בכל המקומנים בעיר התפרסם בשבוע שעבר שביום רבעי בבוקר עומד להיות בשעה עשר ניסוי צופרים התוצאה שכל הציבור הכללי בעיר ידע שזה הולך להיות, ולא נכנס ללחץ.
מה שקורא שמכיון שמנכ"ל עיתון חדש בבית שמש שהוא המקומון החרדי היחיד בעיר מונה להיות דובר וקמה סערה תקשורתית מסביב לזה הבטיח ראש העיר שלא יכניס מודעות בתשלום לעיתון חדש.
מה שקרה היום מכיון שלא התפרסם כלום לציבור החרדי על הניסוי שהולך להיות, היום בשעה עשר בבוקר נכנסו כל השכוונות החרדיות בעיר להיסטריה.
האם אתה רוצה לחייב את כל החרדים לקרוא את כל המקומנים בעיר ?????
--
נשלח ב-23/7/2009 00:48
שאלה - למה ההודעה צריך להיות בתשלום? ךמה העיתון לא היה יכול לדווח על התרגיל שהיה עומד להיות? אני ראיתי דווחים בכל כלי תקשורת על התרגיל שעומד להיות, מישראל היום עד הארץ עד ערוץ 7 וJERUSALEM POST באנגלית וכו' ולא נראה לי שעיריית בית שמש שילם להם, אלא דווחו על מה שקורה בארץ. עיתון חדש יכול גם לדווח קצת על מה שקורה בעיר, ומה עומד לקרות, ולא רק לקבל הודעות בתשלום...
נשלח ב-23/7/2009 08:12
אם הייתי במקום העורך, גם לא הייתי מכניס ידיעה כזאת ללא תשלום.
על השקט הנפשי של תושבים העיתון לא צריך לשלם.
בשביל זה המציאו את הביטוח, סוכנויות הנסיעות ותיווכים למיניהם.
נשלח ב-23/7/2009 09:55
לדעתי על דבר כזה מגישים התפטרות..............
די לפארסה הזו עם עיתון חדש.
הסיפור של אתמול הוא קו אדום.
ישנם שלש אפשרויות:
או שחדש ייצא לגמרי מידיו של מתי.
או שדוברות העירייה תצא מידיו.
או שיתחיל לכבד את הקוראים שלו ויהיה אוביקטיבי כמו שעיתון צריך להיות.
נמאס כבר עם המשחקים והליקוקים לאבוטבול זה מזכיר את עיתוני בית שמש הרדודים בימי ועקנין העליזים.
מעניין להיזכר בימים שכל שבוע היו התקפות על דני בחדש.
זה כל כך שקוף שזה מסריח..............
נשלח ב-23/7/2009 11:11
simple_jew כתב:
שאלה - למה ההודעה צריך להיות בתשלום? ךמה העיתון לא היה יכול לדווח על התרגיל שהיה עומד להיות?
אני ראיתי דווחים בכל כלי תקשורת על התרגיל שעומד להיות, מישראל היום עד הארץ עד ערוץ 7 וJERUSALEM POST באנגלית וכו' ולא נראה לי שעיריית בית שמש שילם להם, אלא דווחו על מה שקורה בארץ.
עיתון חדש יכול גם לדווח קצת על מה שקורה בעיר, ומה עומד לקרות, ולא רק לקבל הודעות בתשלום...
צודק במאה אחוז !!!
זה לא חוברת פרסומים כמו מידע ברמה וכד'
זה עיתון והוא חייב להיות אוביקטיבי, היה מכבד את עצמו אם היה מדווח על התרגיל בידיעה חדשותית .
אגב אני לא נבהלתי, כיוון שראיתי מודעה של פיקוד העורף והעירייה במידע ברמה - לכל, לא זוכר באיזה מהם .
נשלח ב-23/7/2009 13:51
גרפיקס אתה נאיבי
עיתון אוביקטיבי? איפה אתה חי?
במגזר שלנו?