בית פורומים בית שמש

רמת בית שמש ג' שליש? שליש? שליש?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2009 15:48 לינק ישיר 

פום, אני לא אתפלא אם יתברר לי שמקוה אכן מתגורר ברמה ב'. הוא יאה להם והם יאים לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2009 16:52 לינק ישיר 

פום,

אתה לומד דמגוגיה אצל מחשבות או שזה שיטה כוללת של אנשי "טוב" אני נגד אמריקאים לובשי חולצה כחולה?? איפה כתבתי כדבר הזה?

דרך אגב רק לחדש לך אני לובש מידי פעם חולצות כחולות. אין לי שום דבר נגד אנשים כאלה אדרבה הם אנשים נחמדים מאוד ורוב חבריי הם כאלה.

וזה דרך אגב הטעות של מי שמחפש אותי. אתם חושבים שלמי שיש דיעות כמו שלי יש לו לבוש מסויים והוא שייך לקליקה מסויימת ומכאן הטעות שלכם. יותר לא אוסיף!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2009 17:48 לינק ישיר 

machshavot כתב:
ראשית תרשו לי להחמיא על הדיון הרציני והמעמיק.
שנית, אני מסכים עם רוב הדברים שנאמרו כאן וברשותכם אסכם את עמדתי בסוגיא:
א. אוכלוסייתה של רמב"ש ג' תאוכלס (כך תקוותי והשערתי), בדומה מאוד לרמב"ש א'.
ב. לשמחתי, הציבור הדת"ל לא צפוי לעזוב כ"כ מהר את רמב"ש א', אלה שהחרדים הפריעו להם עזבו, ואלה שנשארו מחפשים מקום תורני סובלני ואין כ"כ הרבה מקומות כאלה.
ג. רוב החרדים המתגוררים ברמב"ש א איננו קיצוני, לא מחפש לכפות את אורח חייו או לריב, ורוצה לגור בשכנות עם שכניהם הדת"ל. זאת ניתן לראות הן מתוצאות הבחירות האחרונות לעירייה, והן מהעובדה שהם באו לגור ברמב"ש א' ולא ברמב"ש ב'.

עד כאן החדשות הטובות....

ד. בטווח הארוך (5-10 שנים) תשתלט גם על רמב"ש א' אוירת הקיצוניות הקיימת ברמב"ש ב'.
 להערכתי השלבים בתהליך יהיו:
1.יתחיל (או שכבר התחיל) בעזיבה של חרדים נורמלים המחפשים איכות חיים ולא מסכימים שיכפו עליהם דרך קיצונית שלא מתאימה להם,
2. זה ימשיך בעזיבת הציבור הדת"ל (הם יחסית יעזבו יותר מאוחר כי הם מאוגדים בקהילות משלהם).
3. אח"כ יעזבו בני התורה האברכים השפויים, שיסבלו מאותם קיצונים שיתחילו להיטפל אליהם.
ה. הדרך היחידה למנוע את זה, וברמב"ש א' זה עדיין אפשרי, זה להילחם ולא לשתוק על כל גילוי של קיצוניות.

ראשית תרשו לי לברך את המצטרפים לדיון הרציני והמעמיק, בתקווה שלא יגררו את זה למחוזות אחרים..

ולמה שכתבת. לפי הסדר שלך.
א. אשמח לשמוע על מה מבוססת השערתך? תקווה כן, מאוד. השערה מנין?
מה מוגדר אצלך אוכלוסיית רמב"ש א'?
ג. נכון, אבל לאו דווקא מתוצאות הבחירות לשיטתך..
ד. אין סיבה שזה יקרה. ולמה כן? אם ג' מאוכלסת כתקוותך אז איך בדיוק תשתלט האוירה?
מה ההבדל אצלך בין חרדים נורמלים כהגדרתך לבני תורה אברכים שפויים? הגדר נא.
מה מוגדר אצלך גילוי קיצוניות? וכאשר תגדיר, מה הפתרון לדעתך איך ניתן לפתור את הבעיות שהגילוי קיצוניות כביכול אמור לפתור..

יום טוב מחשבות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2009 08:20 לינק ישיר 

"אני לא נגד אמריקאים, הם תורמים לבית כנסת שלנו.
שימשיכו לתרום, אבל שלא יגורו כאן."

נדמה לי ששמעתי את זה מכבר... אולי זה נאמר על מיזרוחניקע'ס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2009 12:09 לינק ישיר 

משפט מוזר.. אני הייתי אומר 'הם תורמים לבית כנסת שלנו שימשיכו לגור פה ולהיות פריארים, אבל שלא יבקשו שנקבל את ילדהם לבית ספר. אולי בכלל עדיף שיבאו מבוגרים.. ועם הרבה כסף..'

תוקן על ידי דולה_ומשקה ב- 19/07/2009 12:07:42

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > רמת בית שמש ג' שליש? שליש? שליש?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.