שמישהו כבר ימציא תרופה ללב השבור הזה.
תרופה שתיקח את החצי היחיד שנשאר ממנו ותחפש לו חלק מתאים אחר.
שתתן לו להרגיש שוב את מה שטעם ממנו.
שתאפשר לו להיפתח לאחד שלא יראה בדיוק כמותו.
לאחד שיגרום לו שוב לרטט.
לאחד שלא ישבור אותו שוב.
אלוקים, עייפתי...
רחם עליי, כלו כוחותיי..
תמו לילותיי...
תגאל אותי גאולה של שמחה, אהבה...
שתחזיר לי את מה שאבד לי.
נשלח ב-14/1/2012 22:17
הסירהשלנו כתב:
כל כך הרבה סיפורים כאלו שמעתי מחברות:(
אבל משתדכת- נראה לי שהעובדה שהענין אבוד, יחד עם הזמן שעבר- מגדילים את הסיפור ומוציאים מפרופורציות. הרי אם באמת היית כל כך בטוחה בשעת מעשה שהוא האחד והיחיד- לא היית מוותרת!!! היית מתעקשת!!!!
זה המחשבות האלה. נודדות לאן שבא להן.
נראה לי שהדמיון הופך אותו לאיזו דמות שאין לה תחליף- לכל אחד יש תחליף. לך מחכה אחד טוב ממנו!!!!
משתדכת יקרה, זה בערך מה שרציתי לכתוב לך...
אני מאחל לך ששמש בקרוב ה' יראה לך שהוא לא היה בשבילך, ע"י שהוא יביא לך את מי שכן בשבילך...
לפעמים שאני עצוב אני חושב על הדברים שה' נתן לי, והם לא עולים כסף... זה עוזר, כדאי לך לנסות...
נשלח ב-14/1/2012 19:40
כל כך הרבה סיפורים כאלו שמעתי מחברות:(
אבל משתדכת- נראה לי שהעובדה שהענין אבוד, יחד עם הזמן שעבר- מגדילים את הסיפור ומוציאים מפרופורציות. הרי אם באמת היית כל כך בטוחה בשעת מעשה שהוא האחד והיחיד- לא היית מוותרת!!! היית מתעקשת!!!!
זה המחשבות האלה. נודדות לאן שבא להן.
נראה לי שהדמיון הופך אותו לאיזו דמות שאין לה תחליף- לכל אחד יש תחליף. לך מחכה אחד טוב ממנו!!!! קרה לי כמה פעמים שחשבתי שמצאתי את האדם המושלם ולמפרע, אחרי שעבר זמן ונפגשתי עם אחרים, ראיתי שיש לו מלאן חסרונות שלא מתאים לי לחיות איתם. ומזה למדתי- לא לתת לאף אחד -גם לא להורים ולרבנים- לבחור בשבילנו את בן הזוג!!!!!!!!!!! להתיעץ-כן, להחליט- רק אנחנו!!!!!!!!!!!!!!! אני מכירה אישה שהתחתנה עם בעלה רק בגלל שרבנית אמרה לה לא למשוך יותר- וכבר יותר מעשר שנים היא חיה עם אדם שהיא לא רוצה בו. אבל אם היתה חושבת עם עצמה ומחליטה שזה האדם שהיא רוצה- ולא מתחתנת רק בגלל שהרבנית אמרה- עכשיו היא היתה שלמה איתו ועם חסרונותיו.
נשלח ב-14/1/2012 19:10
עצוב ביותר....
עלינו לזכור... שרק פעם בחיים אם בכלל, יש אפשרות לחיבור כזה... ואם זה נופל לידך, לא מוותרים... בשום פנים ואופן...
כל כך עצוב...
לבי לבי על שניכם...
נשלח ב-13/1/2012 08:58
ישן נושן.
משהו יודע מה נשאר עם רוחלה2 בסוף?
נשלח ב-12/1/2012 21:30
משתדכת כתב:
הם לא רצו. כי ההורים שלו לא תמכו בדרכו. ואמרו שהם לא יעזרו לו לדירה. כי הוא בחר בדרך של התורה והם מזרחיסטים ודוגלים בדרך אחרת. ההורים שלי שמעו את זה . לא היו מוכנים. הם לא רצו שאהיה ענייה. אבל אני רציתי אותו. הרגשתי שהוא חלק ממני.. נקשרתי אליו. שמע בסוף , הוא התחתן עם בחורה מבית מבוסס. זכה במשפחה עשירה . התחתן באולמי קינג דיוויד ועכשיו הוא גר בבני ברק - קנה דירה . לא שכר. בקיצור,,,, ההורים שלי לא רצו אותו בגלל הכסף .. בסוף יש לו כלה יפה וגם כסף. ואני נשארתי עם החור בלב. ה' מנסה אותי . אני יודעת. אבל מעולם לא היה לי ניסיון כזה . שבנפש , ברוח , ובלב את מרגישה קשורה למישהו במשך שנה שלימה מאז שעזבת אותו ואת מרגישה שזה החצי שלך שירד איתך לעולם ובסוף את מבינה שזה לא הוא. אני בורחת מעצמי עכשיו. יש לי פחדים מלראות אותו, זה יעשה לי טראומה. אני הרגשתי כל כך קשורה אליו. הוא כל כך השלים אותי. אני עד היום לא מאמינה שהוא לא היה החציי שלי. ז"אא- מאמינה אבל הלב מסרב להאמין. אני בשוק, עוד לא התעוררתי. אני לא יודעת איך זה יכול להיות שהלב יכול כל כך להיקשר וגם הנשמה לאדם מסויים שהוא לא הזיווג שלך !!!!!!!! זה האדם היחיד שהרגשתי אליו חיבור דרך הרוח ולא דרך הלב והתאווה.
קורע את הלב! ההורים שלנו לפעמים יותר מדי דואגים, ועל הדרך שוברים לנו את הלב..
נשלח ב-12/1/2012 15:00
וואו רוחלה.עשית את זההמשפט הכי יפה זה על הדמעות עם הדם...פשוט לקנא באנשים שיודעים להביע את עצמם על הנייר...
נשלח ב-12/1/2012 11:06
משתדכת כתב:
הם לא רצו. כי ההורים שלו לא תמכו בדרכו. ואמרו שהם לא יעזרו לו לדירה. כי הוא בחר בדרך של התורה והם מזרחיסטים ודוגלים בדרך אחרת. ההורים שלי שמעו את זה . לא היו מוכנים. הם לא רצו שאהיה ענייה. אבל אני רציתי אותו. הרגשתי שהוא חלק ממני.. נקשרתי אליו. שמע בסוף , הוא התחתן עם בחורה מבית מבוסס. זכה במשפחה עשירה . התחתן באולמי קינג דיוויד ועכשיו הוא גר בבני ברק - קנה דירה . לא שכר. בקיצור,,,, ההורים שלי לא רצו אותו בגלל הכסף .. בסוף יש לו כלה יפה וגם כסף. ואני נשארתי עם החור בלב. ה' מנסה אותי . אני יודעת. אבל מעולם לא היה לי ניסיון כזה . שבנפש , ברוח , ובלב את מרגישה קשורה למישהו במשך שנה שלימה מאז שעזבת אותו ואת מרגישה שזה החצי שלך שירד איתך לעולם ובסוף את מבינה שזה לא הוא. אני בורחת מעצמי עכשיו. יש לי פחדים מלראות אותו, זה יעשה לי טראומה. אני הרגשתי כל כך קשורה אליו. הוא כל כך השלים אותי. אני עד היום לא מאמינה שהוא לא היה החציי שלי. ז"אא- מאמינה אבל הלב מסרב להאמין. אני בשוק, עוד לא התעוררתי. אני לא יודעת איך זה יכול להיות שהלב יכול כל כך להיקשר וגם הנשמה לאדם מסויים שהוא לא הזיווג שלך !!!!!!!! זה האדם היחיד שהרגשתי אליו חיבור דרך הרוח ולא דרך הלב והתאווה.
כל כך עצוב כשרואים מה הורים - אלו שכל כך דואגים לצאצאם - יכולים לעולל לילדים שלהם.
נשלח ב-12/1/2012 01:31
משתדכת כתב:
אני לא יודעת איך זה יכול להיות שהלב יכול כל כך להיקשר וגם הנשמה לאדם מסויים שהוא לא הזיווג שלך !!!!!!!! זה האדם היחיד שהרגשתי אליו חיבור דרך הרוח ולא דרך הלב והתאווה.
לכל אחד יש פוטנציאל להיות הזיווג שלך. תלוי אם אתם מתעלים את זה לכיוון החיובי או הורסים את זה בידיים...
נשלח ב-11/1/2012 01:17
משתדכת כתב:
[quote]
ואם לא, אז איך זה שהרגשתי שייכות גדולה כל כך לאחד שלא נועד בכלל??
בא לי לחבק אותך רוחל'ה מרוב שאת מדהימה.. פתחת ככה את הלב.. צדיקונת...
אני מזדהה איתך אני יודעת איך זה מרגיש כשאת כל כך עצובה ושבורה
פעם אחת נשברתי כל כך חזק והתפללתי לה' והרגשתי שיורד לי דם מהעיניים ובכלל לא דמעות..
כאבו לי העיניים מרוב שבכיתי ... כל כך התאכזבתי מהבחור שרציתי וזה לא הסתדר...
אבל ניסיונות יש והם באים רק לרומם...
את לא לבד.. גם אני באותה סירה איתך... ועוד הרבה כמונו אני בטוחה..
"איך זה שאני מרגישה אליו שייכות כל כך גדולה ובכל זאת הוא לא נועד לי בכלל "?
המשפט הזה שכתבת רוחל'ה זה משפט שעובר לי הרבה בראש לגבי בחור מסויים שפגשתי והוא התחתן עם אחרת.
הוא כל כך רצה בי ואני בו אך הוריי לא רצו אותנו ביחד.
אז נאצלנו להיפרד ובאמת אני לא מעכלת איך יתכן שלא נועדתי לו והרגשתי שאני שייכת לו וחלק ממנו ממש....ברוחניות ברגש ובכל ישותי....
כמה כואב. אבל למה??
נשלח ב-11/1/2012 01:01
אסירי עולם אנו
נשלח ב-22/7/2009 13:12
רוחלה
את כותבת ממש יפה והאמת שזה ממש נגע בלב
התחושות שלך מאוד חזקות, וכנראה שהוא מילא צורך חזק שלך
אםתחשבי ותקדישי לעצמך זמן ותבדקי מה שם גורם לך שלא לתת לבחורים להתקרב
כי זה לא רק הוא, זה גם הבא. וגם אם הוא כן היה, זה היה נשאר שם
והיית מתקשה להתמודד רצון של מישהו להיות קרוב אליך
אז מה שנשאר זה לפתור את המקום הזה
כשהדבר הזה יפתר, גם הסיפור איתו יפתר.
כי מה שקורה היום, זה שבמצב שאת בעצם לא משתפת באמת את מה שאת עם הבחור
ואיכשהו את מצפה למצוא את הבחור שיבין בלי מילים, ואת מבינה שבטווח הארוך, ולקשר זוגי של שנים זה קשר לא בריא ולא שלם
אבל אם המקום הזה ישתנה, ואת תהיי מה שאת, בלי לחפות, בלי להתגונן כל כך
את גם תרצי בחור שהוא שלם יותר. ויהיה לכם הרבה יותר קל
והרי בכל מקרה, זה משהו שצריך לקרות
ואל תחששי שאם תשתני הוא לא יתאים. אלא תראי את זה בגישה שתקבלי כך בחור שמתאים לך למה שאת באמת, והוא יהיה יותר טוב, כי את גם תהיי יותר טוב עם עצמך
וזה הדבר הכי חכם והכי טוב שאת יכולה לעשות לעצמך,
אני מניחה שזה לא פשוט, ומה שעוצר אותך נמצא עמוק בפנים
אבל אם תהיי אמיצה, ותעמדי מול עצמך, ותפתרי את מה שצריך, יהיה הרבה יותר קל
את נשמעת בחורה מאוד חכמה
שיהיה לך המון בהצלחה
תסתערי על החיים..
נשלח ב-21/7/2009 20:43
הוא אהב אותי, הוא היה היחיד שהצליח לפתוח לי את הלב. הוא אמר לי מילים כמו שאף אחד לא אמר לי מעולם. הוא העיז להסתכל לי ישר בתוך העיינים, לצלול עמוק בתוכםמבלי להגיד דבר. לא ידעתי איך מגיבים על זה. הוא ביקש את הלב שלי, לא ידעתי איך מעניקים כזה דבר. אז הוא וויתר בסוף. רציתי לבכות לו שאני אוהבת, שאני רוצה כל כך אבל מפחדת. אבל פשוט לא העזתי.
עכשיו זה אבוד, הוא נסע רחוק מכאן.
נשלח ב-21/7/2009 20:38
זה הכי קרוב שאי פעם הרגשתי למישהו אחר שאני לא מכירה שאני לא יודעת את הסיפור הכאב שלך כ"כ עמוק ונוגע ללב שממש אפשר להרגיש אותו זה לא קשה לנחש בכלליות מה עברת אבל אם תוכלי לשתף אותנו יש לי הרגשה שזה גם יעזור לך
נשלח ב-21/7/2009 20:14
אני רוצה לחלוק על מה שהרבה כתבו כאן כאילו זה קורה לכולם.
רבותי זה קורה למעט מאד אנשים. רוב הבחורים והבחורות מתחתנים אי שם בגילאי ה 19 -20 ולא ממש יודעים מה זה אכזבה ומה זה להיפתח למישהו. (אני מסכים שלרוב יושבי הפורום זה קרה)
אבל דווקא לכן אנחנו צריכים לשמוח שזה קרה לנו. זה כור ההיתוך שלנו. זה מה שהופך אותנו מנערים לבוגרים. מי שכל פעם שבוכה מקבל את קובית השוקלד שלו נשאר תינוק. כן רוחלה זה קשה זה קשה אפילו מאד. גם אני נמצא עכשיו בתהליך דומה. אבל דווקא כאן בחושך הגדול אפשר להגיע למקומות שבן אדם רגיל לא מגיע לשם.
דווקא בהרגשה של "מבטן שאול שוועתי" בהשתפכות הלב לרבש"ע במקום שנראה שהנפש נפצעה לנצח. דווקא משם הישועה יכולה לבוא. ואני מאחל לך שהיא תבוא בקרוב.
תוקן על ידי עמלת_שורה ב- 21/07/2009 20:11:42
נשלח ב-21/7/2009 18:25
אתגרית, תודה רבה לך כל כך.
ותמי, עבדה עליך אמא שלך.