בית פורומים בית שמש

אין הבדל בין מחבל מעזה למחבל חרדי בבית שמש או מירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/7/2009 13:15 לינק ישיר 
אין הבדל בין מחבל מעזה למחבל חרדי בבית שמש או מירושלים

קומץ קיצוני מסוכן חי בלב השכונות החרדיות בירושלים ובבית שמש, אני בטוח ויודע שרוב הציבור החרדי סובל מהקומץ הסהרורי שמחפש "אקשן" וכל זה מחוסר מעש, הרי הם חבורת בטלנים אוכלי חינם שלא עושים כלום למען המדינה חוץ מנזקים האמא החשודה כמרעיבה פתאום הופכת לצדקת מה אתם חושבים שכולם מטומטמים ורק אתם גיבורי התרבות הונדליזית חכמים? בשבת מוצאים את עצמם השוטרים מול חבורת פושעים, מאחר וחניון קרתא נפתח לתנועה (ברוך השם) המושג תחיה ותן לחיות לא קיים אצל אותו קומץ המחבל בשגרת חיינו. לא בריא המצב שבו המשטרה עומדת כבולה כנגד אותם פורעי חוק! המשטרה צריכה לטפל בהם ביד חופשית. כן בדיוק כפי שמטפלים במפוני עמונה. כפי שמטפלים בערבי ישראל בגליל. אני לא רואה הבדל. אני רואה את השוטרים בטלויזיה וכואב לי לראות אותם חסרי אמצעים. שגרת חיינו והשמרה על הדמוקרטיה הם ערך עליון. אותו קומץ חבלני חרדי אין לו ערך לילדיו ואין לו ערך למדינה.
לא שכנו את "האמא" מבית שמש (הטאליבן) לא שכנו את "הצדיק" "הרב" אליאור חן שעונשו צריך להיות סקילה אם היינו מענישים לפי התורה.
הממשלה חייבת לתת למשטרה את כל התמיכה להפסקת המהומות.
ומבחינתי כל האמצעים כשרים.

שבת שלום.
אבידן

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2009 14:03 לינק ישיר 

אהט אהער גיזאגט..

גוט שבעס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2009 15:59 לינק ישיר 

ואני גם חושב שאין הבדל בין חולה נפש מאירן וגרמניה לבין חולה נפש בבית שמש.

דרך אגב אתה רוצה לכתוב בעלון של בלבעת?

אם כן, תפנה אליו באישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2009 08:10 לינק ישיר 

ולדעתי המשטרה אשמה שלא עושה מספיק.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > אין הבדל בין מחבל מעזה למחבל חרדי בבית שמש או מירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext