בית פורומים בית שמש

האם שמוליק גרינברג מייצג את טוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/7/2009 21:09 לינק ישיר 
האם שמוליק גרינברג מייצג את טוב

לפני הבחירות תומכי טוב ניסו להסביר בכל דרך אפשרית מדוע שמוליק גרינברג הוא לא מייצג את טוב.

ולפתע באשכול הסמוך (מלאכתו של ראש העיר נעשית על ידי אחרים) תומכי טוב משייכים את שמוליק גרינברג דווקא לטוב.

מה קרה האם משהו השתנה???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2009 19:23 לינק ישיר 

כטגטגאדבי הוה וטע יעכטאוכט וכטגרקד57םאןו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2009 17:27 לינק ישיר 

פולישוק פולישוק פולישוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2009 16:58 לינק ישיר 

כי הוא עובד כל הזמן בתמונות וכשהוא עובד הוא עושה את זה בצורה רצינית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2009 15:57 לינק ישיר 

יש לי שאלה אחת לגבי גרינברג - ךמה בתמונות שלו, ויש המון כל הזמן בעיתונות המקומית, הוא אף פעם לא מחייך? הוא כל הזמן נראה עצבני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2009 15:55 לינק ישיר 

מסייה, מי שמכיר את שמוליק גרינברג את אופיו והשקפת עולמו יודע כי הוא קרוב הרבה יותר לאורח חייהם של אנשי טוב "בעלי הבתים" מאשר לטומבק מקוה וחביריו ה...
זה לא סותר כי טענו ואנחנו עדיין טוענים שמשעה ששמוליק רץ ברשימת דגל התורה אזי מרחב התמרון שלו מאוד מצומצם, וכי הוא איננו יכול להשמיע את דעותיו ולפעות כרצונו, אלא הוא נתון לחסדיהם של עסקנים מחרחרי ריב ומדון, שבאיצטלא של "יראת שמים" יעברו (כמעט) על כל עבירות שבתורה. הרי טענו שגם חלק גדול מהרבנים נתון לשלטון הפחד שלך אותם עסקנים (ומי שמכיר יודע...), אז טענה זו תקפה גם לגבי שמוליק גרינברג.
רק לשם חידוד הטענה, זכורני כי כשבוע לפני הבחירות עת הפיצו ממטה ג' פשקעווילים שיקריים ומלאי הסהתה כנגד נציגי "טוב", פגשתי את שמוליק במרכז המסחרי ושוחחנו על העניין, ביינתים נתאספו שם איא אלו אנשים, ואז שמוליק הודה בפני כי הוא בוש ונכלם בהפצת הפשקעווילים, לשאלתי את שמוליק אם למס' 1 בדגל התורה אין כח לעצור פשקעווילים ממטהו שלו, איך נוכל לסמוך עליו שידע ויוכל לעצור תופעות פסולות כשיהיה בעיריי, לא הייתה לשמוליק תשובה...
לכן טענו כי אע"פ ששמוליק הינו אדם ישר ושראוי שיהיה ברשימת טוב, מכיוון שהוא איננו ברשימת טוב, אזי אין להצביע לו אלא לנציגים של טוב שלא נתונים למרותם של...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2009 13:04 לינק ישיר 

אני הצבעתי למפד"ל כך שאני לא יודע להסביר לך מהיא השקפת עולמם של ג' או של טוב.

אך מעיון בפורום רואים שיש הבדל ביניהם ולפני הבחירות כתבו בפורום אנשי טוב שגרינברג אינו משקף את השקפת עולמם ועכשיו כותבים שגרינברג כן משקף את השקפת עולמם ולכן אני מבקש מהם שיסבירו לי מה נשתנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2009 21:20 לינק ישיר 

אולי אדון מסייה, האדון שלא מצביע ג' אלא לא יודע מה, יסביר לנו מה אמור לייצג השקפת עולם? מזה השקפת עולם? מה ההשקפת עולם של טוב, ומהו של ג'? ואיך עזרה שגרינברג נותן או לא נותן מתקשר להשקפת עולם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2009 17:12 לינק ישיר 

לחנינא ולדולה

אני רואה שאתם לא הבנתם (או שאתם לא רוצים להבין את שאלתי) ולכן אני יסביר שוב פעם תתאמצו אולי תבינו.

א. היות והפורום דינמי ציינתי בסוגריים גם את שם הפורום.

ב. לא שאלתי האם שמוליק עוזר ומסייע גם למי שבחר טוב (למרות שאף פעם לא בחרתי ג' ווינר עזר לי בבעיה אישית לפני הבחירות ואעפ"כ לא הצבעתי ג' היות והם לא משקפים את השקפת עולמי), אלא מה ששאלתי האם ברמה הציבורית וההשקפתית שמוליק גרינברג מייצג את השקפת טוב היות שהם הצליחו לבלבל אותי בכך שבפורום זה נטען ע"י אנשי טוב ששמוליק גרינברג לא מייצג את השקפת עולמם ורק אלי פרידמן יוכל ליצג את השקפת עולמם נאמנה ואילו באשכול מלאכתו של ראש העיר נעשית ע"י אחרים אנשי טוב טוענים ששמוליק גרינברג כן משקף את השקפת עולמם ועל כן בקשתי מהם שיסבירו את עצמם (ואין כוונתי שאנשיו של גרינברג בניקים שונים ומשונים ייחצנו את הבוס שלהם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2009 17:09 לינק ישיר 

לחנינא ולדולה

אני רואה שאתם לא הבנתם (או שאתם לא רוצים להבין את שאלתי) ולכן אני יסביר שוב פעם תתאמצו אולי תבינו.

א. היות והפורום דינמי ציינתי בסוגריים גם את שם הפורום.

ב. לא שאלתי האם שמוליק עוזר ומסייע גם למי שבחר טוב (למרות שאף פעם לא בחרתי ג' ווינר עזר לי בבעיה אישית לפני הבחירות ואעפ"כ לא הצבעתי ג' היות והם לא משקפים את השקפת עולמי), אלא מה ששאלתי האם ברמה הציבורית וההשקפתית שמוליק גרינברג מייצג את השקפת טוב היות שהם הצליחו לבלבל אותי בכך שבפורום זה נטען ע"י אנשי טוב ששמוליק גרינברג לא מייצג את השקפת עולמם ורק אלי פרידמן יוכל ליצג את השקפת עולמם נאמנה ואילו באשכול מלאכתו של ראש העיר נעשית ע"י אחרים אנשי טוב טוענים ששמוליק גרינברג כן משקף את השקפת עולמם ועל כן בקשתי מהם שיסבירו את עצמם (ואין כוונתי שאנשיו של גרינברג בניקים שונים ומשונים ייחצנו את הבוס שלהם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2009 18:35 לינק ישיר 

חנינא_בניק כתב:
לא קראתי את האשכול הסמוך
(מה זה סמוך? תמיד הם יישארו סמוכים? זה פורום דינמי פה, הלוווווווווווו)

אבל שמוליק גרינברג מייצג את כל מי שפונה אליו, בלי חשבונות אישיים

גם אם הוא בחר טוב

אכן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2009 11:50 לינק ישיר 

לא קראתי את האשכול הסמוך
(מה זה סמוך? תמיד הם יישארו סמוכים? זה פורום דינמי פה, הלוווווווווווו)

אבל שמוליק גרינברג מייצג את כל מי שפונה אליו, בלי חשבונות אישיים

גם אם הוא בחר טוב

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > האם שמוליק גרינברג מייצג את טוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext