שלא נותנים מספיק דוחות? יש פקחי על אופנועים שתאמינו לי לא מחפשים למי לוותר
שעד היום חנו איך שרוצים? הלו !!! הפקחים כבר עובדים שנה במרץ
כשאין לעיתון מה לכתוב הוא פשוט מקשקש שטויות.
נשלח ב-16/8/2009 15:19
יש כלל שאומר ניתן לשקר חלק מהזמן לחלק מהנאשים אך א"א לשקר כל הזמן לכל האנשים.
ה"עיתון" חדש הוא לכל היותר מגוחך, איך הם מצפים שמאן דהו ייתייחס אליהם ברצינות כאשר בשלטון הקודם כל פאשלה או דבר הכי קטן זכה לכותרות ראשיות באותיות קידוש לבנה בצבע אדום ואילו בשילטו הנוכחי ברוך ה' הכל עובד כמו שצריך אין מילת ביקורת ואפילו את הפקחים ידעו בחדש למצוא את ה "נקודת זכות".
הנה אני מרים להנחתה ל"עיתון" חדש בואו תנו לנציגי היהדות החרדית כולה כולל נציג שייבחר ע"י תנועת טוב.. לכתוב כל שבוע בעיתון לפי נושא שייבחר ע"י מערכת העיתון.
אני מודה ייתכן שנציגו של תנועת טוב יימתח מידי פעם ביקורת על אנשי העיריה אך בשביל זה הרי ישנה עיתונות..
תקנו אותי אם אני טועה.
נשלח ב-16/8/2009 21:46
כשראש העיר יפסיק לחנות כל בוקר באדום לבן נגד כיוון התנועה! אז רוזנצוויג יפער את פיוץ
אני שומר לעצמי את התמונות של זה שצילמתי כשברקע העיתון היומי, ברצף של למעלה משבועיים בוקר בבוקרו. מה שמוכיח שזו שיטה ודרך, ולא טעות.
ביום שהשוטרים שלו ירשמו לי דו"ח, אני בל"נ מוציא את הכתבה בחדש + התמונות לעיתונות הארצית
נשלח ב-17/8/2009 03:11
אני לא מבין,איך ה"עיתון" "חדש"עדין מתקיים??
לא נגמר לכם כבר מה לכתוב???
כל שבוע אותו דבר...
משה אבוטבול עשה ככה,משה עשה ככה.....
כמה אפשר????
אין משהו מעניין שם!!!!!!
נשלח ב-17/8/2009 08:02
בכל מקרה, כל שבוע אני ממשיך להשתעשע ולצחקק על כתבות אינפנטיליות (לא הכל כמובן), הליקוקים למי שצריך, כתבות השקפה בעילום שם (או בשמות בדויים - שלא הצלחתי לאתר אותם ב-"שמשפון" כדי לברר מי המו"צ המאשר) ושגיאות כתיב של הצהובון.
נשלח ב-17/8/2009 11:36
ואוו,
לא ידעתי שהמצב של אלי פרידמן כה קשה! כזו התקפה על העיתון? מה קרה? יש לו עוד מכתב למערכת??
אלי שלח לי את המכתב אני יכניס לך את זה, יש לי שם פרוטקציה.
נשלח ב-17/8/2009 14:03
חס וחלילה התקפה...
אנחנו רק רוצים חומר מעניין יותר.....