| נשלח ב-7/8/2009 10:35 |
|
| |
תלוי מה הצד שלך.. אם אחרי בירורים זה גם בספק - אז ממילא הם פתרו לך אותו.. כנ"ל אחרי פגישה. אבל אם את רוצה אחרי הבירורים - זה פוגע שאומרים לך לא.. כי זה למעיישה מתאים.. אולי פגישה זה יותר טעון.. אבל זה על אותו משקל פחות או יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2009 09:24 |
|
| |
הרבה יותר קשה לאין שיעור לאחר פגישה.
לאחר בירור לי אישית כמעט ולא מפריע, פשוט לא מתאים להם הסגנון שהבינו שאני.. אז בהצלחה..
אבל אחרי פגישה.. יש פה גם פגיעה בכבוד (אולי אני סתם גאוותן, אבל זו עיקר הבעיה מבחינתי)
לפעמים כשממש מתלהבים, ומקבלים תשובה שלילית , אז זו גם תחושת החמצה משהו.
נושא מעניין :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2009 02:55 |
|
| |
נו, אין שאלה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 23:20 |
|
| |
ודאי שאחרי פגישה יותר קשה. אחרי שכבר עושים את ההכנה הנפשית לפגישה, ונראה שדוקא רוצים להמשיך, ואז לשמוע "לא" מהצד השני זה קשה. אבל מה לעשות, צריך להתגבר ולהמשיך.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 23:18 |
|
| |
אולי דווקא עדיף אחרי פגישה כי אז אתה יודע מי הורידה ואולי אפי' למה, אבל בברורים זו סתם הרגשה מגעילה שלכלכו או לא פרגנו מספיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 20:46 |
|
| |
מה זה משנה? בכל מקרה אומרים "איזה דביל", וממשיכים הלאה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 20:15 |
|
| |
רוחלה אני הייתי מעדיף שיגידו לי לא לאחר בירור מאשר לאחר פגישה.
הסיבה היא פשוטה מאוד ואני מסתכל ע"ז מהצד הגברי. לאחר פגישה אחרי שראית כבר את הבחורה זה הרבה יותר קשה לך שאומרים לך לא בפרט בזמן שאתה חושב שכן. ועוד יותר זה פדיחות אח"כ לפגוש אותה ברחוב או איפה שתיתקל בה ובזמן שאתה יודע שהיא אמרה עליך לא.
ככה היא ביררה ולא מתאים שלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 16:53 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  | אופק, מה עובר? ט"ו באב לא משפיע עליך אפילו קצת...??
נסי להתחבר טיפה לאישה שבך... תפתחי רגשות...
את רוצה לומר לי שמישהו אמר לא אחרי פגישה, מישהו שאת מבחינתך אמרת כן.. ולא הזיז לך? אפילו לא קצת..??
או שמא אף אחד לא אמר לך לא..?? אבל זה קצת נטול היגיון כי הרי את חברה קבועה בפורום זה... |
|
רוחלה
לא צריכה את ט"ו באב להשפיע על הרגשות שלי, תאמיני או לא אני יותר מבסדר גמור בתחום הזה.. :)
מזיז? קצת.
אבל קשה? לא. לא. לא.
אני חושבת שזה קשור מאוד לדימוי העצמי שלנו ולאמונה איך לוקחים כאלה דברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 16:50 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  | או, סוף סוף מישהו שמבין.. תרי, נכון שזה מבאס...? כמה זמן בממוצע לוקח לך להתגבר??
|
|
הבאסה תלויה מאד בנסיבות: כמה רציתי להמשיך, כמה פעמים נפגשנו, איך אמרו את הלא ואיזה סיבות נתנו, המרגש הכללי באותו תקופה..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 16:43 |
|
| |
או, סוף סוף מישהו שמבין.. תרי, נכון שזה מבאס...? כמה זמן בממוצע לוקח לך להתגבר??
תוקן על ידי רוחלה2 ב- 05/08/2009 16:39:44
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 16:41 |
|
| |
אופק, מה עובר? ט"ו באב לא משפיע עליך אפילו קצת...??
נסי להתחבר טיפה לאישה שבך... תפתחי רגשות...
את רוצה לומר לי שמישהו אמר לא אחרי פגישה, מישהו שאת מבחינתך אמרת כן.. ולא הזיז לך? אפילו לא קצת..??
או שמא אף אחד לא אמר לך לא..?? אבל זה קצת נטול היגיון כי הרי את חברה קבועה בפורום זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 16:40 |
|
| |
אחרי פגישה, בעיקר אם אני חשבתי שדווקא כן מתאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 16:35 |
|
| |
לא זה ולא זה
|
|
|
|