בית פורומים באהלי צדיקים

בענין:חומרת הדין בכביש(חשובבבב)!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2009 01:18 לינק ישיר 
בענין:חומרת הדין בכביש(חשובבבב)!!

שימו לב חברים יקרים את המאמר הזה חשוב להפיץ כמה שיותר ולדבר אודותיו בלי סוף...

כמה הרוגים יש לנו בתאונות קשות,לא עלינו,וכמה עצב זולג לתוך נהר של דמעות אך ורק בגלל טעות של רגע,החלטה שגויה שניתנת למניעה,כמה אנחנו טיפשים כמה...

נשמות יקרות דרך ארץ קדמה לתורה ועל כן חייב להתייחס לעניין הנהיגה בכביש וכל המתווסף לכך.

פעמים רבות שמענו על חבר או ראינו אותו נוהג בשיכרות,שימו לב,אדם שעולה שיכור לכביש הוא לא אחר מאשר רוצח מתועב וכל הדינים שורים עליו ואין לו מנוס מן הרע וכוחות הרע ניזונים ממנו עד אין קץ----כל זאת משום שהוא מתכוון לרצוח במזיד,ממש כמו אדם שלוקח אקדח לידיו ומתחיל לירות לכל עבר תוך מחשבה שלא יקרה כלום!

לכל ה"חכמים" שטוענים:"אני יודע לנהוג גם כשאני שיכור"— מצבכם הוא הקשה ביותר משום שכאשר אדם מודע לעבירה ולמצבו הרע,אזי מצבו טוב בהרבה מזה שלא מודע כלל למצבו הנורא!

אם נעמיק טיפה מחשבה נגלה שאיבדנו יותר אחים יקרים,נשמות יהודיות יקרות,בתאונות מאשר בכל מלחמות ישראל(את זה כולם כבר יודעים) אז למה,למה להיות טיפשים,למה לא לחשוב,למה הרצון להראות לכולם "מי אני" הוא המניע העיקרי במחשבה על "האם לנסוע מהר או לא".

גיבורים גדולים,צריך שתדעו כי כאשר עוברים המהירות המותרת הדבר נחשב לרצח,כן כן,רצח פשוטו כמשמעו וכן באותו הרגע עולים המקטרגים לפני הבורא יתברך ומבשרים בשמחה הבן שלך רצח (ולא משנה אם כך נעשה פיזית,אלא כמו שידוע לרבים למחשבה יש תוקף עצום בעליונים,שכן משכן הנשמה הוא במוח!)וכן במסכת יומא כ"ט:"היהורי עבירה קשים מעבירה".

לכל אלו שזכו ל"רוח הקודש" וכבר לא מכבודם לעצור בתמרור עצור(משום שהם יודעים ברוח קודשם שלא יעבור שום אוטו),דעו לכם שהדין רק מתגבר ככל שנמנעים מן העצירה ואם תחקרו את הנושא לעומק תגלו שבאמת אתם שרויים בדינים עמוקים.

כעת לסיום קצת מענין גזל זמן,אוי ואבוי לנו ולנפשנו על כל גזל,ידוע לכולם כמה נורא עוון זה,אך הנורא מכל הוא שגזל זמן לא ניתן להשיב לבעליו,היינו כאשר אנו נוסעים בכביש ומחליטים להפוך ל"קופים" לכמה רגעים,דבר שיוצר עקיפה של 78 מכוניות שעומדות בטור תוך ציפיה לרמזור ירוק+טענה מטופשת"אני ממהר,אז מה אם אעקוף ולא אמתין כמוהם"------אויייי לנו אוויייייי לנפשנו כמה נורא ועצוב הרי שאם באחד הימים יחדור למוחנו קצת אור אלוקי ונחליט לקיים "תשובה" על המעשים ,איך נוכל לקיים זאת הרי שנצטרך ללכת אצל כל אחד ואחד שעקפנו ולבקש ממנו את סליחתו על כך שגזלנו ממנו שניה או חצי דקה (שנבעה מעקיפה של טור שלם של מכוניות)----שימו לב ותבינו כמה מפחיד!!!

לסיכום:הנקודה העיקרית אינה להפחיד,חס ושלום,או שיזלו דמעות מעיניכם(כי זה לא יקרה לאדם משוחד בדעתו שמוכן לנסוע שיכור או בלי רשיון,הרי שהוא משוגע נטול פחדים,רגשות וכו'),אלא הרצון הוא להביא לשיפור,כי השינוי הגדול מתחיל בשינוי קטן,ואם באמת קשה לכם עם העובדה שכל יום אנחנו מאבדים אח/אחות יקרים על האספלט המרוח דם טרי,אם באמת אתם מצטערים ומרגישים כל יהודי כאילו הוא אחד איתכם,אנא תתחילו לשנות,עזבו את כל ה"חכמים" בעלי רוח הקודש וכוח הנבואה,אלו שצוחקים ומלגלגים (גם ברגע זה) נראה אותם אחרי שיאבדו את הגפיים התחתונות או שיראו 4 חברים שפתאום עוזבים את העולם לאחר שנקלעו למפגש לא נוח עם מעקה בטון.

אנא אנשים קדושים גם על הכביש ניתן לעשות חסד(כשנותנים למישהו לעבור מעבר חציה,או כשאדם רוצה לצאת מחניה ואנו נעצרים ונותנים לו -----הרי בפרקי אבות א:"שמעון הצדיק היה משירי כנסת הגדולה הוא היה אומר על שלושה דברים העולם עומד על התורה,על העבודה ועל גמילות חסדים" כן כן גמילות חסדים,זו שבנאדם שנמצא בכביש וכל היום נוסע בכבישים יכול לקיים בלי סוף,ויוצא שהוא גם עובד,מרוויח כסף,וגם עליו עומד העולם----לא אני אמרתי,אלא שמעון הצדיק שהיה מאנשי הכנסת הגדולה!!!).

בבקשה חברים יקרים תתחילו בכך שכל יהודי הוא עולם ומלואו,ראו את גלעד שליט,ראו כיצד העיניים מאדימות בכל רגע שמזכירים אותו,והוא רק נשמה אחת (ואין אני מזלזל חס ושלום),אז ודאי שצריכים לתת אל הלב את המחשבה אודות איבוד יומיומי של נשמות-------------זהו צער אמיתי!!!

תקראו עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם,תפיצו,תתלו ברחובות,ותזכו באור האמיתי,אור החסדים ואהבת חינם מהשם יתברך!!!

יהי רצון שבזכות הקריאה וקיום הדברים נזכה לגאולה הקרובה ולאהבת חינם!!!

יהי רצון שהקב"ה ישלח בן זכר לרה"ג,הקדוש והנורא,הרב יורם זגורי בן בת שבע שליט"א,ויתקיימו בו כל הברכות,ויזכה להקים ישיבות בכל ארץ הקודש תוך התחברות לרבינו הקדוש,בוצינא עילא קדישא,רבי נחמן מברסלב...

להצלחת הגאון הצדיק הרב יעקב עדס שליט"א השם יזכה אותו לכל מכל כל!!!

נ נח נחמ נחמן מאומן..."ניצחת ואנצח גמרתי ואגמור אני נהר המטהר מכל הכתמים"

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > באהלי צדיקים > בענין:חומרת הדין בכביש(חשובבבב)!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext