שומו שמים על הפגיעה בכבוד מרן שליט"א. האשכנזים האגודאים שאלו את רבותיהם מה להצביע על חוק הקרקעות ואם יש בזה בעיה הלכתית, ואצלנו??? השר אטיאס, סילף!!!!! את השאלה, והכניסה למרן כדי שיענה שמותר להצביע בעד החוק, לאיפה היגענו. יישר כוח לרב מרדכי ציון (שאני מכירו אישית) שהביא את מכתב מרן הגאון רבי מאיר מזוז ס"ט , היוצא חוצץ נגד החוק. שמעו אותו בכלל? ראש גולת עולי טוניס???
אלי ישי אתה טוניסאי איפה הכבוד שלך? שים משהו לאטיאס על הראש, הרבה ישמחו כשהוא ייפול, מי היועצים שלו במשרד השיכון???? אנשים שלא שנו ולא פירשו, עושים ביזיונות ליהדות הספרדית המעטירה!!!!!
להחזיר את הכבוד לש"ס ועל דיגלה השמיעה והציות המוחלטים למרן מאור ישראל שליט"א, רבם של כל הספרדים בדורנו!!!!!
ממשיך דרכו של מרן רבי יוסף קארו!!!!!!!!!!!!
נא להצטרף למחאה לכבודה של תורה, אוי להם לבריות מעלבונה של תורת מרן, ומי שלא מוחה נתפס באותו עוון רח"ל.
מישהו מחפש לעצמו צרות????????????????????
נשלח ב-20/9/2009 22:16
חבר'ה זה הזמן!!!!!
כולנו נמחה על כבוד מרן מאור ישראל שליט"א זה הזמן לפני כיפור, אחרת איך נבוא לכיפור??? אההה?????????????
נשלח ב-2/9/2009 21:16
ווי ווי ווי
פוגעים במרן!!!! ועוד מי? פרי טיפוליו ועולליו אנשי ש"ס לאיפה היגענו רבותי, אהה? זה מה שלמדנו מהאשכנזים?????
אני מתבייש בשם כל הספרדים!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-19/8/2009 16:00
אני שוב מוחה על הפגיעה בכבודו של מרן!!!
תוקן על ידי תלאביבי60 ב- 19/08/2009 23:58:09
נשלח ב-19/8/2009 13:19
גם אני מוחה על כבוד מרן
תוקן על ידי ac22 ב- 19/08/2009 14:57:34
נשלח ב-18/8/2009 22:52
למה לבזות את צמח כנפו?
למה רבותי להיות כמו האשכנזים שמבזים אחד את השני? לא יפה!!!! אז רבי צמח יצ"ו לא ידע שיש עשרים ושמונה ספרים אלא חשב שלושים דחילאק!!!!!!
וגם בטח התכוון שמרן חיבר יענו על פי פסקיו שהרי כתוב במפורש שהגאון רבי יצחק בן מרן חיבר על פי פסקי מרן וידוע שמרן סמך ידיו עליו!!!! אמן ואמן.
נשלח ב-9/8/2009 14:56
צמחכנפו כתב:
אחים ספרדים יקרים מרן בצער ואנחנו שותקים? איפה המחאה על עלבונה של תורה ילקוט יוסף שלושים חלקים, יביע אומר, יחווה דעת, ועוד מליוני פסקים. ואנחנו? שותקים? מה יגידו עלינו האשכנזים???????
גם להיות עם הארץ יש מינימום של מדד שצריכים לעמוד בו בכדי שתוכל להתאדר בטייטל הנ"ל.
מרן לא חיבר את ילקוט יוסף (שיש בו, אגב, 28 חלקים ולא 30), אלא בנו הרה"ג יצחק יוסף ר"י חזון עובדיה.
האם למדת אי פעם תשובה של מרן לעומק עם כל המקורות ועקיבה אחר דרך הפסיקה שלו?
ואתה עוד מתיימר לייצג אותו פה?!
נשלח ב-9/8/2009 14:52
מרדכיציון כתב:
כאן הגר"מ מאזוז שליט"א חוקף את ש"ס למה "מעלימים" את האמת מהגר"ע שליט"א
מהחתימה שלך די מובן שבראש מעייניך לא יושב ציות לת"ח, שהרי אם מחר פסוק הרה"ג הרב מזוז שצריך להחזיר את יו"ש, אתה כבר לא תישאר תומך דגול שלו משום מה???
נשלח ב-7/8/2009 17:49
קורס צילום
נשלח ב-7/8/2009 17:14
מרן בוכה!!!!!
שומו שמים מרן בוכה על המצב בדור ואנחנו לא איכפת לנו כלום, חבר'ה לאיפה היגענו????!!!!!
נשלח ב-7/8/2009 01:28
אוי ואבוי רחמנא ליצלן!!!!!
כל מי שלא מוחה אף הוא נתפס באותו עוון, חברה' הם לוקחים את הקופה ואנחנו את העוונות, ספרדים אנחנו ולא חטאנו!!!!!!
נשלח ב-6/8/2009 19:32
השם ירחם!!!!!
אל תיגעו במשיחי רבותי לדבר סרה במרן פאר הדור כאילו שבחר באטיאס, בנו משה יוסף בחר באטיאס. האם תאמר שמרן חלילה בחר גם בבניזרי ובעופר חוגי ובאריה דרעי ויאיר פרץ ויאיר לוי ודוד יפרח הזכים והטהורים?
נשלח ב-6/8/2009 16:23
האם לא מרן עצמו בחר באטיאס?
נשלח ב-5/8/2009 21:33
איפה מרן ואיפה הם?
רבי זינגול אתה מדבר על מרן ועל אטיאס ועוזריו במשפט אחד? ללכת למיגווה לפני כן לטבול מאה טבילות.
מרן מאור ישראל עיני הדור ואין כמוהו בעולם מאז מרן רבי יוסף קארו, "מיוסף עד יוסף לא קם כיוסף" מה תגידו??אהה????
נשלח ב-5/8/2009 21:26
צריך לזרוק את אטיאס לכלא יש לו הרבה טומאה והרבה רוע בפנים שלו כל פעם אני נגעל מחדש לראות את הדל הגאה הזה מזדנב למרן בעולם הבא איפה אתה ואיפה מרן
מרן לא יראה אותך ממטר
נשלח ב-5/8/2009 20:06
אחים ספרדים
אחים ספרדים יקרים מרן בצער ואנחנו שותקים? איפה המחאה על עלבונה של תורה ילקוט יוסף שלושים חלקים, יביע אומר, יחווה דעת, ועוד מליוני פסקים. ואנחנו? שותקים? מה יגידו עלינו האשכנזים???????