בית פורומים הנה ימים באים

ההיסטוריה האמיתית גילוי האמת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2009 20:45 לינק ישיר 
ההיסטוריה האמיתית גילוי האמת

עובדות אמיתיות

היום נוטים הישמעאלים לסלף את ההיסטוריה כדי שיהיה תואם את שיטתם. וכבר אמר הרמב"ם לפני למעלה מ 700 שנה באיגרת תימן, שאין אומר שקרנית כמו אומת ישמעאל...

הרי לכם כמה עובדות היסטוריות כפי שקיבלתי במייל:

1. ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס,    אלפיים שנים - לפני קום האיסלאם.

2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשתינאים ב- 1967, שני עשורים -  אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית.

3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס, היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך 3,300 שנים.

4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפנה"ס נמשכה רק 22 שנה.

5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית.  ירושלים מעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כבשו את ירושלים, לא עשו אותה לבירתם ומנהיגים ערביים לא ביקרו בה.

6. ירושלים נזכרת יותר מ- 700 פעמים בתנ"ך  ואף לא פעם אחת בקוראן.

7. דוד המלך ייסד את העיר ירושלים  -    רגלו של מוחמד לא דרכה בה מעולם.

8. יהודים מתפללים עם פנים מופנות אל ירושלים,   מוסלמים מתפללים כשפניהם למכה  ואם הם נמצאים בין ירושלים למכה אז פניהם למכה   ואחוריהם לירושלים.

9. ב- 1948 מנהיגי ערב הם שעודדו את הפליטים הערבים לצאת מישראל  בהבטיחם לטהר את הארץ מיהודים  ועל כן  68%  מהם  ברחו לפני שראו  חייל ישראלי .

10. פליטים יהודים נאלצו לברוח מארצות ערביות  - בגלל אלימות, רדיפות ופוגרומים מצדם של הערבים.

11. מספר הערבים אשר יצאו ב- 1948 מישראל מוערך כ- 630,000. -  מספר הפליטים היהודים מארצות ערב מוערך באותו המספר.

12. הפליטים הערבים בכוונה לא נקלטו בארצות הערביות, למרות שטחן הענק. מתוך 100,000,000 פליטים בעולם מאז מלחמת העולם השניה, הם הקבוצה היחידה שלא נקלטה או השתלבה בארצות עמם. לעומתם -  הפליטים היהודים נקלטו כולם בישראל, מדינה לא יותר גדולה מניו ג'רסי.

13. לערבים יש שמונה מדינות  (לא כולל פלשתין) -  ליהודים יש רק מדינה אחת.

14. אמנת הפת"ח עדיין דורשת השמדת ישראל למרות שישראל מסרה לפלשתינאים את רצועת עזה, את רוב שטחה של הגדה המערבית, אוטונומיה תחת הרשות הפלשתינית, וסיפקה להם נשק.

15. בזמן השלטון הירדני:  אתרים יהודים קדושים נבזזו וליהודים נשללה זכות הגישה אליהם. בשלטון היהודי : כל האתרים המוסלמים והנוצרים נשמרו ונפתחה הגישה אליהם למאמיני כל הדתות.

16.  האו"ם שתק כאשר חיללו את בית הקברות היהודי העתיק בהר הזיתים.

17. האו"ם שתק כאשר נמנע מיהודים להגיע לכותל המערבי.

אלה הם זמנים נוראים.

אנו חייבים לשאול את עצמנו מה צריך להיות תפקידנו.

מה נספר לנכדינו שעשינו כאשר היתה נקודת מפנה בגורל היהודים, הזדמנות להשפיע?

תתחיל עכשיו      !!

אמת ושלום הינם ערכים משותפים לכולנו - וכולם חייבים לדעת.

הדבר בה הידיעה ששובר את הסיטרא אחרא הוא גילוי האמת. ואת האמת הזאת כולם צריכים לדעת...

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2009 23:36 לינק ישיר 

רות תעשי  ליבי שלנו איזה סמל שיהיה כתוב בו והמשכילים יזהירו ... כן יהי רצון כך שיוכל לשים זאת בחתימה שלו

אני משלם

חחח..חח..חחח..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 09:09 לינק ישיר 

בס"ד

הבאתי חידוש מפרשת תולדות

שהגבתי בו בפורום  של ברי עוז...

ומסביר איך נוצר הסכסוך יהודי ערבי משורשיו
בקצרה...

(כפי ידיעתי כמובן)

בס"ד

יישר כח ידידי...

עוד חידוש קטן ממני

(כפי הבנתי כמובן...)

ויזד יעקב נזיד עדשים = נתן לעשו (שם רשעים ירקב) סיבה להזיד ולהעליל עליו עלילות שוא למרות שנהנה ממנו = וַתִּתֵּן אתת וּמפְתִים בְּפַרְעה וּבְכָל עֲבָדָיו וּבְכָל עַם אַרְצו,
כִּי יָדַעְתָּ כִּי הֵזִידוּ עֲלֵיהֶם. וַתַּעַשׂ לְךָ שֵׁם כְּהַיּום הַזֶּה: 

" וַיִּבֶז עֵשָׂו, אֶת-הַבְּכֹרָה"  = מלבד זאת שביזה את הבכורה ,  גם ביזה את תורת ה' יתברך ולכן ה' השיב לו מידה כנגד מידה ואמר: בני בכורי ....  ישראל

עוד פירוש ...

"וַיִּבֶז עֵשָׂו, אֶת-הַבְּכֹרָה " =  חשב עשו הרשע (שם רשעים ירקב) לבזוז (לקחת בכח) את הבכורה כי  חשב והאמין שבכוחו ובעוצם ידו יוכל לקבל מה שהרוצה... (כי היה בעל תיאבון  גדול)

= ולכן גם היה צייד = כלומר איש תחבולות = ועל זה נאמר = (אבות , ד,ג)  הוא היה אומר, אל תהי בז לכל אדם, ואל תהי מפליג לכל דבר, שאין לך אדם שאין לו שעה, ואין לך דבר שאין לו מקום

= ועוד נאמר : ( תהילים י"ח כז')  
עִם-נָבָר תִּתְבָּרָר;    וְעִם-עִקֵּשׁ, תִּתְפַּתָּל.
כח  כִּי-אַתָּה, עַם-עָנִי תוֹשִׁיעַ;    וְעֵינַיִם רָמוֹת תַּשְׁפִּיל.

והמשכילים יזהירו .....

כן יהי רצון....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2009 12:10 לינק ישיר 

למרדכי מור,

נכון שליהודי יש עסק עם הקב"ה, אך אם עוד יהודי ירגיש ע"י זה את הקשר הנכון שצריך להיות לארץ, לא נתקרב כולנו ולו בעוד מ"מ לכיוון הקב"ה שנתן לנו את אותה ארץ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2009 10:21 לינק ישיר 

למרדכי מור, הכוונה להגיד את האמת ברבים בריש גלי, לא משנה מה הגוי יחשוב, עצם הוצאת האמת החוצה פועלת ומחלישה את הסיטרא אחרא, והשקר מחזק אותה.אצל הרמח"ל זהו אחד היסודות הגדולים שלו בנושא "גילוי יחודו יתברך"...
וחוץ מזה תהיה בטוח שהגויים יודעים את האמת יותר טוב מאיתנו רק הם מעוותים אותה לצורכיהם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/7/2009 10:13 לינק ישיר 

למה משתיקים את דעת מרן המשגיח ר' יחזקאל זיע"א??

מתוך החוברת כי א-ל חי בקירבכם [אולם הדברים ידועים לא רק משם]:

בהגיעי לישיבת פוניביז' אייר תשכ"ח, שנה אחרי מלחמת ששת הימים, ושמעתי את המשגיח הרב יחזקאל לוינשטיין זצ"ל שדימה נסים של מלחמת ששת הימים לנסים של יציאת מצרים, ואמר הרבה פעמים שזה מראה לנו איך הקב"ה נמצא בתוכינו ונתן לנו את הארץ הזאת והארץ היא שלנו.

באותו כיוון היה אז דעת הרה"ג ר' חיים שמולאביץ' ר"ם מיר זצ"ל (רק לא שמעתי את הביטוי שלו באופן  מדויק).

נשאלת השאלה למה משתיקים את דעת קודשו ומי שחושב כמוהו יגידו לו אתה "מזרחניק".

למה יש שמקיימים בדקדקנות את הפסוק בתהלים "וימאסו בארץ חמדה"???

למה יש שחוטאים בחטא המרגלים???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2009 11:43 לינק ישיר 

מנמנם קצת תמים,  שום הסברה לא תהפוך רוצח גוי לחובב ציון, כל ההסברה מסוג כזה היא השתדלות מצד כוחי ועוצם ידי, הדבר היחידי שיהודי צריך  להסביר ולדבר - זה עם הקב"ה ומתי שאין ברירה - לדבר מעט עם הגוי  כי ליהודים יש עניין רק עם הקב"ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2009 23:23 לינק ישיר 

ישר כוייח
מסמכים היסטורים יפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2009 23:15 לינק ישיר 

שלום עכשיו יודעים גם יודעים את כל העובדות האלה.

מה שמנחה אותם ודומיהם זה מוסר נוצרי מזויף ומעוות שגובל במזוכיזם טהור, רק שהם לא יהיו מסכנים, רק שלא נראה ילד פלסטיני בוכה ומצדנו שיתפוצצו אוטובוסים, ייקרעו חיילי מילואים (הלינץ') ושצלף יצלוף בתינוקת בחברון כשהיה לו אפשרות לירות באביה שנהג את העגלה..

על הישמעאלים אני בכלל לא מדבר אומה שפלה ובזויה כמו זאת, שמקדשת מוות שנאה ושקר - אם זו לא ההגדרה המילונית באבן שושן של הסט"א אני לא יודע מה כן.

רק לדבר עם חיות האדם האלה זה בזיון וחילול שם ה' ועוד על חלקי ארץ שקיבלנו מהבורא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2009 22:55 לינק ישיר 

טוב כבר שלחתי כמה דברים אם כבר...
http://www.1giga.co.il/file/dwttlmkko3

http://www.1giga.co.il/file/jw1wafot9c
http://www.1giga.co.il/file/qzoko19jy5
http://www.1giga.co.il/file/lcqoqw75ez
http://www.1giga.co.il/file/s25husve0j

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2009 22:19 לינק ישיר 

תעלה אותה לאינטרנט ותביא את הקישור לכאן כך כולם יהנו
תוכל להעלות פה בקלות
אפשר להעלות עד 300 מגה לקובץ וההורדה מאוד פשוטה אשריך יישר כוח

http://www.1giga.co.il/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2009 22:09 לינק ישיר 

תעביר אני אשלח לכמה מכרים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2009 22:05 לינק ישיר 

יש לי מצגת או שתיים עם הנושא הזה - מי שמעוניין שיגיד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2009 21:47 לינק ישיר 

יפה מאוד!
צריך לשלוח את זה לאנשי שלום עכשיו ודומיהם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2009 21:13 לינק ישיר 

חזק וברוך אחי על האמת השוברת ומרסקת את הקליפה של הישמעלים לפעמים לא מונחים לך כל הדברים בראש ויכול אחד בוויכוח לבוא ולטעון טענות ואתה לא יכול לסתור אותו כי הפרטים לא ידועים לך ובאמת יישר כוייח על הפוסט היפה מעניין לעניין באותו עניין הרב שלי פעם (תלמיד חכם מצפת פעם גר בנהריה) נתקל באחד היהודים המשיחיים של ההוא ימח שמו ושם זכרו הם נתקלו בדואר היתפתחה ביניהם שיחה וההוא התחיל לשלוף פסוקים ולפרש והוא שולף עוד פסוקים ועוד פסוקים והרב שלי עמד נדהם הוא אמנם בר אוריין תלמיד חכם שגמר את הש''ס בעיון כמה וכמה פעמים אבל היה קשה לו לסתור אותו הרב שלי אמר לי הוא יכול בקלות לזרוק לי פסוק ואני לא יודע אם באמת קיים כזה פסוק מאז הרב שלי קיבל על עצמו ללמוד תנ''ך בעיון וחזר עליו כמאה פעמים
כדי שלא ייוצר מצב שייתקל עוד פעם באחד כזה ולא יוכל לסתור אותו

אותו הדבר כאן עכשיו לשנן את הדברים שיהיו מונחים בראש לעת הצורך

לגבי השאלה ששאלת

אלה הם זמנים נוראים.

אנו חייבים לשאול את עצמנו מה צריך להיות תפקידנו.

מה נספר לנכדינו שעשינו כאשר היתה נקודת מפנה בגורל היהודים, הזדמנות להשפיע?

זו באמת שאלה חזקה מאוד אבל אני בטוח שכל אחד כאן יכול לומר דבר שהוא עשה על מנת להשפיע על גורל העם היהודי
ועדיין מהו תפקידנו בעולמנו זו שאלת השאלות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2009 21:07 לינק ישיר 

אדרבא כמה שנפיץ ונאמר את האמת בריש גלי זה יפעל. אם האומות רוצות או לא גילוי האמת שובר אותם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > ההיסטוריה האמיתית גילוי האמת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext