מזל טוב מכל הלב, אף שאני אנני מתומכיך ויותר מכך אני משונאך הפוליטיים (בלבד).
האיחול של על רמה בהחלט במקום, נצרך לכל אחד ואחת אבל בפרט לאחד שהתורה קצת פחות חשובה לו מהמעשה טוב..
תזכה באמת..
נשלח ב-16/7/2009 19:25
אני במקומך הייתי מתביישת במה שכתבת.
נשלח ב-16/7/2009 19:30
באיזה חלק?
נשלח ב-16/7/2009 19:46
מזל טוב אלי וכל המשפוחה...
שתזכו לכל הברכות שאפשר...
דולה אני מתבייש שאני גר באותו עיר עם אחד כמוך.
נשלח ב-16/7/2009 19:58
מזל טוב
מאחל לו שיזכה להכניסה לבית יעקב.
נשלח ב-16/7/2009 19:59
מזל טוב הרבה נחת תזכו להמשיך לקדש שם שמים
נשלח ב-16/7/2009 23:21
לכל בעלי הקשיים בהבנה ובנקרא (אולי כי לא קיבלו אותכם לחיידער ובית יענקעב), לא הבנתי על מה ההלם. בבקשה עם ניקוד והסבר.
דולה_ומשקה כתב:
מזל טוב מכל הלב,איחול מזל טוב מעומק הלב בצורה כנה
אף שאני אנני מתומכיךלא הצבעתי טוב ובתקווה שגם לא אצביע, ויותר מכך אני משונאך הפוליטייםשנאה פוליטית הינה ביטוי לפוליטיקה ששנואה עלי, פוליטיקת מפלגת טוב שנואה עלי.
(בלבד).הסרת ספיקות ולעז. אני אוהב כל יהודי באשר הוא, כל יהודי, משתדל. גם את אלי.
האיחולברכת תזכה וכו', נהוג לאחלו בעת לידה של על רמהשם ניק וירטואלי שאינו תמיד מעיד על הנחתום שמאחוריו בהחלט במקום,צריך הרבה רחמים להצליח לגדל ילדים בעידן החומרי כיום בפרט כאשר יש המצהירים על חומריות כדרך. נצרך לכל אחד ואחתכולנו חיים בדור הזה
אבל בפרט לאחדבמיוחד למישהו כמו אלי פרידמן שהתורה קצת פחות חשובה לומוכן להטריח את הרגאי"ל ולבטלו תורה ע"מ שימחה בו מהמעשה טוב..הקמת מפלגת טוב.
תזכה באמת.. תזכה לכל הברכות והישועות מעומק הלב
נשלח ב-17/7/2009 02:26
דולה ומשקה
השם נשמע מרשים מאוד,
אולם יש לזכור כי הראשון שנתכנה בתואר זה (אליעזר) הוגדר על ידי זה שאת תורתו השקה (אברהם אבינו ע"ה) בתואר "ארור"...
לתשומת לב.
נשלח ב-17/7/2009 03:01
מזל "טוב" משפחת פרידמן, יה"ר שתזכה להכניסה לבית יעקב שיחנך על טהרת הקודש לפי חוקי התורה הקדושה של היהודים ושלא תצטרך להכניסה לבית יעקב של אותם נצלנים בעלי ועדות,
ושתזכה לחנכה לאהבת תורה וכבוד רבנים כמוך ושתלד ממעשיך לכבד את גדולי הדור כפי שעשית לפני הבחירות שטרחת לבקש את ידם של גדולי ישראל ובפרט את ידו של מרן הרב שטיינמן שבמפורשהתייחס בחיוב לתנועה שאתה עומד בראשה, ושלא תלמד ח"ו מאותם עוכרי ישראל (מקוה אני מכין לך חומר) ששיקרו לראש הישיבה והטריחו אותו לחינם
נשלח ב-17/7/2009 11:56
מזל טוב אלי!
תזכה לגדלה לתורה ולחופה ולמעשים טובים.
נשלח ב-19/7/2009 11:02
מזל טוב
שתזכה לגדלה מתוך נחת ושמחה
נשלח ב-20/7/2009 15:04
אני רואה עוד קול ל'טוב' בעוד מספר שנים
עלה והצלח אלי היקר.
נשלח ב-21/7/2009 14:06
מזל"ט.
תזכה לגדלה לתורה. (כי טוב סחרה מכל סחורה)
לחופה (קייטרינג גרילבורגר)
ולמעשים טובים (שתלמד מההורים).