בית פורומים א חרדים ספרדים

אנשי ש"ס בת"א: למה מאשימים אותנו ברצח?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2009 01:10 לינק ישיר 
אנשי ש"ס בת"א: למה מאשימים אותנו ברצח?

קביעת ראשי הלהט"ב כי הרצח הוא תוצאה של הסתה מצד החרדים עוררה כעס בקרב אנשי ש"ס. "אני יכול להצטער שיש כאלה שעושים הון פוליטי מהמקרה", אומר הרב שלמה זעפרני. "ומאחל לפצועים החלמה מהירה ברפואת הנפש והגוף"

יואב זיתון 

פורסם:  06.08.09, 17:58

*******>var agt=navigator.userAgent.toLowerCase();var is_major = parseInt(navigator.appVersion);var is_ie = ((agt.indexOf("msie") != -1) && (agt.indexOf("opera") == -1));var is_ie5 = (is_ie && (is_major == 4) && (agt.indexOf("msie 5.0")!=-1) ); function txt_link(type,url,urlAtts) { switch (type){ case 'external' : if( urlAtts != '' ) {var x = window.open(unescape(url),'newWin',urlAtts)} else {document.location = unescape(url);} break; case 'article' : urlStr = '/articles/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace',url); if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)} break; case 'yaan' : urlStr = '/yaan/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace',url); if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)} break; case 'category' : urlStr = '/home/0,7340,L-to_replace,00.html'; url=urlStr.replace('to_replace',url); if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)} break; } } function setDbLinkCategory(url) {eval(unescape(url));}

עם היוודע דבר הרצח במועדון , הופנתה האצבע המאשימה של קהילת הלהט"ב לכיוון אנשי ש"ס. למפגינים לא היו ספקות באשר למחנה אליו משתייך הרוצח, למרות ששוב דבר לא הוכח.

באותן שעות ישבו בכירי ש"ס בתל אביב בבתיהם ונדהמו למשמע מתקפת ההאשמות שהגיעה מכיוון ואנשי הקהילה וראשיה. "אני מגנה כל סוג של אלימות והסתה כנגד מגזרים שונים בחברה הישראלית. בין אם בדרך של כתיבה או הסתה מילולית ובין אלימות פיזית ובייחוד בהרג ופציעה של יהודים שהינם בשר מבשרנו", אומר ראש הסיעה בתל אביב, שלמה זעפרני.

"אני שולח בשמי ובשם ציבור בוחרי ש"ס בעיר את תנחומינו למשפחות האבלות ומאחל לפצועים החלמה מהירה ברפואת הנפש והגוף".

זעפרני לא פוסל את האפשרות שהרצח בוצע על ידי חרדי, אולם מגנה בד בבד את ההכללה שנעשית למגזר שלם. "גם אם ימצא שחרדי עשה זאת, אולי הוא עשה זאת בגלל שעבר עליו משהו בבוקר, אולי הוא בכלל משוגע? בגלל זה כל הציבור החרדי משוגע? אם ימצא שזה רופא עשה זאת כי הוא החליט שזה גורם למחלה אז נגיד שכל הרופאים רשעים?

"צריך להסתכל לגופו של דבר", הוא אומר."היום אסור להרוג אנשים סתם ואין דיני נפשות. אני רק יכול להצטער שיש כאלה שעושים הון פוליטי מהמקרה הזה. רוצים למנף את זה על ציבור שלם".

אי אפשר להתעלם מהאמירות הקשות שהיו לשר אלי ישי ולחבר הכנסת ניסים זאב נגד הציבור ההומוסקסואלי.

"אני לא יודע מה הם אמרו. אי אפשר לשפוט את ישי בגלל משפט אחד או להגיד שהמקרה נגרם בגלל ישי, במיוחד כשאנחנו לא יודעים מה המניע ומי הרוצח. כל אדם חרדי ודתי חייב לחשוב מראש על כל מילה שהוא אומר. בזמן כזה צריך להוריד את הלהבות כמה שאפשר".

יש לציין, כי בניגוד לקוטביות בין נציגי ש"ס לקהילת הלהט"ב ברמה הארצית הרי שברמה המקומית היחסים בין הצדדים קורקטיים ולא נרשמו אירועים מיוחדים בין נציגי הקבילה במועצת העיר לבין אנשי ש"ס.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2009 10:37 לינק ישיר 

איננו צריכים להתנצל בפני קהילת הסוטים וכשהם מניפים שלטים של "לא תרצח" יש להסביר להם שאותה תורה פסקה את דינם לכרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2009 06:27 לינק ישיר 

זעפרני הוא מש"ס?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > אנשי ש"ס בת"א: למה מאשימים אותנו ברצח?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext