בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

סרטון מצחיק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2009 05:01 לינק ישיר 
סרטון מצחיק

http://www.youtube.com/watch?v=G45qB20kmZY

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2009 13:08 לינק ישיר 

כמה הטירוף והשעמום יכולים לגרום (הכוונה לשעמום והטירוף של פותח האשכול. שמידי יום מחליף ניק ומשריץ את סחורתו המטופשת בכל אתר ואתר)

הגע הזמן למחוק את כל הודעותיו ולחסום את שלל ניקיו, לתשומת לב הנהלת הפורומים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2009 03:56 לינק ישיר 

לכל ידידי ורעי

ראיתי משהו מאד מעניין ,  ואני מעוניין לעניין את כל ידידי.

אתם מקבלים לתיבה שלכם כל מיני סוגי דואר מעצבנים יותר או פחות ,  השולחים מרוויחים ואתם יוק !

מהיום לא עוד  ! ! !

מהיום על כל קריאת דואר תתגמלו, זה אומנם סכום קטן אבל באפשרותכם להגדיל את הסכומים משמעותית, איך ? ע"י שתשלחו את ה-לינק המצורף הלאה ותזמינו את החברים שלכם ג"כ, וגם החברים שלכם יזמינו הלאה אנשים.

זה לא שרשרת - זה גם לא פירמידה, זה ענין מאד פשוט, החברה השולחת את ה-אי-מיילים הוא חברה מפרסמת והוא מקבלת על כל אי-מייל שקוראים אותה והיא מתחלקת אתכם עם הרווחים. גם החברה השולחת וגם המפרסמים מעוניינים שמה יותר אנשים יקראו את ה-אי-מיילים בדומה לפרסומת בעיתון וכך כולם יוצאים נשכרים.

אני בדקתי וניסיתי את זה - רבותי ידידי - זה עובד. זה כבר דבר מאד מקובל ברחבי העולם, ובמיוחד אחרי חוק הספאם שמפחדים היום לשלוח סתם כך חומר פרסומי ללא אישור המקבל.

אז הנה ה-לינק :

לחצו על ה-לינק ופעלו בהתאם להוראות, כנסו גם לאתר שלהם להסברים נוספים.

אז מה אכפת לכם אתם לא משקעים כלום, חוץ מזמן אתם מפצחים גרעינים, נו נו ! אפשר לעשות את שניהם.

בברכה ובהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2009 03:55 לינק ישיר 

לכל ידידי ורעי

ראיתי משהו מאד מעניין ,  ואני מעוניין לעניין את כל ידידי.

אתם מקבלים לתיבה שלכם כל מיני סוגי דואר מעצבנים יותר או פחות ,  השולחים מרוויחים ואתם יוק !

מהיום לא עוד  ! ! !

מהיום על כל קריאת דואר תתגמלו, זה אומנם סכום קטן אבל באפשרותכם להגדיל את הסכומים משמעותית, איך ? ע"י שתשלחו את ה-לינק המצורף הלאה ותזמינו את החברים שלכם ג"כ, וגם החברים שלכם יזמינו הלאה אנשים.

זה לא שרשרת - זה גם לא פירמידה, זה ענין מאד פשוט, החברה השולחת את ה-אי-מיילים הוא חברה מפרסמת והוא מקבלת על כל אי-מייל שקוראים אותה והיא מתחלקת אתכם עם הרווחים. גם החברה השולחת וגם המפרסמים מעוניינים שמה יותר אנשים יקראו את ה-אי-מיילים בדומה לפרסומת בעיתון וכך כולם יוצאים נשכרים.

אני בדקתי וניסיתי את זה - רבותי ידידי - זה עובד. זה כבר דבר מאד מקובל ברחבי העולם, ובמיוחד אחרי חוק הספאם שמפחדים היום לשלוח סתם כך חומר פרסומי ללא אישור המקבל.

אז הנה ה-לינק :

לחצו על ה-לינק ופעלו בהתאם להוראות, כנסו גם לאתר שלהם להסברים נוספים.

אז מה אכפת לכם אתם לא משקעים כלום, חוץ מזמן אתם מפצחים גרעינים, נו נו ! אפשר לעשות את שניהם.

בברכה ובהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2009 01:16 לינק ישיר 

מחזק מאד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > סרטון מצחיק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext