בית פורומים סבבה כאן

אומן ראש השנה כרטיסים !!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2009 16:47 לינק ישיר 
אומן ראש השנה כרטיסים !!!!!

כרטיסים לראש השנה באומן  החל מ -720 דולר
052-8611818

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2009 19:02 לינק ישיר 

אכן אני בהחלט נגד כל מי שמוציא כספי צדקה ומבזבז אותם בכל דרך שהיא
אבל אני לא נגד כאלה שמשתמשים בכספי צדקה כדי לקבל עוד תרומות, כמו להדפיס מכתבים ולשלוח לתורמים וכו' - שמטרת השימוש בכסף מוצדק.

ושוב אני נגד אלו שזונחים את נשותיהן בראש השנה, בלי הסמכתן (או בהסכמה שניתנה בלית ברירה), לא כתבתי מילה נגד אלו שלוקחים את נשותיהן לאומן, והן נהנות גם כן מהנסיעה.

בתורה יש תרי"ג מצוות, והרבה אמרות חז"ל.
זה יפה שלקחת אמרת חז"ל "הווי גולה מקום תורה" והחלטת שזה דוחה את כל המצוות האמורות בתורה.בוא נחליט שזה דוחה גם את לא תגנוב, ואז אנחנו יכולים לגנוב כסף לנסוע לישיבה בארה"ב, מתאים, לא????

להזכירך, הבעל מחוייב מעיקר הדין לשמח את אשתו בחג - (ואל תגיד לי עשה דוחה לא תעשה - כי זה נכון רק כאשר העשה סותר את הלא תעשה, וכלל זה לא קיים כשאשר לקיים את שתיהם)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2009 15:33 לינק ישיר 

ג עם הווי גולה למקום תורה הינך מסכים אז לידיעתך חסידי ברסלב אינם מתבטלים באומן אלא אף יושבים ועוסקים בתורה נוסף על התפילות... תוקן על ידי - ניוטרל - 30/07/2009 15:32:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2009 15:33 לינק ישיר 

מדוע אינך נזעק נגד הוועדות למיניהן המוציאות סכומי עתק על פרוספקטים וקונטרסים על חשבון כספי צדקה? ב לנשים יש זמנים משלהן ליסוע לאומן בטו באב ובחי תשרי (חוץ ממה שרוב השנה אפשר ליסוע שם משפחות) כך שהן מפוצות על מה שהן נשארות לבד (ישנם בודדים המביאים את נשותיהם אתם לראש השנה (חלק מהם הינם תלמידים של ר שלמה אליעזר שיק) אך הם לא מסתובבות בחוץ ואינם יכולות להכנס לציון בימים הסמוכים לראש השנה)..

אוי לו לבעל שאישתו שולטת בו ואוי לה לאישה ששולטת בבעלה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2009 21:18 לינק ישיר 

א. שלא יהיו אי הבנות, אין לי דבר נגד הנוסעים לאומן, כל עוד הם רווקים, או שנשותיהם מסכימות בלב שלם שיסעו, כמו בעלה לעתיד של ליאור (בעז"ה בקרוב) שבטוח יסע בהסכמת אישתו....
הבעיה היא שרוב הנשים מסכימות בלית ברירה, ותראה איך הן חוגגות את ראש השנה, קבוצות של נשים בלי בעלים שמחפשים בית עם גבר שיעשה קידוש, וכל פעם מתארחות בצפיפות ובאי נעימות אצל משפחה שהאבא/בעל לא נסע לאומן. - ותאמין לי שראיתי הרבה כאלו.

ב. לגבי העורך דין - זה יפה המליצה שהבאת, אבל היא לא קשורה לכלום.
אם מישהו רוצה לצאת זכאי בדין, אנו יודעים שתשובה ותפילה וצדקה מעבירין את רוע הגזירה, אז יפה שהם הולכים ל"תפילה", אך מה עם צדקה?
מדוע שהם יקבלו כספי צדקה לנסוע לאומן? מדוע שכספי הצדקה הללו לא ילכו למשפחות נזקקות, ליתומים ואלמנות, לישיבות וכו' וכו'
אם אנשים לא היו מקבלים צדקה בשביל לנסוע לאומן, התורמים היו נותנים את זה למטרות נעלות יותר. האם זה נקרא לעשות מצווה? לדעתי זה לעשות עבירה!!! לדעתי זה לקחת צדקה מעניים!!!

ג. מי שחושב שר' נחמן מעביר את כולם בסקירה אחת וכו' וכו', לא זו בלבד שלא מקיים מצווה אלא עובר עבירה של "ודורש אל המתים" - מקסימום אפשר להתפלל לה' שיזכנו בדין בזכות הצדיק השוכן במקום הזה. ולזה יש גדולי ישראל רבים בארץ ישראל, כמעט בכל עיר, ובודאי בערים כמו ירושלים, טבריה, חברון, צפת ועוד.

תוקן על ידי העצלן ב- 19/07/2009 21:21:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2009 20:35 לינק ישיר 

עצלן כשיש לך משפט קשה העלול להכניסך לכמה שנים טובות בכלא תלך לחפש את העורך דין הכי חזק והכי מוצלח בכדי להוציאך זכאי? באומן יש עורך דין חזק ומוצלח שכבר בברכו של ליל א של ראש השנה מעביר את כל הבאים אליו בסקירה אחת ומוציאם בהצלחה....

אוי לו לבעל שאישתו שולטת בו ואוי לה לאישה ששולטת בבעלה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/7/2009 22:07 לינק ישיר 

בואו נעשה קצת סדר.
א. יש מצוות עשה בתורה ושמחת בחגך אתה ובנך ובתך... (דברים טז)
ב. המצווה חלה גם בראש השנה (שו"ע תקצ"ז סעיף א, ובמ"ב שם)
ג.  אשה חייבת בשמחה, ועל בעלה חלה החובה לשמחה "אשה בעלה משמחה" (קידושין לד:)
ד. מצוות נסיעה לאומן לא מופיעה בתורה ולא בשו"ע. (מי שמצא מצווה כזו שירשום את מקורה).
ה. וכשיש סתירה בין האמור בתורה או בשו"ע ובפוסקים לבין מה שאמר אפילו אדמו"ר מגדולי החסידים-  אנו מתייחסים לדברי התורה ולדברי הפוסקים - ואין זולתם  ודבר זה הינו מיסודי התורה.
"דבר ברור ומפורש בתורה שהיא מצוה עומדת לעולם ולעולמי עולמים .. לפיכך אם יעמוד איש, בין מן האומות ובין מישראל ויעשה אות ומופת ויאמר שה' שלחו להוסיף מצוה או לגרוע מצוה... הרי זה נביא שקר" – (רמב"ם הלכות יסודי התורה פרק ט הלכה א)

מסקנה: אם האשה מאושרת מזה שבעלה לא בבית, מצוה עליו לנסוע מהבית בראש השנה ובשאר החגים...

מסקנות נוספות אשאיר לכם להסיק לבד

הבהרה: אין באמור כדי לזלזל במי מגדולי התורה, ואני מתנצל על התקיפות של הדברים, אך הייתי חייב להבהיר את סדרי העדיפויות שהם מיסודי התורה, ולעיתים עושה רושם שישנם אנשים שדברי האדמו"ר שלהם חשובים מדברי התורה והפוסקים.

(ועדיין לא נכנסתי לשאלה ההלכתית האם על פי ההלכה מותר לצאת מארץ ישראל לחו"ל להתפלל על קברי צדיקים)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2009 17:10 לינק ישיר 

תשוש, אישה שלא מסכימה לבעלה ללכת אסור לו נקודה.
אבל אם האישה מסכימה ולא רק מסכימה, חפצה בזה שהוא יסע כי היא יודעת את המעלה של אומן אז הוא כן צריך ליסוע.
זה שחבר שלך הפך ליהיות יותר גרוע ממה שהוא היה זה לא עניין שחלך, זה הנפילות שלו ולפעמים אדם צריך ליפול עמוק עמוק כדי לקום למקום יותר גבוה וזה קורה בסוף.
אורות זה לא פסיכולוגי ולא נעליים ואני בתור בעלת תשובה יכולה להגיד לך שזה לא כי אני עברתי את זה וזה ממש לא פסיכולוגי, זו עזרה ענקית משמיים כדי להתקדם להראות לנו לאן אנחנו יכולים להגיע ואז מנחיתים אותנו שוב על הרצפה כדי שעכשיו נתקדם לשם לבד, זה לא פסיכולוגי ולא נעליים..
יש הרבה ניסיונות נכון, שילכו עם הראש למטה תאמין מלי שגם בארץ שלנו המצב לא מזהיר אפילו בבני ברק הבנות מכשילות גבר שרוצה להכשל יכשל, גבר שרוצה לשמור על העיניים שלו השם יעלים ממנו את כל הפריצות.
וזה שאתה לא רוצה ליסוע לשם, שוב, זה לא בגלל שבאמת אתה לא רוצה, זה כי אין לך את הזכות ליסוע לשם ורבנו לא זימן אותך לשם.
גמאני עוד לא הייתי שם, כי עדיין אין לי את הזכות צריך לקרוע שערי שמיים בשביל שתיהיה את הזכות לטוס לאומן.
תדע לך שהדעה שלך הייתה ממש כמו שלך, עד שנחשפתי לזה והראו לי מי זה רבינו ואז אתה מבין הכל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2009 16:22 לינק ישיר 

רקדנית, ברור שה' יכול לשמוע מהארץ.

אבל יש לי שאלה אלייך-למה נוסעים לקברי צדיקים להיתפלל?? הא?
ה' יכול לשמוע גם מהבית!!

כי שם הזכות של הצדיק יותר משפיעה, זה לא שהוא הולך להגשים את המישאלות,אבל הוא ממליץ טוב בעדינו לפני ה',
ובזכות זה נושעים!
זה לא קטע של חו"ל או הארץ...תביני

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2009 15:58 לינק ישיר 

ליאורר1234 כתב:
רקדנית, זה לא סתם להתפלל בחו"ל, תקראי על החיים של רבינו ותראי מי הוא היה
הוא הבטיח שמי שמגיע לציון שלו הוא מתקן לו את הנשמה.
האנשים הכי רחוקים התקרבו להשם יתברך דרך אומן
נרקומנים הגיעו לקבר של רבינו וחזרו בגלל זה בתשובה
זה לא סתם "להתפלל בחו"ל" זה להתפלל אצל רבינו
את יודעת למה הוא נקבר שם בכלל? הוא רצה להקבר בארץ ישראל אבל באותה תקופה היה מאוד קשה להגיע לארץ לקח לו מעל שנה להגיע לארץ ולחזור כשהוא נסע לכאן
והוא נקבר דווקא שם בגלל הטבח שהיה ביהודים שמלא יהודים מתו שם על קידוש השם אז הוא התעקש להיקבר שם
את יודעת מזה למות על קידוש השם?? המעלה של המקום הזה היא עצומה שאי אפשר לתאר בכלל! לפעמים בן אדם חושב שהוא לא נוסע לשם כי לא מתאים לו וכי הוא לא רוצה אבל זה לא נכון, הוא לא נוסע לשם כי אין לו את הזכות העצומה להגיע לקבר של רבינו, לא כל אחד זוכה שרבינו יזמן אותו אל הקבר שלו.
אני רוצה לראות שאם פעם אחת תסעי לאומן ולא תחזרי בתשובה מאה פעם אחרי זה על כל דבר קטן שעשית בחיים ושלא תבכי שם כמו תינוקת.
אין לכם מושג מזה רבנו בכלל הלוואי ואני אזכה ליהיות שם אני מתחננת להשם שיתן לי את הזכות להגיע לשם.

ידוע שרבי נחמן הוא אדם קדוש וצדיק ומה לא אבל גם האישה של האדם לא פחות חשובה לבעל !!!
ותאמיני לי שלא כולם שמחים מהקטע הזה שהבעל טס לאומן ויש שם ניסיונות חבל על הזמן  יש לי חברים שטסו ואמרו לי פעם אחרונה שהם טסים למקום הזה כמובן שהלא ממש חזקים אמרו שמהיום כול שנה הם טסים בקיצור לפי דעתי זה לא מומלץ יש הרבה ניסיונות עם כול המשמרת צניות שיש שם.. ה' יעזור

ולגבי זה שהרב ניקבר שם היבנתי שרצו להביא אותו לארץ אבל היה בעיות.. כי הם גם מבינים שזה לא מקום ממש טוב..
ובימיוחד הצעירים לא מומלץ..

ולגבי מה שאמרת שאנשים חוזרים משם ומקבלים אורות יש שם יותר עינין של פסיכולגיה ברמה גבווה..
לא שאני סוטר את זה שבאמת מיתחזקים שם אבל לא כולם
חבר שלי בא משם והיתחיל לשגע את השכל ואי קיבלתי אורות וכ'ו אמרתי לו למה לא בכיף אבל בתכל'ס איזה אורות ואיזה נעלים הוא נהיה יותר גרוע ממה שהיה ..
ושוב אני חוזר  אני לא אומר שזה לא נכון שמקבלים אאורות וכ'ו כי בכול זאת הרבי אמר שמי שיבוא לקבר אז ימחק לו העבירות משהו כזה כך זכור לי.. בכול אופן אני אין מצב שאני יטוס לשם (מכול מיני סיבות) בעיקר של שמע להיכשל חס ושלום ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2009 14:11 לינק ישיר 

רקדנית, זה לא סתם להתפלל בחו"ל, תקראי על החיים של רבינו ותראי מי הוא היה
הוא הבטיח שמי שמגיע לציון שלו הוא מתקן לו את הנשמה.
האנשים הכי רחוקים התקרבו להשם יתברך דרך אומן
נרקומנים הגיעו לקבר של רבינו וחזרו בגלל זה בתשובה
זה לא סתם "להתפלל בחו"ל" זה להתפלל אצל רבינו
את יודעת למה הוא נקבר שם בכלל? הוא רצה להקבר בארץ ישראל אבל באותה תקופה היה מאוד קשה להגיע לארץ לקח לו מעל שנה להגיע לארץ ולחזור כשהוא נסע לכאן
והוא נקבר דווקא שם בגלל הטבח שהיה ביהודים שמלא יהודים מתו שם על קידוש השם אז הוא התעקש להיקבר שם
את יודעת מזה למות על קידוש השם?? המעלה של המקום הזה היא עצומה שאי אפשר לתאר בכלל! לפעמים בן אדם חושב שהוא לא נוסע לשם כי לא מתאים לו וכי הוא לא רוצה אבל זה לא נכון, הוא לא נוסע לשם כי אין לו את הזכות העצומה להגיע לקבר של רבינו, לא כל אחד זוכה שרבינו יזמן אותו אל הקבר שלו.
אני רוצה לראות שאם פעם אחת תסעי לאומן ולא תחזרי בתשובה מאה פעם אחרי זה על כל דבר קטן שעשית בחיים ושלא תבכי שם כמו תינוקת.
אין לכם מושג מזה רבנו בכלל הלוואי ואני אזכה ליהיות שם אני מתחננת להשם שיתן לי את הזכות להגיע לשם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2009 14:06 לינק ישיר 

tasush כתב:
למה כואב???

כבר אומן? כ"כ מהר?? טוב, בהצלחה

מי נוסע?

למה כואב?????
חח כי זה אמיתי אנשים טסים לאומן וזורקים את האישה והילדים אצל ה..
גועל נפש... יש כאלו שזה גם נגד רצון האישה

וסתם לדעת איזה אישה תירצה שבעלה לא יהיה איתה בחג?? היא רואה את כול החברות שלה איך הבעל מגיע ובעלה? )-:
לפי דעתי לא יפה !!!

גם הטענה שלי היתה ככה לפני שהבנתי מי זה רבינו הקדוש
זה שגבר הולך נגד רצון האישה זה לא בסדר
אבל אני, הלוואי שאני ובעלי נזכה שתיהיה לנו את האפשרות הכלכלית לשלוח אותו כל שנה לאומן
נכון זה קשה אבל זו מסירות נפש! מסירות נפש זה לא דבר פשוט אבל זה שווה הכל!
במיוחד ההשתטחות על הקבר של רבינו שזו זכות עצומה להגיע לשם!
הלוואי ונזכה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2009 13:25 לינק ישיר 

לא צריך לעזוב לחו'ל לעזוב אישה וילדים ולנסוע להתפלל
ד' יכול לשמוע גם מהארץ
ולכן זה בלי טעם ובלי ריח!!! כן, ממש מה שאת שומעת
זה לא שח"ו אני מזלזלת בצדיקים (אולי) שנוסעים לשם!!!!
אבל להשאיר אישה לבד עם הילדים לחג?!?!?! בשביל להתפלל בחו'ל?!?! ממש לא נשמע
(ומבריקוש, הופה!)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2009 11:55 לינק ישיר 

אין שום בעיה עםשום חסידות!
העיקר לעבוד את ה מתוך אהבתו,ויראת שמים א מ י ת י ת!
ועל זה צריך לעבוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/7/2009 12:43 לינק ישיר 

אני לא ברסלבית ולא קשורה לשום חסידות,

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/7/2009 11:43 לינק ישיר 

מבריקה מילים כדורבנות !! מנגינת הלב מה זה משנה מה היא ??!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > אומן ראש השנה כרטיסים !!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext