בית פורומים הנה ימים באים

היום הקיפו הרבנים את הארץ במטוס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2009 00:32 לינק ישיר 
היום הקיפו הרבנים את הארץ במטוס

חמישים צדיקים ביניהם המארגן הרב בניהו שמואלי עשו הקפות סביב הארץ כדי לבטל את המגיפה שפעת החזירים וגם כנראה לבטל עוד גזרות שעומדים על הפרק יש שמועות שגם הצדיק רבי דוד חי אביחצירא שליט''א השתתף בתיקון

וגם ביום ראשון הקרוב בחצות הלילה הרב בניהו שמואלי מארגן קבוצות בכל הארץ לקריאת פיטום הקטורת עם הכוונות כדי לבטל גזרות וגם מתגבשת קבוצה בנהריה לפי בקשת הרב בניהו שמואלי שתלך לגבול ראש הנקרה ותקרא שם את הקטורת עם הכוונות

מה אתם אומרים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2009 09:54 לינק ישיר 

מלכות,
רק שאלתי שאלה כדי להבין - למה אתה קופץ כאילו נפשגת בזדים?
יש כאן ויכוח ולא צריך להסחף
אמרת דברים - נהדר. אתה רוצה לרומם את כולם - נפלא.
אבל כאשר אנשים מביאים מדיברי חז"ל ואתה אומר שזה לא נכון אז מבקשים שתסביר ולא תכעס...
הרי במקרה בכי גרוע העברנו מידע ושיתפנו דעות - מה רע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2009 02:01 לינק ישיר 

מלכותדוד כל אחד הוא משוגע במשהו אחר, רק אנחנו לא מודים בזה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2009 01:11 לינק ישיר 

הענין שלי הוא אינו לשכנע או להביא מקורות וכו אלא לעורר את הלב והמוח והעיניים להסתכל על המציאות ממקום קצת יותר גבוה - לעומת כולם כמעט ששקועים עד הצוואר , וזווית המבט שלהם הופכת צרה מאד בהכרח.
אני פשוט מנסה לרומם את החברים למקום שבו יש ראיה יותר מקיפה התמונה יותר מחוברת וכוללת האמת נגלית, הדעת מתרחבת, וזה לא קל לכל אלו שהורגלו בשיטת חשיבה הרגשה הסקת מסקנות, וכו' הרווחת בציבור כל ענין הגאולה הוא התחדשות במחשבה ברגש ובראית הדברים
עי\קר הגלות היא גלות הדעת
ולכן אני נראה אולי מוזר או שונה בתפיסתי או איך שאני מביא ומציג את הדברים אך זה כמו הגנן שכדי לעצב ולבנות ולגדל גינה יפה וטובה חייב לעשות הכנות בקרקע בדישון בזווית הקרקע שהמים לא יסחפו אותה בחלוקה נכונה של מה ישתול לפי הכוונים של השמש , אור וצל , וכו'
מה שאתם רואים בדברי או באתר או בכל מה שכרגע הנני מתבטא בו הוא עבודות הכנה.
יהיה חבל שאתם המחשיבים עצמכם מביני דברים רוחניים רוחניים וכו' תמהרו ללגלג או להתייחס בביטול לדברי, יש לי חזקה כי בקרוב תיווכחו באמיתות דברי גם אם כרגע היה קשה לרדת לסוף דעתי כוונותי או ליישב דברי בשכל ובלב.

ועוד דבר שנוחכתי בו במהלך כתיבתי וחשיפת דברי בכלי האינטרנט או הקוטרסים שהוצאתי, מי שהוא באמת עושה עבודה תמה לשם יתברך ומתרחק מהחכמות ומאגו תיכף רואה כי דברי אמת קדושים טמונים פה וברוך השם קיבלתי הרבה טלפונים מאנשים שמאד התרגשו ושמחו ומאד דיבר לליבם ומאד חיזק אותם, אז תתאפקו ואל תתטילו דופי כי באמת הטלת הדופי הזו היא לא בי או בדברי אלא...
ואני לא מטיל בכם דופי כי עובדה שאני כותב אצלכם בפורום.
אולי תרגעו ...מה יש קצת אהבת ישראל- ונניח שאני מדומיין ומשוגע ולא נורמאלי, וכו' מה יש אם דוקא תגלו קצת הבנה רחמים, אולי תראו איך אפשר לעזור , אולי השגעון קרה מצער גדול וסבל ויסורים ולמה שאם יש לכם הזדמנות לעזור ליהודי אז עוד תשפכו עליו לכלוך וצחוק וזבל, מתי תרגעו?
מתי תופיע האהבה הנפלאה זאת שהשם יתברך שם בתוך לב של כל יהודי?
בלי אהבה כזו איזה מן תורה יכולה להיות איזה מן תפילה יכולה להיות איזה מן חיים ?
אנוכי הקטן
ישעיה' דוד נחמן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2009 21:27 לינק ישיר 

מלכות,
כמי שיחסית מסתכל מהצד על הדיון הזה נראה לי שקשה להבין את המקורות שלך
אמרת דברים שיכולים להיות מאד נשגבים אבל אין לי אין לראות מאיפה המקור להם
לכן אם תוכל לשתף במקורות יהיו אשר יהיו - יהיה יותר קל להבין את דבריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2009 19:01 לינק ישיר 

המשקיף כתב:
הנה זה האתר של ר' נחמן הנקרא פה מלכות בית דוד

http://www.beitdavid.host-center.co.il/

חזק וברוך, איזה אתר - פצצה...חחח
לפי מה שראיתי הוא עוד בעולם התוהו- הריבוע אצלו נמצא תוך העיגול.
זה צריך להיות הפוך!
איזה אתר זה מתאים לכל הדפדפנים, כי אין להם מה לטעון שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2009 16:53 לינק ישיר 

הנה זה האתר של ר' נחמן הנקרא פה מלכות בית דוד

http://www.beitdavid.host-center.co.il/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2009 14:25 לינק ישיר 

קופת צדקה, האם אתה בעל האתר "מלכות בית דוד"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2009 00:36 לינק ישיר 

מלכותדוד אתר מדבר גבוהה גבוהה יש לך מקורות עליהם אתה נסמך או הכל ברוח הקודש. ואם יש לך מקורות הבא אותם אם אתה רוצה לשכנע בדיון ענייני מישהו פה אם אין לך ואתה צדיק נסתר תביא אסמכתה מהקב"ה ונראה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2009 00:26 לינק ישיר 

טוב שכל דבריכם וכל דברי מתועדים כאן ברוך השם.
וכבוד המשקיף המכובד והחכם ברזי התורה ומכמניה, וגם בקיא בתורת התארים ושמות התואר, יופתע בקרוב מאוד.
לגבי התשובה הארוכה והמפורטת- נחמד כי טרחת אך סוד ישראל הוא המעט המחזיק את המרובה, ולכן דברי אמת אינם זקוקים לכזו עריכות וציטוטים.
אכן צדק בדבריו המשקיף כי אני נאמן בדברי לרצון השם יתברך בפועל.
ורק זאת אוסיף כדי לתת עדות בזה הפורום.
משיח בהוראת הקב"ה אוסף את כל חכמת הקבלה ותולדותיה מכל העולם כולו ומכל אלו שאינם נשמות ישראל ומכנס כל חילות הקבלה חזרה לגבולות הקודש הברואים לה. (הווה ידוע כי בכל דיבור ואפילו מחשבה נבראים מלאכים שהם מקיימים את הדיבור החכמה המחשבה הספרים וכו').
לעת קיבוץ הקבלה חזרה לגבולותיה בקודש או אז תתגלה הדעת האמיתית השייכת לה.
ויהיו לכם הפתעות ולכלל אלו שהתעסקו בה. וניסו להשתלט עליה ובכך לקשור את עם ישראל לרצונם ותאוותיהם השונות.
אם יש חלק בתורה שעליו נעשתה המלחמה הקשה והגדולה ביותר של אותו רשע.... שנברא לבלבל את העולם, הרי זה על החלק הזה של הקבלה, וכעת עת משיח מברר את כל האחיזות החיצוניות (תולדות מאותה פרשה של המפתה ואכילת הפרי בגן עדן)  גם בחלק זה של התורה יתברר עד כמה דוקא כאן נאחזו ענינים זרים והופכיים לתורה, ורק יחידי סגולה ופחות ידועים במהלך כל הדורות הקדושים של עם ישראל ידעו להזהר ולא לפול לבורות מלכודות פחים ורשתות שקשר אותו רשע בחלק פרד"ס זה.
טוב מאד לי בכסילותי............
ורואה אני כמה יהיה קשה לחלץ אותכם מכל הבורות המלכודות הפחים והרשתות שנפלתם בהם.
ובינתיים תשמחו ותיהיו בטוחים באמיתויות הגדולות והמבוססות שלכם, כי עת האמת להתגלות קרובה מאד, ומוטב כי תשבו על הכיסא כמו המשקיף שלא תפלו מגודל ההפתעה המבוכה וההתפכחות משכרות ה"קבלה" שלכם.
משיח הוא משה (אותה נשמה) הוא עלה להר סיני להביא התורה, זו התורה כולה אחדות ברבדיה השונים כולל פנימיותה (הסוד), משה והתורה אחד הם, וכעת הם באים לתבוע עלבונה וכל מה שנעשה ממנה, בניגוד לרצונה.
יש עת במהלך הבריאה וחייה שבה האמת הנגלית לכולם היא המושלת ואילו זה השקר שחשב שזכה בנצח נופל ולא יקום יותר לעד.
אנוכי הקטן
ישעיה' דוד נחמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2009 19:54 לינק ישיר 

חזק וברוך עדנרן על המקורות, כמו שהמשקיף אמר חבל על הזמן הוא חי באשליות ומביא פירושים והמצאות על הבעש"ט הקדוש, ואם קצת היה לומד על ההיסטוריה שלו היה מבין אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2009 18:43 לינק ישיר 

נוצר תאנה יאכל פריה

יישר כוח עדנרן לי לא היה כוח להשיב לו כי אין טעם הוא גם ככה לא ישתנה
אמר שלמה המלך

''

משלי פרק יח

לֹא יַחְפֹּץ כְּסִיל בִּתְבוּנָה כִּי אִם בְּהִתְגַּלּוֹת לִבּוֹ:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2009 18:35 לינק ישיר 

אתה טועה ידידי קופת צדקה,
אתה צריך ללכת דחוף להקדמות של מהרח"ו (הרב חיים ויטאל) שהוא עמוד הקבלה
ואין עליו עוררין וגם אתה לא יכול לתת דעתך ולחלוק איזו חכמה נצרכת בלימוד התורה.
אם תצליח לחלוק על גדולי עולם בבקשה
הנה לך פרוייקט:

"על אחת כמה וכמה שיש לנו לרדוף בכל לב ובכל נפש ובכל מאד אחר חכמת האמונה, הוא חכמת דרך הקבלה, שהוא דרך האמת."

(רבי ישראל בעל שם טוב, מאירות עינים, פרשת ראה)

"ישמע השומע ויבין המשכיל את אשר חכמים הגידו ואשר הזהירו והודיעו לכל איש ישראל לגשת אל הקודש בעסק סודות התורה ונסתריה, עץ חיים היא למחזיקים בה."

(הרב יוסף חיים מבגדאד - הבן איש חי, ספר דעת ותבונה)

"אי אפשר שכל כלל ישראל יבואו לטהרה, זולת על ידי לימוד הקבלה, שהיא הדרך הקלה ביותר, המספיקה גם לקטני הדעת, מה שאין כן בדרך העסק בתורת הנגלה בלבד, אי אפשר לזכות על ידה, זולת ליחידי סגולה, ועל ידי יגיעה רבה, אבל לא למרבית העם."

(הרב יהודה אשלג - בעל הסולם, "הקדמה לתלמוד עשר הספירות", אות לו')

"הרי מבואר בפירוש אף בדברי התנאים, שאין האדם יוצא ידי חובתו לגמרי, בעסק המקרא והמשנה והאגדה והתלמוד בלבד, אלא הוא מחויב לעסוק בכל יכלתו בסתרי תורה."

(הרב חיים ויטאל - הרח"ו, מבוא לשער ההקדמות)

"...הוא סוד לימוד חכמת הקבלה אשר מחכימת פתי ומי שלא ראה אור החכמה זו לא ראה מאורות מימיו... וכל הפורש ממנה פורש מהחיים הנצחיים הרוחניים."

(רבי ישעיה בן אברהם הלוי הורוביץ - השל"ה הקדוש, מאמר ראשון דף ל')

"יודע אני שבזכות ספר הזוהר הקדוש וכתבי הקבלה שיתפשטו בעולם יֵצא עם ישראל לחירות, ובלימוד זה תלויה גאולתנו."

(הרב שלמה שרעבי - הרש"ש, אור הרש"ש, עמ' 159)

"ועיקר הגאולה תלויה בלימוד הקבלה."

(הגאון רבי אליהו מוילנה - הגר"א, אבן שלמה חלק יא' ג')

"ואמר האר"י, שכל מה שבא בדברי חז"ל עונש על המגלה סודות, זה היה בזמניהם, אבל כעת שמחה וחדוה לפני השם יתברך לעסוק כל אחד בסודות התורה. בשווקים וברחובות אבקשה את שאהבה נפשי וללמוד בה להאיר על נפשו הארה נפלאה מאור אין סוף, חיות אלוהות, אור נערב בהתגלות אלהות."

(הרב יצחק אייזיק יהודה יחיאל סאפרין מקומרנה, מתוך הסכמתו לספר באר אברהם)

"וכן אמר הגאון הצדיק רבי שלמה בלוך ז"ל משם רבו החפץ חיים ז"ל, שעל לימוד ספר הזוהר אין שום הגבלה. והיה החפץ חיים מעורר לכולם שילמדו כל שבת את הזוהר של אותה פרשה ואפילו לבחורים."

(הרב יוסף בן שלמה מפוז'ין, הוספות בנין יוסף)

"ומצאתי כתוב מה שנגזר למעלה שלא יתעסקו בחכמת האמת בגלוי, היה לזמן קצוב עד תשלום שנת ה´ אלפים ר"נ (1490), ומשם ואילך יקרא "דרא בתראה" (דור אחרון) והותרה הגזירה, והרשות נתונה להתעסק בספר הזוהר ומשנת ה' אלפים ג' מאות ליצירה (1540) מן המובחר שיתעסקו ברבים, גדולים וקטנים."

(הרב אברהם אזולאי, הקדמת ספר "אור החמה")

"אוי לאלו שלא רוצים ללמוד את הזוהר, מפני שהם מביאים לעולם עוני, מלחמות ואסונות." ("תיקוני הזוהר", תיקון ל')

"לימוד ספר הזוהר מרומם על כל לימוד אחר."

(הרב חיים דוד יוסף אזולאי - החיד"א, מורה באצבע, אות מד')

"לו עמי שומע לי, בדור הזה היו לומדים עם תינוק בן תשע שנים ספר הזוהר והתיקונים להגות בהם, וכך היו רוכשים יראת שמים במקום חכמה חיצונית."

(הרב יצחק איזיק יחיאל ספרין מקומרנה, ספר "נוצר חסד", פרק ד', משנה כ')

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2009 18:33 לינק ישיר 

תפילת המקובלים בשמי הארץ שוב גם היום  

כ-20 מקובלים המריאו היום בשעות הצהרים מנמל התעופה בן גוריון, ובמשך כשעה הקיפו את ארץ ישראל, כשבמהלך הטיסה אמרו תפילות מיוחדות למיגור השפעת העולמית.
ירוחם שמואלביץ כ' באב התשס"ט 15:54
כ-20 מקובלים המריאו היום בשעות הצהרים מנמל התעופה בן גוריון, ובמשך כשעה הקיפו את ארץ ישראל, כשבמהלך הטיסה אמרו תפילות מיוחדות שחוברו ע"י המקובל הרה"צ רבי יהודה פתייה זצ"ל, שחיבר תפילתו לפני למעלה מ-60 שנה, שעה שהצורר הנאצי התקרב לשערי ארץ ישראל, אז נאמר התפילה.

כאמור, בצהרים המריאו כ-20 מקובלים, בהם: הגר"ד בצרי, הרב אליהו רפאל, הרב יעקב קרויזר, הרב אברהם זיאת, הרב ישועה בן שושן, הרב בניהו שמואלי והגר"י בצרי שליט"א, אז אמרו את התפילה המיוחדת כשהם במהלך סיבוב אחד מסביב לארץ אמרו שבע הקפות בנוסח המיוחד של תפילת המקובלים.

יצויין כי תפילה זו שנאמר היום, נאמרה פעמיים ע"י גדולי המקובלים, לאחר תפילתו של המקובל הרה"צ רבי יהודה פתייה זצ"ל, הפעם הראשונה הייתה בעת מלחמת המפרץ. והפעם השנייה נאמרה ע"י מקובלים בעת תקופת הפיגועים הקשה שחוותה ישראל.

לפני כשבוע הוחלט לומר תפילה זו שוב, וזאת בשל השפעת העולמית שהתפשטה בארץ, ושכבר גבתה מספר קורבנות.
לתמונות

http://www.ladaat.net/article.php?do=viewarticle&articleid=5678

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2009 18:23 לינק ישיר 

טוב שאלת!
הבע"שט כן היה מייחד ומכוון אך (שים לב) את הכוונות והייחודים שהקב"ה האיר לו בתוך התפילה.
כלומר הוא הבע"שט היה מתפלל בתמימות ובכוונת הלב ובביטול לקב"ה - שיטת רבי נחמן, והקב"ה היה פועל איתו ומאיר לו ברגע הנכון את הכוונה הרצויה והייחוד הנכון וכך באמת תפילתו היתה תמה!!!!
אך כל אילו המכובדים אינם בזו הדרך כלל וההיפך הוא שהם מכוונים מה שהם חושבים ולמדו, ואינם בביטול אלא בהרבה מאד מאד אגו וזה השיטה שלהם של הכוונות והייחודים היפך הרצון של השם.
ואם היו מכוונים ומייחדים כשיטת הבע"שט תיכף היה נגלה משיח וכיתתו ושמחה היתה לכל עם ישראל. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2009 16:45 לינק ישיר 

מודה ועוזב, ירוחם.
מודה, עוזב ומנשק (ולא את האגזמות), יבורך (-: ב"ה
קופת הצדקה שלנו מתבלבלת בין להיות תם לתמים, הבעל שם טוב היה תם מלשון שלם,
ואילו אתה תמים מלשון הנאיביות, שכן מה גורם לך לחשוב שהבעש"ט
בתפילותיו הפשוטות לא היה מיחד ומכוון כדעת הקבלה?!

תוקן על ידי עדנרן ב- 10/08/2009 16:47:31

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > היום הקיפו הרבנים את הארץ במטוס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext