בית פורומים החרדים והאינטרנט

אני מתבייש על מעצר הרבנים בניו ג'רזי ד"ר חיים שיין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/7/2009 17:51 לינק ישיר 

בס"ד  יום ד ח מנחם אב התשס"ט
כתבה מעיתון "ישראל היום "מיום שני ו אב התשס"ט
"כלי התקשורת בארה"ב ובישראל פירסמו בסוף השבוע את דבר מעצרם של רבנים החשודים בעבירות חמורות של שוחד 
,הלבנת הון וסחר באיברים .מעצר זה בא כמה ימים לאחר שמשטרת -רומניה פשטה על מרפאה ועצרה רופאים ישראלים 
בחשד לסחר בביציות,וברקע טרם נרגענו מהפרשה של אחד הנוכלים הגדולים בהיסטוריה ,ברנרד מאדוף .
אני מתבייש .מתבייש כישראלי ,כיהודי ,ובעיקר כשומר מצוות ,למראה רבנים אזוקים ,מגלגלי עיניים ,שהפכו עקמומיות לשם שמים למקצוע .מדובר ברבנים שלפי החשד הפכו את בתי הכנסת שלהם למכבסות ענקיות ,ושעליהם דברי הנביא "מי ביקש זאת מידכם רמוס חצרי" .יוצאי מצרים בדור המדבר ויתרו על כספם וזהבם כדי להקים להם אלהים (אחרים),ואילו נוכלי ימינו 
ויתרו על אלד'ים (האמיתי ) על מנת לגרוף כסף וזהב . אין מילים לתאר את חילול השם והפגיעה בשם העם היהודי על ידי 
עבריינים שתאוות ממון העבירה אותם על דעתם ודתם. אדם מושחת ,גם אם יש לו כיפה גדולה כגודל ראשו והוא מתפלל שלוש פעמים ביום, איננו יכול להיות מוגדר "דתי ושומר מצוות" .דתיותו היא אחיזת עיניים. אין זה משנה כלל אם הכסף המולבן 
משמש להחזקת ישיבות או לגמילות חסד .אלוד'ים הוא אמיתי .שנואים עליו בשמו לשווא. מי  שיש לו אלד'ים שולט בכיסו ,ואין כיסו שולט באלד'יו .התלמוד לימוד שיש עבירות מועטות שאין עליהן כפרה :חילול השם מצוי ביניהן.
 ההיסטוריה היהודית ארוכת השנים לימדה כי אנטישמים לא צריכים סיבה מיוחדת לשנוא את היהודים. בכל דור ודור נמצאו סיבות שונות ומשונות - ממאגר היצירתיות-לשנאת יהודים. הפרסומים האחרונים על מעלליהם החמורים של יהודים בניו ג'רזי 
רק מלבים את ים השנאה.  ים שאין בו מים ,רק מאגרים עצומים של גז שנאה טבעי.
לאחרונה אני שואל את עצמי , גם על רקע השחיתות שפשתה כנגע ממאיר בחברה הישראלית ,מדוע בני עם נבון וחכם משעבדים לא פעם אחת בלבד את כישרונם ויכולתם לרדיפת בצע שאינה יודעת גבולות? 
מדוע שרים וחברי כנסת ועובדי ציבור רומסים ברגל גסה נורמות של ישרות ,אמירת אמת והוגנות ? מדוע אנשים המגדירים עצמם "דתיים" -כאלה שקיבלו על עצמם את האיסורים "לא תגנוב" ,ו "לא תחמוד"  -מתבררים כחמדנים חסרי תקנה ?
הכאב קשה ,הבושה הגדולה והזעקה מרקיעת שחקים .עם כל שאט הנפש אנסה בכל זאת ללמד מעט סנגוריה על פושעי ישראל עזי המצח הפוגעים קשות בעם הנצח.
שני יסודות איפשרו את הישרדותם של היהודים בגולה ,בתנאי שמד והשמדה. האמונה והכסף . יהודים שוויתרו על אמונתם -ניתקו את עצמם מכלל ישראל . יהודים שאיבדו את כספם - נגזרו עליהם נדודים אין סופיים או מיתות משונות. 
קהילות היהודים בגולה נזקקו נואשות לכסף לא רק על מנת לקיים את עצמן ,אלא על מנת לחיות .
הכספים שימשו לשחד את הפריצים ורודפי רעת היהודים כדי לאפשר מרחב מצומצם של קיום סביר .
בגלות הכסף היה סם החיים של היהודים .בלעדיו ,בעיקר באירופה הנוצרית ,הם היו חסרי אונים.
הצורך המתמיד בכסף כדי להישרד ולהתקיים יצר תלות עמוקה בין היהודים לכסף ,כתלות שבאויר לנשימה .
על מנת להשיג את הכסף במגבלות החיים בגלות נאלצו היהודים לפתח שיטות מתוחכמות . שיטות שקיבלו אישור הלכתי 
בבחינת פיקוח נפש. אז מה הפלא שלאחר אלפי שנות גלות אנו עדיין סובלים  מחולייה ?
ואגב ,גישה זו אולי מסבירה גם את הווית החיים במדינתו ? מכאן ברור מדוע לדברי הנביא הגאולה תתמצה "בציון במשפט תיפדה ושביה בצדקה" .כלומר ,תיקון אורח החיים הגלותי הוא תנאי יסודי לגאולה.
הנוכלים והעביירנים דינם שיורשעו .,דינם דינם שילכו לכלא . ככל שישיבתם שם תתארך ,יוטב מצבה של החברה .
הישרים והתמימים צריכים לקוות כי נזכה במהרה להשתחרר מחוליי הגלות שעדיין מכלה ערוגות חיינו ." עכ"ל
ד"ר חיים שיין "אני מתבייש " והדברים מדברים בעד עצמם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2009 21:21 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ו י אב התשס"ט
יישר כח על דברי אמת של ד"ר חיים שיין הי"ו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2009 17:32 לינק ישיר 

תמשיך לתמוך במאמרים אנטישמיים שכאלה, ואח"כ תגלגל עיניים ותשאל מדוע מתעכבת הגאולה...

דוקטורים חוטאים אלו הם בשבילך מורי דרך וגדולי ישראל תחת שבט ביקורתך העקומה יוצאים פושעים... כך תצפה לבא הגואל...?!

תוקן על ידי shay98 ב- 03/08/2009 18:04:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2009 18:12 לינק ישיר 

בס"ד יום שני יג מנחם אב התשס"ט
אתה יכול להמשיך  ללגלג אבל ניכרים דברי אמת המשיח בן דוד יטפל בראש ו בראשונה באותם העושים חילול השם באיצטילא תורנית כדוגמת אותם "הרבנים" בניו ג'רזי וכדומה 
וד"ר חיים שיין אדם שמבטא  את האמת ללא חת  וקבל  את האמת מי שאמרה כמו שכתב רבנו הרמב"ם זצ"ל והוא מאמין וירא שמים אמיתי . ולא כופר כי הוא אינו מבזה אותם הוא אפילו ניסה ללמד סניגוריה על "פושעי ישראל" ודו"ק   

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > אני מתבייש על מעצר הרבנים בניו ג'רזי ד"ר חיים שיין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext