, כאשר כיתה שלמה בבית הספר אבי עזרי (ג 4) חלתה, ובדקות אלו הגיעו תשובות המדגם שמדובר בשפעת חזירים.
מטעם משרד הבריאות הורו לבית הספר להתקשר לכל ההורים לגשת לבדיקה דחופה במרפאה ואכן בשעה זו מעבירים טלפונים בין ההורים בענין זה.
מדובר על כיתה של יותר מארבעים בנות אשר יותר ממחציתם חלו, וככל הנראה כולם בשפעת החזירים בעקבות בדיקת המדגם.

http://rotter.net/forum/scoops1/18870.shtml

תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 01/07/2009 23:15:57

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2010 21:20 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ד כד תמוז התש"ע
יישר כח אנחנו נלחמים לגילוי דעת אמת לאמיתה של תורה נגד רבני הערב רב המטעים את הרבים ומחטיאים אותם ומוליכים שולל את עם ישראל בדברי הבל ורעות רוח . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2010 00:02 לינק ישיר 

אין לכלול את כולם בחדא מחתא (אם כי הרוב המה מצד ע"ר)
בימי התנא נחוניא בן הקנא היו לועגים על המתגאה
בקוראם לו "רבי" לרמוז - רע  בעיני י ה'
                                רשעים בחושך ידמו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2010 22:04 לינק ישיר 

ועליהם (הרבנים) נאמר:

וסלחת לעווני כי רב הוא...
כפי שאמר לי ידידי אריה אקסלרוד הי"ו,
אמן שחמט חרדי חבדנ"יק מתון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2010 19:57 לינק ישיר 

בס"ד

"ויאמר ה' יען כי נגש העם הזה... בפיו ובשפתיו כבדוני... ותהי יראתם אותי מצות אנשים מלומדה... ואבדה חכמת חכמיו..."
כלומר כיוון שלא שמו אל לבם את מטרת החכמה - שהיא להגיע ליראת ה' ולאהבתו - לכן עונשם הוא שהקב"ה נוטל מהם את החכמה, כי בפועל הם אינם משתמשים בחכמה לתכלית שלשמה ניתנה - יראת שמים!

ואין מה להוסיף הדברים מדברים בעד עצמם.... ה{ח}רבנים מחריבי הדת הגדולים
.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2010 17:25 לינק ישיר 

ב"ה

זה שלגדולי ישראל אין מענה על הצרות כאילו אין חולאים בחברה החרדית, מצביע על גדולתם,
כאילו היו אומרים "אין דין ואין דיין", אתם פשוט מושלמים, אבל לכו תעשו עוד תענית ליתר ביטחון, אולי האלים יגלו סבלנות ויסלחו לכם,
זהו חילול השם כשלעצמו.

תוקן על ידי shay98 ב- 06/07/2010 21:17:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2010 16:55 לינק ישיר 

האם פקדה קללה את הבניין בהר נוף? • מצמרר

בשנה האחרונה ליוו תושבי שכונת הר נוף ארבעה מתושבי השכונה למנוחת עולמים • המשותף לכולם: מגורים בבניין אחד ברחוב צדדי בשכונה • השכנים המבועתים שהלכו לגדולי ישראל, קיבלו תשובה: "תתפללו יחד את תפילת יום כיפור קטן"

יונה גרין, בחדרי חרדים
תאריך: 05/07/2010 15:57:00

http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=18118&cat_id=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2010 01:03 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב ב תמוז התש"ע
חייבים לזעוק להקב"ה ולפעול לאקמא שכינתא מעפרא ולעסוק בחכמת האמת ע"פ דרכו של רבנו בעל הסולם האר"י אשלג הלוי זצ"ל והיא התורה הגואלת של משיח בן דוד וכמאמר חז"ל "להביא לימות המשיח".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2010 22:52 לינק ישיר 
יום אחד של חבלי משיח...ה' יצילנו.

1)קרית מוצקין: בן 16 נמצא מוטל בחצר בית ספר במצב קשה
בחצר בית ספר בשדרות ויצמן בקרית מוצקין נמצא נער בן 16 מוטל, פונה במצב קשה עם חבלת ראש מורדם ומונשם לבית החולים רמב"ם בחיפה.

2)ניצנים: בחורה נפגעה מירי ונפצעה אנושות
באיזור ניצנים נפגעה בחורה מירי, פונתה במצב אנוש לבית החולים ברזילי באשקלון.

3)בבית החולים קפלן ברחובות נפטרה מפצעיה האישה ההרה בת 34 שנדקרה בצהריים באשדוד
על פי החשד נדקרה בידי שכנתה עקב ריב שפרץ בין השתיים על רקע סכסוך ביניהן.

4)טרגדיה: בן 3 חודשים נפטר בבית המטפלת
פעוט בן שלושה חודשים, איבד את הכרתו בשעות הבוקר, שעה ששהה בבית מטפלת בירושלים • המטפלת הזעיקה את כוחות ההצלה, שהבהילו את התינוק לביה"ח, שם נקבע מותו

5)תל אביב: הולכת רגל נפגעה מפגיעת משאית ונפצעה קשות
ברחוב מסילת ישירם בדרום תל אביב אירעה תאונת דרכים, משאית פגעה בהולכת רגל, פונתה במצב קשה לבית החולים איכילוב בעיר.

עד מתי נשב בשקט שאננים ולא נזעק לאלוקינו...?...עד מתייייי?????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2010 00:29 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב ד סיון התש"ע
כבר מזמן אמרתי שזאת לא מדינת "ישראל" אלא מדינת הערב רב שגנבו את השלטון מידי עם ישראל
הבעיה היא לא הערבים ידידי קיטוב הם רק המקל שהקב"ה שולח כדי לעורר אותנו ולכן עלינו לפנות רק לאבינו שבשמים כמובן שחייבים לעשות מעשים בעולם הזה אבל עלינו לדעת "מה חובת האדם בעולמו " כדברי הרמח"ל זצ"ל במסלת ישרים פרק א "יסוד החסידות ושרש העבודה התמימה שיתברר אצל האדם מה חובתו בעולמו ולמה מבטו ועיונו שהאדם לא נברא אלא להתענג על הוי"ה " עש"ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2010 22:20 לינק ישיר 

זאת לא מדינת ישראל זאת מדינת ישמעאל...ה' יצילנו מהם ומהמונם.
וכבר קונן המשורר:
"לולא ה' שהיה לנו בקום עלינו אדם...אזי חיים בלעונו..."
כל הערבים האלה יטופלו היטב ע"י המלך המשיח ירום הודו,
לא יישאר מהם זכר בע"ה...בב"א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2010 22:15 לינק ישיר 
מובא מפורום "חבלי משיח".

עדות יהודי שהוכה קשות בידי ערבים ביום ירושלים!

הגיע לידי באימייל באמצעות פלפל ממולא. להלן העדות והתמונות:

לכל הסטודנטים שלום!

אני יהונתן שמלה. סטודנט להנדסאי תוכנה במכללת הדסה נשוי לסטודנטית
בריפוי בעיסוק באוניברסיטה העיברית.

רוצה לשתף אתכם בארוע אשר ארע לי ב-12/5/10 , יום רביעי האחרון. נקלעתי לנסיון רצח שלי בהר הצופים... 
נשמע לא יאומן?! אתם מוזמנים לצפות בתמונות ובסרטון המצורף.

בנסיעתי במונית יחד עם שני חברים וחברה, באמצע פנייה בצומת הותקפנו ע"י שלושה בחורים ערביים (בעלי חזות של גיל 20-25) במארב מתוכנן. הבחור הראשון ניפץ את החלון הימני בדלת האחורית. רגע לאחר מכן כשהחלון שבור ונסיעה איטית בסיבוב בצומת

הגיע בחור שני בריצה במרחק מטר וחצי ממני הסתכל בעיני והשליך אל תוך פני אבן בגודל אגרוף וחצי!  הוא ידע בדיוק מה הוא עושה, ובדיוק למי הוא מכוון, את התוצאות הוא יכול היה לדמיין לעצמו. האבן אכן ניתכה על פני - ופגעה במצחי.

חברי יצאו מן הרכב וירו באוויר בכדי להרחיק את המפגעים ובעוד הם מאבטחים אותנו מנסיון נוסף של פגיעה החברה התחילה בטיפול ראשוני של לחיצה על הפצע הפתוח על מנת לעצור את שטף הדם.

מכאן החלה הדרמה ה-בלתי נורמלית במדינת חוק. (הזמנים מתועדים באמצעי מדיה שונים - מצלמה ושיחות פלאפון)

ההתקפה הייתה בשעה 17:35 . 17:36 - התקשרנו למשטרה ולמד"א. כעבור עשר דקות (17:46) התקשרנו שוב פעם בכדי לשאול היכן הסיוע הרפואי והפינוי - תוך כדי  שאנו מדגישים כי מדובר בפגוע ראש והדבר דורש טיפול מיידי.

המשטרה ענתה כי אין לה מושג על מה מדובר ואין היא מכירה קריאה שכזאת...

כעבור 20 ד' בשעה - 17:55 הגיע אמבולנס ערבי... (הסהר האדום - שלזכותם ייאמר שטיפלו בי באופן נאות)

המשטרה עדיין לא הגיע.

יש לציין כי בהר הצופים ישנו בית חולים ישראלי - הדסה הר הצופים. וגם בסיס צה"ל גדול (נדמה לי כי מדובר בבסיס מג"ב) ואף על פי כן לאחר פינויי חיכו נהג המונית ואחד מחברי למשטרה עוד כ-15 דקות. (18:10)  מדובר על כמעט 40 דקות מתחילת אירוע!!!

נשמע לכם הגיוני שבהר הצופים דקות מספר מהקמפוס ישנו נסיון של רצח ממש ואף גורם משטרה לא מגיע כמעט 40 דקות?!  לי זה נשמע לא נורמלי אבל לי זה קרה...

פניתי אל ראש העיר ניר ברקת בבקשה לקבלת מענה כסטודנט בעיר הבירה: האם אני צריך להרגיש בטוח במצב זה? מה אני אמור לעשות? האם זה נורמלי נסיון רצח בהר הצופים ושאף גורם לא מתייחס לכך?

לאחר שהגיע למקום שאלו מה קרה, שאלו שאלות כלליות לגבי מה קרה, היכן אני נמצא, מה מצבי... ונסעו... לאן? אין לי מושג. פשוט התפוגגו.  אני פונה לכל מי שמקבל את המייל הזה להעביר הלאה את שאלתי הנוקבת: האם מזניחים את בטחוננו?! האם דמנו מופקר בעקבות אדישות המשטרה?!  אני עדיין ממתין לתשובת ראש העיר. ומצפה לתשובה הולמת שתרגיע את הימצאותי בעיר זאת.

את התואר הראשון שלי כבר עשיתי. עכשיו אני לומד תואר הנדסאי בנוסף. את הלימודים אני יכול לעשות במקומות בטוחים יותר. אבל מה יהיה על אישתי? בהריון חודש שמיני. אם היא תחטוף אבן בפרצוף מי יהיה ערב על בטחונה?

אם גם לכם בסיפור הזה מציק, מגרד, מפריע או אפילו מפחיד - פנו אל ראש העיר [email protected] ואל המשטרה בפניות ושאלות איזה פתרון יש להם להציע... אם יש לכם פתרונות משלכם (קונקרטיים ואפילו ישימים) אשמח אם תצרו קשר ונוכל לשנות את המצב הביטחוני העגום השורר בירושלים. מעל פני השטח הכל בסדר - אבל בפועל "כל דאלים גבר".

מקווה שמכתב זה יעורר את האנשים בשלטון להתחיל לטפל במציאות הבלתי אפשרית השוררת ב-בירת ישראל.

יהונתן שמלה.

נ.ב

לגבי מצבי הרפואי - טופלתי בבי"ח הדסה הר הצופים. הפצע שבראשי (5 ס"מ של עור ובשר קרוע) נתפר ב-5 תפרים. למזלי הרב לא נפגעתי מבחינה נוירולוגית. פני נפוחות בחלקן העליון. ובעוד שבעה ימים כשאוריד את התפרים תישאר צלקת על מצחי. אך מכוערת ממנה תישאר הצלקת על לבי. על אותו בן עוולה (במילים יפות) שהסתכל לי בעניים ומצא לנכון שמבחינתו אני ראוי למות על אשר אני אני.

ועל הטיפול הנורא ואיום של המשטרה.

מכתב שנשלח לראש העיר ניר ברקת

לכבוד ראש העיר - ניר ברקת.

אני יהונתן שמלה, סטודנט ירושלמי, לומד הנדסת תוכנה במכללת הדסה. עובד סמוך לאוניברסיטה העברית ירושלים.

ביום ירושלים 12/5/10 הותקפתי ע"י מחבלים ערביים בתוככי ירושלים. בעת נסיעה במונית נזרקו אבנים מטווח - 0 אל תוך המונית.

האבן הראשונה ניפצה את הזגוגית החלון של הדלת האחורית. האבן השנייה שגם היא נזרקה ע"י מחבל ערבי ממרחק של 1.5 מטר! התנפצה על ראשי!

בעקבות התפרצות הדם מראשי עצרנו לטובת טיפול רפואי והגנה עצמית. והתקשרנו לגורמים האמונים על בטחון התושבים. המתנו לפחות כ-20 דקות עד לפינוי רפואי (שהגיע לבסוף מהסהר האדום מבית יולדות במרחק של כ-100 מ' ממקום האירוע! 20 דקות - 100 מ'...) בזמן הזה המתנו לכוחות משטרה (שידוע שהיו בפריסה מוגברת בכל העיר לכבוד יום ירושלים) הניידת לא הגיע גם לאחר 30 דקות!  השעות נמצאות בתעוד דיגיטלי של תמונות וסרטונים מתוך האירוע.

במשך האירוע התקשרנו מספר פעמים למשטרה - כאשר בפעם השלישית ענו לנו שלא ידוע להם על מקרה שכזה...

לפני האירוע זרקו אבנים על רכבי משפחות באותו איזור וכשביקשנו ניידת להגיע לא הצליחו להבין להיכן מגיעים.

לאחר הפינוי הגעתי למיון בהדסה הר הצופים ונזקקתי לתפירה של מצחי, כ-5 תפרים על פני, מעבר לצלקת הנפשית של רוצח שמשליך עליך אבן ממרחק של מטר וחצי, ועוד מסתכל לך בעיניים כשהוא יודע שאתה לא יכול לזוז לשום מקום ממושבך
שבמונית. אין כוונת זריקת האבן הייתה לפגוע ברכב אלא להרוג אותי ממש.

כבוד ראש העיר מכיוון שזהו ניסיון רצח בעיר הבירה אני מקווה שאוכל לשוחח עמך על המקרה בזמן הקרוב ביותר, אפילו פגישה קצרה להבין שמאחורי הסיפור בתור בוגר תואר ראשון למוסיקה וגיאוגרפיה לשעבר בבר אילן, סטודנט נוכחי
להנדסת תוכנה במכללת הדסה וכמי שנשוי לסטודנטית לריפוי בעיסוק, יש עולם שלם של סטודנטים שנגיש אלינו ששומעים את הסיפור ומקווים לראות פתרון קונקרטי.

הרי למה להם לבוא ללמוד בירושלים אם הם בסכנת רצח בלי הגנה של ממש במרחק של מאות מטרים מהאונברסיטה שלהם.

אני בתור תושב ירושלים חש תסכול עמוק ומקווה מאוד שנוכל להעלות את העניין לסדר היום הציבורי בירושלים. כי הדבר אינו אפשרי בשום אופן. כמו כן אני צפוי לחבוק בן עוד כחודשיים וחצי. אני מקווה שאוכל לספר לו סוף טוב לסיפור. בו הרוצח הפוטנציאלי שלי נמצא בכלא, המשטרה נותנת מענה מתאים להגנה על התושבים בירושלים ו-שהמקרה שלי קיבל את צומת הלב הראויה. זאת כיוון שאני לא הראשון, אך בהחלט היד נטויה, האבנים רבות ועוד אזרחים צפויים להיפגע/ להירצח.

בתודה מראש ובצער רב- יהונתן שמלה.

[email protected]

0525253740

אשמח כי תיצרו איתי קשר בקרוב

יש לציין כי בסרטון אני אומר שאנחנו בשכונת אבו - טור. זאת טעות היינו ברחוב "שמואל בן עדיה" ששמו השני הוא "א-טור" ובלהט הדברים עלתה טעות בפי. כמו כן טעות גדולה היא שהסרטון הופסק, היינו צריכים להמשיך ולצלם את כל האנשים שהיו מסביב כך אולי היינו מצליחים לזהות חשודים מול המשטרה. אך לא בוכים על דם שנשפך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2010 22:43 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ו א סיון התש"ע 
הקב"ה שלח את מלאך הוי"ה שירד לארץ להכות את העולם ולטהרו כמ"ש אמר ההוא מינא לרב אידית כתיב {שמות כד-א} ואל משה אמר עלה אל ה' עלה אלי מיבעי ליה א''ל זהו מטטרון ששמו כשם רבו דכתיב {שמות כג-כא} כי שמי בקרבו אי הכי ניפלחו ליה כתיב {שמות כג-כא} אל תמר בו אל תמירני בו אם כן לא ישא לפשעכם למה לי א''ל הימנותא בידן דאפילו בפרוונקא נמי לא קבילניה דכתיב {שמות לג-טו} ויאמר אליו אם אין פניך הולכים וגו' " סנהדרין דף לח ע"ב פירש"י וז"ל:"זהו מטטרון. הוא אמר עלה אל ה': ששמו כשם רבו. ה' לפיכך לא הזכיר שמו וכתב סתם: אם כן לא ישא לפשעכם. לא יכול לסלוח לפשעכם ומה יתרון בו: אמר ליה הימנותא בידן. שאין בו כח לשאת פשעינו ואנו נמי מאסנוהו ומיאנו לקבלו אפילו לפרוונקא שליח מוציא ומביא:"עכ"ל 
נעזרתי במאגר "תורת אמת" 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2010 22:17 לינק ישיר 
ה' יצילנו...

האוטובוס והמשאית, צילום אבי כהן פורטל בני ברקי
קציר דמים: שמונה הרוגים בתאונת אוטובוס; בין ההרוגים, חרדי ממירון

אסון בצפון: שמונה בני אדם נהרגו ו-40 נפצעו - בהם 20 במצב קשה - בתאונה בין אוטובוס קו 361 של אגד למשאית בכביש עכו-כרמיאל. כוחות הצלה גדולים הגיעו למקום, והוכרז על אירוע רב-נפגעים • תמונות מהזירה

כתב בחדרי חרדים
תאריך: 13/05/2010 18:04:00

שמונה בני אדם נהרגו ומעל 40 פצועים - בהם 20 במצב קשה - בתאונת דרכים שאירעה היום (ה) אחר הצהריים בין משאית לאוטובוס קו 361 של אגד שנסע בכביש 85, המקשר בין עכו לכרמיאל, סמוך לצומת גילון שבגליל המערבי.

בין ההרוגים: חסיד ברסלב ממירון.

האוטובוס והמשאית התנגשו זה בזו בעוצמה רבה, בעת שהאוטובוס היה בדרכו לכרמיאל.

צוותי מד"א פינו את הפצועים באורח קשה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים רמב"ם בחיפה.

חמישה פצועים בינוני פונו לבית החולים זיו בצפת. פצועים מפונים גם לבית החולים בנהריה.

הנהג באוטובוס קו 361 הוא צעיר בן 25 תושב סג'ור - מסניף מרום הגליל. הוא שרוי בהלם עקב התאונה. מאגד נמסר: "בשלב זה לא ידוע מה גרם לתאונה. מדובר בתאונה קשה מאוד".

אחד הפרמדיקים שטיפל בפצועים סיפר: "המראה היה קשה מאוד. אנשים וחפצים נזרקו מהאוטובוס ושכבו פצועים. אחרים נלכדו באוטובוס והחובשים יחד עם עוברי אורח נכנסו וחילצו אותם עד שהגיעו כוחות הכיבוי".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2010 02:36 לינק ישיר 

בס"ד  אור ליום ד ב ניסן התש"ע
כל אותם הרשעים הארורים שמלמדים זכות על פשעי המימסד הקב"ה יבוא איתם בחשבון ביום הדין הנורא שישימו אלף מסכות וכיסוים "חרב להוי"ה מלאה דם "תבוא עליהם ועל משפחותיהם ששותקים ומלמדים זכות על חוטפי ילדים ועל מדינת הערב רב "ישראל" שעושה מעשי סדום ועמורה ומתעללת באזרחיה מדינה שהקב"ה יכה מכה אחר מכה ללא רחמים וימחק ויעקור ויכלה את כל שלטון הרשע הזה מעל פני האדמה כולל אותם רבני הערב רב שמנסים להיות במקום הקב"ה ועושים את עצמם כקדושים וכאלהים אחרים שיאמינו בהם במקום לבטוח ולהאמין רק בבורא עולם "שאין עוד מלבדו ואפס זולתו" . אנחנו רוצים מלכות בן דוד האמיתית ולא שלטון כנסת רקובה וארורה של 120 חכי"ם שמה שמעניין אותם זה השררה והשלטון בקניית הון !!  אליהו הנביא בגימטריא 120 יחתוך את כל אותם נביאי הבעל היושבים בכנסת הטמאה הזאת כמו שחתך 450 נביאי הבעל בהר הכרמל כמ"ש "עד מתי אתם פוסחים על שתי הסעיפים אם הוי"ה האלד'ים לכו אחריו ואם הבעל לכו אחריו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2010 22:29 לינק ישיר 

בס"ד
אין שום בשורות טובות יש מדת הדין הנורא שמכה את הארץ כולל הרצח בתאונות דרכים ומיתות משונות שמשפחות שלמות נמחקות בישראל !! 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > צרה רודפת צרה אסון רודף אסון....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext