בית פורומים החרדים והאינטרנט

האם מותר להכות יהודי חבדנ"יק?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/7/2009 17:14 לינק ישיר 

מרדכי ציון, אתה מפספס את העניין,
גם בר קמצא הלך ב'דרכי נועם' כמו איזה חבדני"ק תמים לקיסר רומי כדי שיעזור לו נגד היהודים.
אתה לא מכיר את כל הסיפור, וגם אם היה לי זמן לא היה לי חשק להביאו, החבדני"ק הזה לא תמים בכלל, בית המשפט קבע שגם לליטאים ושאר החרדים מותר להתפלל בבית הכנסת באותה שכונה, והחבדני"ק מסרב לתת להם להתפלל שם.
אנחנו לא ראינו את כל הסרטון, אלא רק מהאמצע ממה שהחבדני"ק בחר לשחרר כדי להסעיר את הארץ ולחלל שם שמיים.
הרי מה יצא לו מזה ? שום נזק לא נגרם לו, אבל ליהדות ולציבור שומרי המצוות נגרם נזק גדול שכך רואים הרחוקים מהדת ומתלבטים אם כדאי להם לחזור בתשובה, אבל לחבדני"ק לא אכפת, מבחינתו אם היהודים לא מאמינים ברבי מלובביטש עדיף שישארו חילונים כופרים.

תוקן על ידי shay98 ב- 26/07/2009 22:11:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2009 22:20 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב, ו אב התשס"ט
אמנון אכן מה זה צריך להיות שמי שלא מאמין ברבי מלובביץ עדיף שיישאר כופר ה' יצילנו מדעות כוזבות של חב"ד ש"הרבי הוא עצמות ומהות הקב"ה " דברי כפירה באלד'י ישראל עבודה זרה לעבוד בשר ודם במקום לעבוד קב"ה ושכינתה כמו שכתוב בזוה"ק פרשת ויקהל "אנא עבדא דקודשא בריך הוא".   

תוקן על ידי shay98 ב- 26/07/2009 22:16:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2009 22:48 לינק ישיר 

לצערנו בגלל הויכוח המיותר על משיחיות הרב של חב"ד ז"ל ישנה קבוצה לא מבוטלת מחב"ד שמוצאים קרבה לחילונים הרחוקים מהדת ומתרחקים או מורחקים מן יתר הקהילות החרדיות.
כל קהילות ישראל מחכות למשיח, לחב"ד אין זכות ראשונים לציפיה העתיקה והלואי וישכילו לחזור לתמימות היהודית ולא להפוך מהרעיון המשיחי חוכא ואיטלולא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2009 22:58 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב ו אב התשס"ט
אמנון אתה מכה חזק היום !! כנראה שבהשפעת הילולת רבנו האר"י זצ"ל שתית מהיין המשומר בענביו ! אכן דברי אמת ניכרים והגיע הזמן לצפיה למשיח כמו אבותינו ורבותינו ז"ל ואין גאולה ב-770 אלא הפוך ב-077 הוט מהאפס להגיע ליד בסוד הכתוב "ויאמר כי יד על כס יה מלחמה להוי"ה בעמלק מדר דר" ודולר בגימטריה עמלק כנודע וככר וכבר כתב רבנו הרמב"ם זצ"ל באגרת תימן או אגרת השמד "שהמשיח יתגלה לראשונה בארץ ישראל" ולומדים זאת מהפס' "הִנְנִי שֹׁלֵחַ מַלְאָכִי וּפִנָּה דֶרֶךְ לְפָנָי וּפִתְאֹם יָבוֹא אֶל הֵיכָלוֹ הָאָדוֹן אֲשֶׁר אַתֶּם מְבַקְשִׁים וּמַלְאַךְ הַבְּרִית אֲשֶׁר אַתֶּם חֲפֵצִים הִנֵּה בָא אָמַר יְהוָה צְבָאוֹת: " (מלאכי ג פס' א) ופירש המצודת דוד וז"ל:"הנני שולח מלאכי . מוסב למעלה להשיב על תלונותן שאמרו איה אלהי המשפט ויאמר הנה בזמן הגאולה העתידה אשלח אני מלאך מן השמים והוא יפנה הדרך לפני ר''ל הוא יבער מן העולם הפושעים והמורדים לטהר את הארץ לפני בואי להשרות שכינתי בארץ : האדון וגו' . זהו מלך המשיח אשר עין כל אדם מצפה ומייחל לו ומבקש ביאתו : ומלאך הברית . כן יקרא אליהו הנביא כי הוא קנא על ברית המילה שמנעה מלכות אפרים כן ארז''ל : אשר אתם חפצים . שיבא לבשר הגאולה ולהחיות המתים כי הוא מעותד על הבשורה הזאת ועל התחיה כמ''ש בסוף הספר הנה אנכי שולח לכם את אליהו הנביא וכו' : הנה בא . אמר בלשון עבר כי כאשר יבא המשיח יהיה אליהו כבר בא כי הוא יקדים לבוא" : (מצודת דוד) עכ"ל נעזרתי במאגר תורת אמת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2009 02:51 לינק ישיר 

ממש בושה שחרדים עושים ככה,לא יודע מה היו המניעים ואת פרטי הסיפור אבל אני יודע שלא יקבלו על כך שכר בשמים,ואני לא מבין מה יוצא להם מזה בכלל[אפשר לחשוב שהקהילה שלהם טובה יותר...]

תוקן על ידי shay98 ב- 03/08/2009 17:07:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2009 17:13 לינק ישיר 

בס"ד יום שני יג אב התשס"ט
יוצא רק חילול השם ברבים זה מה שיוצא !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2009 01:39 לינק ישיר 

אני מכיר אישית  את הרב מוטי אשר, יהודי יקר וגם תמים
עושה המון חסד ומארגן המון פעילויות, בכלל חסידי חב"ד עובדים ועמלים ללא הרף להפיץ יהדות בכל פינה חשוכה. אז מי שלא רוצה לעזור להם שלא יפריע בבקשה ותודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2009 03:40 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ד יג אלול התשס"ט
זה לא מתיר לפנות לערכאות של גוים ולהרים יד בתורת משה זה חילול השם ברבים!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > האם מותר להכות יהודי חבדנ"יק?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.