מה דעתכם הסיפור הוא אמיתי כטענת ביה"ח הדסה
או מצוץ מהאצבע כטענת העסקונה החרדית ?
דעתי הוא שאין עשן ללא אש
תוקן על ידי מעשהיה ב- 17/08/2009 14:33:43
נשלח ב-2/9/2009 17:37
מאמינה הצחקתני....... וכמו שהאמר כתב בפתיחת האשכול "אין עשן ללא אש"
תוקן על ידי עלtv ב- 02/09/2009 17:34:03
נשלח ב-2/9/2009 16:44
אני שמעתי שהיתה איזה רופאה שהיתה בקשר עם האמא הזאת ממש כמו חברה והיא היתה אומרת לאמא איך לטפל בילד ומה לעשות והאמא לתומה רופאה והיא בטח מבינה יותר ממנה איך לטפל בילד אז היא עשתה מה שהיא אמרה לה ומצב הילד לא השתפר אחרי שנה ויותר המשפחה התחילה להתערב והרופאה קלטה זאתשהיא הולכת ליפול בפח והפילה את הסיפור על האימא שהיא הרעיבה את הילד ...
ספרתי בקיצור מה ששמעתי מאחת החסידות אז אני ממש לא יודעת אם זה נכון אבל מה שאני בטוחה שהתקשורת יודעת לנפח סיפור במיוחד על חרדים יפה מאד....
נשלח ב-1/9/2009 20:58
יש לי קרובה מדרגה ראשונה שהתנדבה על הילד והאמא ביקשה ממנה לנתק את הזונדה כשהאחיות
לא רואות
נשלח ב-30/8/2009 19:14
המדינה שלנו היא חילונית ושונאת חרדים ומחפשת להכפיש את שמם בכל מצב ועד שיש סיפור כזה למה לא?!דברתי עם כמה חסידיות כשהייתי באזור של ההפגנות והן ספרו את הסיפור, לי נראה שהכל עלילת שווא.הייתי באזור תחנה מרכזית ובחור ישיבה חצה באדום הייתם צריכים לראות כמה משטרות הביאו לו אמרו שהוא שהרביץ לשוטרות שקר!!! אח"כ שמו לו אזיקים בידיים וברגליים כאילו הוא איזה פושע ,המדינה שלנו פשוט מושחתת ולא שאני מצדיקה הפגנות זה חילול השם אבל אני לא שופטת אותם כי זה באמת קשה לחשוב שמשהי משלנו יושבת בכלא על לא עוול בכפה.
נשלח ב-30/8/2009 12:01
א"א להאמין לכלום היום...
נשלח ב-30/8/2009 00:56
כל מי שחושב שהדבר אמיתי אני מאחל לו שיפול בידי עובדי הרווחה ואז נחזה בגבורתו....
נשלח ב-23/8/2009 18:35
מה המקור? ובמה מוסמך?
נשלח ב-23/8/2009 18:25
ממקור מוסמך הסיפור נכון
נשלח ב-17/8/2009 14:38
תוקן...
נשלח ב-17/8/2009 12:06
המרעיבה ולא המעריבה
נשלח ב-27/7/2009 18:23
יהודית נכון אבל אם זה היה חילוני אז לא היה כתוב אב חילוני רצח את בנו (כמו מה שהיה השבת)
נשלח ב-26/7/2009 03:49
אחרי מה שעבר עלי השבת אני כבר לגמרי מבולבל
אמרתי לכמה אנשים שאני לא יודע למי להאמין כי למה נטפלו דווקא לאמא הזאת מצד שני אולי כי היה לה תלונות על הרופאים לגבי הטיפולים והם הרגישו מאוימים וכו'
ומה שאני קיבלתי על הראש צעקות פיקורס, ציוני, יפה נפש, ומה לא,
חברה' פרופורציות בבקשה, עשו אותה כבר לקב"ה שאסור לפקפק עליו להיכן הגענו ? איזה נחיתות ?
נכון שאין לציבור החרדי במה נורמטיבית לענות על הטענות שמופנות כלפיהם אבל איפה הקונטרסים האגדים שהיו מוציאים אחרי כל אירוע חריג עם כל הראיות החותכות ? אולי כי אין ?
ולא, אני לא אומר שהאמא לא צודקת (אין מה להגיב "פיקורס") אבל מניין לי לדעת שהיא צודקת בגלל שהעסקונה קבעו כך ? מזמן אין לי אימון בהם.
נקווה שהאמת תצא לאור במהרה ואם האמא צודקת שהנהלת הבית חולים תפסיד את מכנסיה על הוצאת דיבה ותפירת תיק ואם האמא לא צודקת שתקבל את הטיפול הפסיכיאטרי הנכון ושה' ימלא את חסרון דמות האם מילדיה
תוקן על ידי האמר ב- 26/07/2009 3:48:56
נשלח ב-26/7/2009 00:31
אני סובר שהמקרה הזה סתם עלילה שפילה {אבל זו סברתי בלבד}
נשלח ב-24/7/2009 17:24
מסתבר שלא דובים ולא יער,
אני מתנצלת על איך שדיברתי...
עוד הוכחה שאין לשפוט לפי מראה עיניים ומשמע אזניים...
נשלח ב-22/7/2009 13:49
היום הכול יכול להיות כבר אי אפשר לדעת כלום אולי זה נכון אולי זה לא נכון עדיף לא סתם לקטרג