בית פורומים בית שמש

פניה אישית לראש העיר: פטר בבקשה את האלים בעיריה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/7/2009 22:05 לינק ישיר 
פניה אישית לראש העיר: פטר בבקשה את האלים בעיריה

שלו' וברכה!

הנני לפנות אליך בענין שדנו בו בבתי הכנסת בשכונה רבים וטובים, השבוע לאחר מקרה שפיכת כוס הקפה ע"י היועה"מ מר מיקי גסטוירט על פרצופו של חבר מועצת העיר הגיע הזמן לומר לו שלום ולא להתראות!!!

מזה זמן רב מנהל מר מיקי גסטוירט את העיריה כבשלו, ההרגשה של המון אנשים שפנו אליו מסיבות שונות הוא, שהוא הוא ראש העיר הנבחר, בצדק או לא בצדק הם מרגישים כך זוהי ההרגשה! משום כך אני לא נפלאתי כששמעתי את סיפור שפיכת כוס הקפה ע"י הממונה הראשי על החוק בעיריה!! הוא הרי מרגיש שמגיע לו הכל!

היועץ המשפטי הנ"ל אינו מתאים לעיר הומגני בו אנשים רוצים לחיות בשלום.

על ראש העיר לשים סוף לאלימות הגוברת והולכת בעיר, ובראש ובראשונה לפטר עובד ציבור שמתנהג בצורה כזו, גם אם הדבר היה בעד נושא שראש העיר רצה!!!

הוא אינו מתאים להשאר בעירינו כיועץ המשפטי אפי' לדקה אחת ויפה שעה אחת קודם!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2009 22:15 לינק ישיר 

מסלול יותר קצר:
שחבר המועצה ישלח תלונה ללשכת עורכי הדין על ההתנהגות שלו, ואם הוא מקלל אז גם על הקללות שלו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2009 22:18 לינק ישיר 

אני לא בטוח שצריך להרוס לו את הפרנסה שלא יוכל לכהן כעורך דין!

אבל אני כן חושב, שלהיות אושיות החוק בעירינו זה מוגזם! אין שום סיבה מדוע אני ורבים כמוני ישלמו משכורת לאדם אלים שעושה כאן בעיר כבשלו ללא בחירות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2009 22:50 לינק ישיר 

במליאה החשובה, אם לא החשובה ביותר בינתיים, ביום רביעי על רמה ג', מיקי גסטווירט לא היה. במקומו הסתובב בחוץ משועמם העו"ד הנכבד אדון מוטי ברקוביץ, יועץ משפטי בין השאר לעיריית בית שמש, תומך מאיר פורוש מעל שלטי חוצות העיר ירושלים.. האם יש קשר לכך שמיקי לא היה? והרי לא היה עובד עירייה אחד שפיספס את ההצגה הכי טובה בעיר? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2009 10:45 לינק ישיר 

מקווה למי אתה תופר את הגו'ב ?
לא שמעתי שמשהו הגיש תלונה במשטרה , לא קראתי על כך בעיתון חדש?
ישנם דרכים מקובלות לפטר עובד הוא יטען בבית המשפט שזה תפירת תיק מכיוון שהוא לא חרדי, וכמו שאתה יודע בית המשפט לא מת על החרדים בנושאים כאלה . הדרך הטובה זה להגיש תלונה במשטרה, תמליץ לנציג ציבור הזה, ושיעשה שאלת רב האם מותר להיות מוסר בשביל גוב לאנ"ש. או שדין לאחד אינו דין לאחר

השקעה בידע מניבה את התוצאות הטובות ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2009 12:07 לינק ישיר 

לאחר כתיבת תגובתי, עיינתי בעיתון חדש שנת תשס"ט גליון 550 עמוד 6, ושם נכתב בהרחבה אודות הקפה בוץ והשלכותיה. פירוט המעשיה ותוצאותיו, ושם נאמר שאולי כבר הושעה. ויש לעיין שם, ולבדוק במקורותיהם, שמא מגמתיות נשתתרבבה בהם כהרגלם.

תוקן על ידי דולה_ומשקה ב- 19/07/2009 12:06:15

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > פניה אישית לראש העיר: פטר בבקשה את האלים בעיריה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext